اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط spi در میکرو avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط spi در میکرو avr

سلام
    من میخوام از خاصیت ارتباط spi میکرو avr استفاده کنم فقط می دونم که از تابع spi() باید استفاده کنم و هیچ اطلاعات دیگه ای ندارم.چطوراطلاعات راروی پورت بذارم وازروی پورت بردارم؟چطورباتابع spi کارکنم؟
    ممنون
    اشکی که بیآ‌صداست پشتی که بیآ‌پناست دستی که بسته است پایی که خسته است دل را که عاشق است حرفی که صادق است شعری که بیآ‌بهاست شرمی که آشناست دارایی من است ارزانی شماست

پاسخ : ارتباط spi در میکرو avr

سلام
    با کامپایلر کدویژن کد می نویسید؟
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

بله با کدویژن کار می کنم فقط نمی دونم چطورازتابع spi استفاده کنم
      اشکی که بیآ‌صداست پشتی که بیآ‌پناست دستی که بسته است پایی که خسته است دل را که عاشق است حرفی که صادق است شعری که بیآ‌بهاست شرمی که آشناست دارایی من است ارزانی شماست

دیدگاه

سلام
        فکر میکنم من قبلا یه برنامه نمونه توی سایت گذاشتم :agree:
        سرچ کنید،اگر پیدا نکردید بگید تا دوباره بذارمش
        در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
        مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

بله باکدویژن می خوام بنویسم.توضیحات بیشترتوی تاپیک ارتباط میکروباSD کارت گذاشتم.

دیدگاه

باسلام
            ارتباط spi یک ارتباط سریال دو طرفه سنکرون هستش برای ارسال اطلاعات رو ÷ورت قرار نمی گیره بلکه spi رجیستر های خاص خودشو داره برای ایجاد ارتباط باید قسمت های مختلف spi رو تنظیم کنید بهتره به کتاب مراجعه کنید برای یاد گرفتن خوبه و اگر زبانتون خوبه دیتا شیت خوده میکرو خودش خوبه چون تقریبا تمام کتاب های موجود ترجه همین دیتا شیه .

دیدگاه

یه سری به سایت اتمل بزن اونجا pdf گذاشتن بعد اس پس ای یک ارتباط سریال سنکرون full duplex یعنی دو طرفه هستش برای ارتباط باید از پین میکرو (mosi(master out serial in
              miso(master in serial out
              sck(source clock pulse
              baad pin ss

برای تشکر از امتیاز + استفاده کنید

دیدگاه

سلام
                خیلی راحته اصلا سخت نیست فقط باید سربرگ SPI رو تو کد ویژن باز کنی و فعالش کنی فقط باید slave یا master مشخص کنی.البته برای ارتبلط دو میکرو یکی مستر ویشه و دیگری اسلو اما چیزی که من خودم آزمایش کردم با ید هردو رو رو پلاریته مثبت پالس و ابتدای پالس تنظیم کنی و گه نه کار نمی کنه. پایه ها هم هر چهار تا مستقیم به هم میخورن مثل سریال نیست که Rx به Tx بخوره .MOSI to MOSI , MISO to MISO , SS to SS , SCK to SCK
                برای قطعات دیگه هم مثل A/D جدید باید نسبت به دیتا شیت تنظیمش کنی
                موفق باشی
                خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

تا حالا کسی تونسته با slave به master اطلاعات بفرسته؟
                  من که ...
                  اگر ندانی کجا میروی هر راهی تو را باخود خواهد برد.

دیدگاه

به پست من میخندی یا مزاح بود؟
                    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نخیر اقای نجفی کسی مگه جرات میکنه از این کارا بکنه؟
                      من خیلی تلاش کردم با slave به master دیتا بفرستم ولی نتونستم و مساله رو توو سایت هم مطرح کردم ولی جواب درست حسابی گیرم نیومد.
                      حالا دیگه کارم از گریه گذشته به اون می خندم ...
                      :cry2:
                      اگر ندانی کجا میروی هر راهی تو را باخود خواهد برد.

دیدگاه

سلام
                        من هم تازه کار با SPI رو شروع کرده ام.
                        تونستم به slave اطلاعات بفرستم. ولی از slave به master رو با مشکل مواجه شدم.
                        این جور که خوندم رجیسترهای SPDR در هر دو میکرو باید به صورت دو رجیستر چرخشی عمل کنند. یعنی وارد شدن اطلاعات به اولی، یعنی خروج اطلاعات از دومی.
                        من با BASCOM کار میکنم.
                        اگه کسی میتونه کمک کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین زاهدی
                          سلام
                          من هم تازه کار با SPI رو شروع کرده ام.
                          تونستم به slave اطلاعات بفرستم. ولی از slave به master رو با مشکل مواجه شدم.
                          این جور که خوندم رجیسترهای SPDR در هر دو میکرو باید به صورت دو رجیستر چرخشی عمل کنند. یعنی وارد شدن اطلاعات به اولی، یعنی خروج اطلاعات از دومی.
                          من با BASCOM کار میکنم.
                          اگه کسی میتونه کمک کنه.
                          سلام
                          من با بسکام کار نکردم ولی روند کلی کار به این صورته :
                          اول از مستر یه دیتای مجازی(!) به اسلیو بفرستید.بعد درslave این دیتا رو بخونید (نخونیدم طوری نیست)و بلافاصله اون دیتایی رو که می خواید send کنید،بزارید رو باس SPI.
                          حالا در مستر این دیتا رو دریافت کنید.همون شیفتی که خودتون فرمودید اینجوری انجام شده.
                          دیتای مجازی=هر چی دوست داشتی!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ourman
                            نخیر اقای نجفی کسی مگه جرات میکنه از این کارا بکنه؟
                            من خیلی تلاش کردم با slave به master دیتا بفرستم ولی نتونستم و مساله رو توو سایت هم مطرح کردم ولی جواب درست حسابی گیرم نیومد.
                            حالا دیگه کارم از گریه گذشته به اون می خندم ...
                            :cry2:
                            سلام
                            اگه با کدویژن کار می کنید،خیلی راحته.
                            ببینید همون طور که می دونید وقتی در master از دستور به عنوان مثال( data_R = spi(data_S استفاده می کنید با این کار شما data_S رو ارسال کردید و data_R رو دریافت کردید.(این data_R همونیه که از slaveاومده)خوب حالا اگه در slave هم یه همچین دستوری بنویسید(به جای آرگومان تابع همون دیتایی رو که میخواید بفرستید،بذارید)....مشکل حله.
                            دستور spi در کدویژن هر وقت دیتایی رو می فرسته یه دیتایی رو هم میخونه که همون دیتای ارسال شده از slave هست.
                            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد یارمحمدی
                              سلام
                              فکر میکنم من قبلا یه برنامه نمونه توی سایت گذاشتم :agree:
                              سرچ کنید،اگر پیدا نکردید بگید تا دوباره بذارمش
                              سلام . آقا این برنامه نمونه spi را می تونید بزارین تو تالار ؟ من پیداش نکردم.
                              ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X