با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات.من می خوام یک کنترل کننده وسایل با خط تلفن بسازم که فقط دارای دو خروجی لحظه ای باشه و می خواستم بدونم در برنامه و عمل چه فرقی برای لحظه ای کردن رله ها وجود دارد و می خواهم در محیطی تقریبا پر نویز در جوار دستگاهی با فرکانش 3 کیلو هرتز از این مدار استفاده کنم اصلا avr مناسب هست برای همچین محیطی یا نه .با تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کنترل لوازم با خط تلفن با خروجی لحظه ای
Collapse
X
-
پاسخ : کنترل لوازم با خط تلفن با خروجی لحظه ای (در محیط با فرکانس بالا)
چی میگی اخه 3 کیلو هرتز هم شد فرکانس بالا. قدیم ها فرکانس بالا چیز دیگیه بود خود میکرو با فرکانس مگا هرتز کار می کنه.پس از این لحاظ مشکل نداره در ضمن خروجی لحظهای هم منظورتون تایمر داشته باشه این هم مشکل نیست. من این پروژه را بار ها و بارها ساختم مشکلی نداشتم.شما بهتر دقیقتر مطرح کنید تا بهتر بتونم بهتون کمک کنم.
-
پاسخ : کنترل لوازم با خط تلفن با خروجی لحظه ای (در محیط با فرکانس بالا)
نوشته اصلی توسط ali-jچی میگی اخه 3 کیلو هرتز هم شد فرکانس بالا. قدیم ها فرکانس بالا چیز دیگیه بود خود میکرو با فرکانس مگا هرتز کار می کنه.پس از این لحاظ مشکل نداره در ضمن خروجی لحظهای هم منظورتون تایمر داشته باشه این هم مشکل نیست. من این پروژه را بار ها و بارها ساختم مشکلی نداشتم.شما بهتر دقیقتر مطرح کنید تا بهتر بتونم بهتون کمک کنم.اگر دین نداری حداقل آزاده باش <امام حسین (ع)>
دیدگاه
دیدگاه