اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایمر 1 در 2 مد pwm,timer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تایمر 1 در 2 مد pwm,timer

سلام
    میشه تو یه برنامه از تایمر 1 هم به عنوان تایمر هم pwm استفاده کرد؟
    مثلا
    Config Timer1 = Timer , Prescale = 8
    Config Timer1 = Pwm , Pwm = 9 , Compare A Pwm = Clear UP , Compare B Pwm = Disconnect , Prescale = 1
    خدایا مرا آن ده که آن به

پاسخ : تایمر 1 در 2 مد pwm,timer

با سلام
    ببینید تایمر وقتی که فعال میشه(البته در مد تایمر) شروع میکنه از مقدار پایینش به افزایش تا به مقدار بالاییش برسه که حالا این مقدار بالاییش می تونه یک مقدار ثابت و یا متغیر باشه و هر زمان هم که تایمر به مقدار حداکثرش رسید پرچم سرریز تایمر یک میشه و میتونید از اون برای اجرای وقفه استفاده کنید البته در بعضی مد ها مثلا در مد PWM با فاز تصحیح شده پرچم تایمر در زمانی که مقدار تایمر صفر میشه یا به عبارت بهتر زمانی که به مقدار پایینی میرسه (چون توی این مد تایمر به صورت دوشیبه عمل میکنه از مقدار پایین شروع به افزایش میکنه به مقدار بالایی میرسه سپس از مقدار بالایی به سمت مقدار پایینی شروع به کاهش میکنه ) که حالا با توجه به مد عملکرد تایمر میتونیم یک سری موج PWM تولید کنیم

مثلا توی مگا 16 فرض کنیم تایمر 1 توی مد 9 باشه :

در این مد عملکرد تایمر رو PWM, Phase and Frequency Correct که مقدار بالاییش برابر با مقدار OCR1A خواهد بود OCR1x در زمانی که تایمر به مقدار پایینیش میرسه پدیت میشه و همینطور پرچم TOV1 در زمانی که تایمر به مقدار پایینیش میرسه یک میشه

یک پیشنها هم به نظر من البته تا اونجا که من فهمیدم برای تولید PWM با بسکام کار نکنید بهتره چون اولا فقط 3تا مد کاری رو در اختیارتون میزاره که فکر میکنمFast PWM باشه حالا از8 بیتی تا 10 بیتی و دوما یک جورایی اصلا برنامه منعطف نیست البته میتونید برای استفاده از مد های دیگه توی بسکام از دستورات اسمبلی هم استفاده کنید اما من میگم اگه می خواهید از این امکان میکرو استفاده کنید با زبان C برنامه بنویسید راحترید .

دیدگاه

پاسخ : تایمر 1 در 2 مد pwm,timer

سلام
      ممنون لطف کردین به گفته شما با سی دست آدم بازتره
      باید برم سراغ سی اینطوری کلا همه چی بهتره :applause:
      خدایا مرا آن ده که آن به

دیدگاه

لطفا صبر کنید...