اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پروگرامر usbasp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد پروگرامر usbasp

سلام
    یهسوال داشتم در مورد پروگرامر usb asp من این پروگرامر رو ساختم جواب هم داد ولی میخواستم بدونم این پایه های rxd , txd چین به چه دردی میخورن ایا میشه در ارتباط سریال بین میکرو و کامپروتر استفاده کرد یعنی یه مبدل یو اس بی به سریال
    ممنون میشم جوابمو بدید

پاسخ : سوال در مورد پروگرامر usbasp

ممنون از اینهمه پاسختون :sad: :sad:
    یعنی کسی نیست بدونه این پایه ها به چه دردی میخوردن

دیدگاه

کسی جواب نمیده .کمک کنید

دیدگاه

پروگرمر usbasp

سلام
        من یک مدار پروگرمر usbasp را میخوام بسازم که فایل پیسی بی ان را پیدا کردم فقط دو تا نکته هستش که میخوام بدونم لطفا کمک کنید.
        دوستان من یه سئوالی دارم این پیسی بی قسمت زیف آن دوتا ایراد داره اینکه پایه شماره 10 که برای ایسیهای atmega16 ,atmega32 میشه پایه تغذیه مثبت به مثبت مدار وصل نشده چرا؟
        سئوال دیگرم هم اینه که برای میکرو atmega8515 پایه 40 زیف باید به مثبت وصل بشه که در این پیسیبی وصل نشده باز هم چرا؟
        لطفا دوستانی که میتونند جواب منو بدن چون دارم اینو میسازم ومیخوام از پی سی بیش خیالم راحت بشه

دیدگاه

پاسخ : پروگرمر usbasp

با سلام
          فکر کنم اول هم اسم تایپیکتون یه چیز دیگه بود هم سوالتون نه ؟ آخه داشتم میخوندم تایپیکتون رو امدم بیرون دیدم دیگه اون تایپیک رو پیدا نمیکنم ! :-??
          اگه میشه فایلهای پروگرامر رو بزارید تا ما هم استفاده کنیم و بعد اون مرودی که اشاره کردید رو بتونیم بهتر بررسی کنیم

دیدگاه

سلام

من توی یکی از داکیومنت ها دیدم که RX و TX رو برای طرح توسعه گذاشتند.
            توی ساخت پروگرمرتون این دو تا رو لحاظ نکنید، اتفاقی هم نمی افته.

با احترام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...