اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط USB با ATMEGA8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط USB با ATMEGA8

سلام دوستان
    میدونم سوالم خیلی تکراریه اما اینقدر تاپیک خوندم که کلا گیج شدم.

من میخوام به هر شکلی شده یکسری داده متنی رو از طریق USB ارسال کنم. تجربه من از obdev نشون داده که این کتابخونه چندان مطمئن نیست و بخوبی کار نمی کنه. (مرتبا توی کانکشن مشکل پیدا میکنه) حالا من میخوام از یه IC جانبی ارزون استفاده کنم که بند و بساط کمی هم کنارش بخواد ترجیحا موارد زیر رو لازم دارم:

۱. سرعت چندان مهم نیست.
    ۲. در صورت امکان IC بصورت DIP باشه.
    ۳. داخل بازار به راحتی بشه پیداش کرد.
    ۴. قطعات جانبی کمی لازم داشته باشه.
    ۵. ارزون باشه.

کاری که من میخوام باهاش بکنم ارسال یکسری متن (text)آ‌ خیلی کم توی بازه های زمانی ۱۰۰ میلی ثانیه هست. تقریبا ۴۰ بایت توی هر ۱۰۰ میلی ثانیه یا ۴۰۰ بایت توی هر ثانیه. میتونید من رو راهنمایی کنید؟

پاسخ : ارتباط USB با ATMEGA8

نوشته اصلی توسط pswin
    سلام دوستان
    میدونم سوالم خیلی تکراریه اما اینقدر تاپیک خوندم که کلا گیج شدم.

من میخوام به هر شکلی شده یکسری داده متنی رو از طریق USB ارسال کنم. تجربه من از obdev نشون داده که این کتابخونه چندان مطمئن نیست و بخوبی کار نمی کنه. (مرتبا توی کانکشن مشکل پیدا میکنه) حالا من میخوام از یه IC جانبی ارزون استفاده کنم که بند و بساط کمی هم کنارش بخواد ترجیحا موارد زیر رو لازم دارم:

۱. سرعت چندان مهم نیست.
    ۲. در صورت امکان IC بصورت DIP باشه.
    ۳. داخل بازار به راحتی بشه پیداش کرد.
    ۴. قطعات جانبی کمی لازم داشته باشه.
    ۵. ارزون باشه.

کاری که من میخوام باهاش بکنم ارسال یکسری متن (text)آ‌ خیلی کم توی بازه های زمانی ۱۰۰ میلی ثانیه هست. تقریبا ۴۰ بایت توی هر ۱۰۰ میلی ثانیه یا ۴۰۰ بایت توی هر ثانیه. میتونید من رو راهنمایی کنید؟
    سلام
    راحت ترین راه اینه که از آی سی ft232bm استفاده کنی که یک مبدل usb to com هست یا همون مبدل یو اس بی به کام مجازی هست....... می توانی خودت مونتاژش کنی .................
    یعنی اطلاعات را به طریق سریال می توانی از طریق این آی سی به یو اس بی انتقال دهی ..............مثل اینکه داری از پورت سریال استفاده می کنی........
    در طرف کامپیوتر هم شما می توانید با استفاده از اکتیو ایکس کنترل mscom32.ocx و برنامه نویسی با ویژال بیسیک 6 بر نامه برای آن بنویسی.......................
    البته راه ساده تر هم اینه که از هایپر ترمینال ویندور استفاده کنی.......................
    در هر صورت
    اگر نتوانستی مدار را مونتاژ کنی.... این آی سی به صورت ماژول تو بازار موجود هست و می تونی بخری ...........

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X