اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اشکال در اسکن کیپد 4*4

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اشکال در اسکن کیپد 4*4

سلام و وقت بخیر

من در اسکن صفحه کلید 4*4 مشکل دارم .در این اسکن فقط به طور مثال میشه برای ستون 1،چهار عدد مورد نظر را تعیین کرد( که من 7و4و1و0 رو تعیین کردم )و وستون های 2و3و4 نیز مثل ستون 1 عدد میگیرند .دقیقا همون عددهای که برای ستون اول تعیین میکنم برای ستون های دیگه هم تعیین میشه.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید
    هر کاری کردم نتونستم عکساشو اینجا بذارم .
    کفش های کهنه را دور نیندازیم شاید دوباره به کوچه های قدیم برگشتیم.

پاسخ : اشکال در اسکن کیپد 4*4

نوشته اصلی توسط majid mir
    سلام و وقت بخیر

من در اسکن صفحه کلید 4*4 مشکل دارم .در این اسکن فقط به طور مثال میشه برای ستون 1،چهار عدد مورد نظر را تعیین کرد( که من 7و4و1و0 رو تعیین کردم )و وستون های 2و3و4 نیز مثل ستون 1 عدد میگیرند .دقیقا همون عددهای که برای ستون اول تعیین میکنم برای ستون های دیگه هم تعیین میشه.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید
    هر کاری کردم نتونستم عکساشو اینجا بذارم .
    سلام اگه ممکنه کامل تر توضیح بدین برنامتون رو بزارین تا بشه بهتر جواب داد :mrgreen:

با تشکّر
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

باید کی پد رو این جوری توی پروتئوس ببندی:

در عمل اون مقاومتها لازم نیست
      انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

4 تا پین رو ورودی با pullup تعریف کن و اونا رو بده مثلا به ستونها. حالا 4 پین دیگه رو خروجی با مقدار پیش فرض 1 تعریف کن.
        حالا به نوبت یکی یکی پینهای خروجی رو صفر میکنی و توی اون چهار تا پین ورودی میبنی که کدوم پین صفر شده و کلید مورد نظرت رو پیدا میکنی (برای پرهیز از پدیده debouncing وقتی یه ورودی رو صفر دیدی 100 میلی ثانیه تاخیر بذار تا یه کلید رو چند بار دیتکت نکنی)

دیدگاه

سلام
          ببین طبق مدارهایی که بارها من با کیپد بستم متوچه شده ام که کیپد توی پروتوئوس کار نمی کنه
          و شما بید توی عمل ببینی
          البته گاهی مواقع هم دیدم که کار می کرده و خیلی اندک
          من خودم نوتونستم از کیپد توی پرئتوئوس استفاده کنم و هیچ موقع کار نمی کرد ولی زمانی که همون مدار رو توی عمل می بستم کار می کرد .
          موفق باشی
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

متاسفانه پول اپ و پول دان همیشه یادتون میره و مشکل اصلی به وجود میاد
            مقاومت های بالا کش یا پایین کش برای همه ی میکرو ها لازمه مخصوصا وقتی که کیبرد یا کلید به ورودی میکرو وصله
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی

متاسفانه پول اپ و پول دان همیشه یادتون میره و مشکل اصلی به وجود میاد
              مقاومت های بالا کش یا پایین کش برای همه ی میکرو ها لازمه مخصوصا وقتی که کیبرد یا کلید به ورودی میکرو وصله
              سلام
              یعنی شما عرض می کنید که علت اینکه توی پرتوئوس کیپد کار نمی کنه همیه که ما مقاومت وصل نمی کنیم :surprised: ولی من توی عمل خیلی راحت جواب می گیرم همیشه :smile:
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام دوست عزیز

برای بستن مدار عملی ما نیاز به مقاومت پول پ نداریم.

ولی برای شبیه سازی درون محیط پروتئوس، حتما باید مقاومتها را قرار داد.
                تشکر لازم نیست. :^O
                اینها همش وظیفه ست. :^O

دیدگاه

:eek:
                  اگر با پروتیوس 7.7 کار میکنید باید بگم که اشکال از خود پروتیوس هستش
                  و صفحه کلید کار نمیکنه
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

آره اشکال از پروتئوسه و باید اون مقاومتهایی رو که توی عکس بالا گذاشتم بزاری.درست میشه :nerd:
                    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

کد نوشته شده را ضمیمه کنید تا بهتر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
                      http://www.avarm.ir

دیدگاه

سلام بر دوستان.
                        در مورد کار با کیپد در پروتئوس 7.6 و 7.7 باید بگم که هردوشون مشکل دارن وبرای رفع مشکل لازمه یه کتابخانه جدید رو براش معرفی کنید .برای دانلود کتابخانه تو سایت یه سرچ بزن پیداش می کنی. مطمئن باش مشکلت از همونه.
                        با تشکر
                        چرا ناراحتی پاتریک!
                        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                        - از دیدنش ناراحت شدی؟
                        + نه
                        پس چی ناراحتت کرده
                        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X