اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هنگ کردن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هنگ کردن میکرو

با سلام خدمت دوستان

چند وقت پیش یه کنترل کننده کولر درست کرده بودم که بعدا فهمیدم بعد یه مدت کارکردن کلا هنگ میکنه وخاموش میشه.طرز کارش هم این طوریه که اول یه شاسی رومیزنی ونگه میداری تا میکرو روشن شه .بعد میکرو فرمان روشن شدن یه رله رو میده که موازی باکلید قرار گرفته که از این لحظه به بعد میشه دست رو از روی شاسی برداشت ودستگاه هم روشن میمونه و وقتی هم که میکرو فرمان قطع رو میده دستگاه کلا قطع میشه...

حالا نظرتون برای این روش کنترل چیه وچیکار کنم تادستگاه ناخوداگاه هنگ نکنه(چون هنگ کردن همانا وقطع برق اصلی مدار همانا)؟؟؟

هنگ کردن میکرو

سلام مهندس .
    اگه هدفت فقط کنترل رله باشه چرا کلید رو با اون موازی می کنی ؟
    یه سویچ به یه پایه ی میکرو بزن که با اولین فشار دادن رله رو وصل کنه و با فشار مجدد اون رو قطع کنه اینطوری مشکلت حل میشه. اگر هم رو مدار خودت تاکید داری شماتیک اون رو بزار با برنامش تا یه نگاهی بندازیم.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

پاسخ : هنگ کردن میکرو

نوشته اصلی توسط soran111
      سلام مهندس .
      اگه هدفت فقط کنترل رله باشه چرا کلید رو با اون موازی می کنی ؟
      یه سویچ به یه پایه ی میکرو بزن که با اولین فشار دادن رله رو وصل کنه و با فشار مجدد اون رو قطع کنه اینطوری مشکلت حل میشه. اگر هم رو مدار خودت تاکید داری شماتیک اون رو بزار با برنامش تا یه نگاهی بندازیم.
      با تشکر از جوابتون
      راستش یه کار دستگاه تایمره.یعنی میخوام این طوری باشه که بعد از عمل کردن تایمر وخاموش شدن کولر دیگه دستگه هم از برق قطع کامل بشه.ولی این طوری که شما میگید اول باید یه کلید پاور بذاریم تا برق اصلی بیا تومدار بعد از شاسی استفاده بشه که در این صورت بعد عمل کردن تایمر همچنان برق توی دستگاه باقی میمونه...

دیدگاه

مهندس یه توضیح کلی برای مداری که می خوای بنویس تا حدی که در توانم باشه کمکت می کنم فقط تا می تونی کامل بنویس که چی می خوای و می خوای مدارت چکار کنه؟
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soran111
          مهندس یه توضیح کلی برای مداری که می خوای بنویس تا حدی که در توانم باشه کمکت می کنم فقط تا می تونی کامل بنویس که چی می خوای و می خوای مدارت چکار کنه؟
          همون طور که در بالا توضیح دادم این یه تایمر کولره.طریقه راه اندازی دستگاه هم به این صورت هستش که یه شاسی اصلی داره که وقتی اونو فشار دادی میکرو روشن میشه(در ورودی 220 ولت منبع تغذیه یه شاسی به صورت سری وصله ویه رله که موازی با اونه یعنی اگه شاسی رو فشار بدی 220 ولت ورودی تغذیه تامین میشه ودر خروجی 5 ولت داریم) وفرمان وصل رله ای روکه بااین شاسی موازی شده رو میده که حالا میتونی دستت رو از روی شاسی برداری ودستگاه هم روشنه و....

برای فعال کردن دستگاه مثلا تو شب اول میام با خود کلید کولر،کولر رو روشن میکنم بعد دستگاه رو روشن میکنم(چون راه اندازی توسط رله انجام نشه که باعث کاهش طول عمر تیغه های رله بشه) وزمان دلخواه برای خاموش شدن رو به دستگاه میدم و اونو استارت میکنم (دستگاه دارای 2 رله هست که موازی با کلیدهای پمپ وموتور قرار گرفتن) و وقتی دستگاه روشن شد کلید کولر رو قطع میکنم،که در این حالت کولر توسط دستگاه روشن نگه داشته میشه و بعد مدت تعیین شده هم کولر خاموش میشه(چون بعد زمان تعیین شده فرمان قطع رله های پمپ وموتور توسط میکرو صادر میشه) وهم خود دستگاه(چون در آخر برنامه، فرمان قطع رله ای که با شاسی اصلی موازی شده داده میشه وباعث میشه که هیچ برقی تودستگاه نمونه)

حالا مشکل اینه که بعد یه مدت کار کردن کلا هم دستگاه خاموش میشه وهم کولر رو خاموش میکنه؟؟؟

دیدگاه

اگه میکرو هنگ میکنه باید واچ داگ و بیاری تو کار، در این صورت در صورت هنگ میکرو واچ داگ اونو اتوماتیک ریستش میکنه!
            The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

منتظر راهنمایی دوستان هستم..........

دیدگاه

سلام
                اگه از نوع برنامه نویسی تون مطمئن هستین برید سراغ سخت افزارتون. چون عامل اصلی بعضی از اینچنین مواردی نوع طراحی سخت افزاره.
                از کریستال خارجی استفاده کردید؟؟؟
                از واچ داگ تو برنامه استفاده شده؟؟؟
                روی تغذیه 5 ولت که به میکرو میره خازن 220 میکرو گذاشتید؟؟؟
                مدارتون رو برای جلوگیری از نویز گیری توی یه جعبه فلزی گذاشتید؟؟؟
                از مدار اسنابر استفاده کردید؟؟؟
                نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ساناز.پ
                  سلام
                  اگه از نوع برنامه نویسی تون مطمئن هستین برید سراغ سخت افزارتون. چون عامل اصلی بعضی از اینچنین مواردی نوع طراحی سخت افزاره.
                  از کریستال خارجی استفاده کردید؟؟؟
                  از واچ داگ تو برنامه استفاده شده؟؟؟
                  روی تغذیه 5 ولت که به میکرو میره خازن 220 میکرو گذاشتید؟؟؟
                  مدارتون رو برای جلوگیری از نویز گیری توی یه جعبه فلزی گذاشتید؟؟؟
                  از مدار اسنابر استفاده کردید؟؟؟
                  با تشکر از جوابتون
                  از آی سی atmega8 استفاده کردم واز یه کرستال ساعت.ازخازن هم استفاده کردم.
                  واچ داگ و اسنابراستفاده نکردم و اگه موارد کاربردشو بگین ممنون میشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X