اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالی راجع به Lockbits

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوالی راجع به Lockbits

باسلام
    میخواستم بدونم با قفل کردن میکرو بوسیله Lockbits آیا میشه میکرو رو دوباره پروگرام کرد ؟

پاسخ : سوالی راجع به Lockbits

نه امکانش نیست چون یک قابلیت امنیتی واگر می شد بازش کرد خوب می شد برنامشم خواند

دیدگاه

یعنی اگه به فرض از لاک بیت تو میکرو استفاده کردم و بعد بخوام یه اصلاحاتی تو برنامم که توش ریختم بدم باید میکرومو عوض کنم
      هیچ راه دیگه نیست؟!!

دیدگاه

با سلام
        اگه میکرو رو ERASE کنی قفل ها از بین می رند و می تونی دوباره روش برنامه بریزی.

دیدگاه

مثل این که می شه ولی من تا حالا امتحان نکردم و یادمم میاد که یک جایی خوندم نمی شه حالا شما تست کن نتیجرو بگو
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=46753.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dimitry
            نه امکانش نیست چون یک قابلیت امنیتی واگر می شد بازش کرد خوب می شد برنامشم خواند
            سلام
            شما خودتون اینی رو که میگید امتحان کردید؟؟؟
            در صورت قرار دادن لاک بیتهای 21 در میکرو، میکرو به حالت قفل میره و دیگه نمیشه حافظه فلش و ایپرام رو خوند. اما با یه erase ساده میکرو مثل روز اولش پاک میشه و دوباره قابل استفاده هستش.
            در صورتی که به OTP بر بخورید(اونم برای بعضی از میکروها. مثلا tiny13) دیگه میکرو قابل استفاده نیست
            البته شاید بشه با stk500 از اون حالت هم برش گردوند.
            نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

سلام. اگه میکرو رو برای حالت program و verify قفل کنید با erase کردن میشه دوباره روش برنامه بریزید (من برای atmega8 و atmega64 بارها اینکار رو انجام دادم)
              نوشته اصلی توسط ساناز.پ
              در صورتی که به OTP بر بخورید(اونم برای بعضی از میکروها. مثلا tiny13) دیگه میکرو قابل استفاده نیست
              کلمه OTP تا اونجایی که من میدونم سرنام اصطلاح One Time Programming هست به معنای قابل برنامه ریزی فقط برای یکبار که احتمالا داخلش از حافظه PROM استفاده شده که قابل Erase نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ساناز.پ
                سلام
                شما خودتون اینی رو که میگید امتحان کردید؟؟؟
                در صورت قرار دادن لاک بیتهای 21 در میکرو، میکرو به حالت قفل میره و دیگه نمیشه حافظه فلش و ایپرام رو خوند. اما با یه erase ساده میکرو مثل روز اولش پاک میشه و دوباره قابل استفاده هستش.
                حالا چرا میزنی 1 دونه علامت سوالم می زاشتی میگفتم ببخشید اشتباه کردم
                خواهر من دو تا پست بعد گفتم مثل این که میشه
                نوشته اصلی توسط Dimitry
                مثل این که می شه ولی من تا حالا امتحان نکردم و یادمم میاد که یک جایی خوندم نمی شه حالا شما تست کن نتیجرو بگو
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=46753.0
                بله 3 سال پیش رویه PIC16 نتونستم ولی بعد از اون دیگه به این مشکل بر نخوردم که بخوام برم دنبالش
                انسان جایز الخطاس خوبه که بگه منم که گفتم

حالا این بنده خدا گفت میشه پس میشه من AVR ندارم که تست کنم و به حرف این شخص قانع میشم و دستش درد نکنه مارو از جهل در اورد
                دست شما هم درد نکنه امشب می خوایی حال مارو بگیری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X