اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ال سی دی و Avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ال سی دی و Avr

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز ...
    دوستان من یک هفته هست که با دوتا میکرو خواستم دماسنج بسازم یکی با ال سی دی 20*4 بود و اون یکی با ال سی دی 2*16 که تو هردو مدار اینطور شد که وقتی مدار رو روشن میکنم دوتا خط پیکسل ها کاملا روشن میشن و هیچ عکس العملی نداره اینم کد نویسی مدارمه لطفا کمک کنید ....
    کد:
    $regfile = "M8def.dat"
    $crystal = 8000000
    '****************************
    Config Portc = Input
    Config Portd = Output
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdbus = 4
    Config Lcdpin = Pin , Rs = Portd.6 , E = Portd.7 , Db4 = Portd.5 , Db5 = Portd.4 , Db6 = Portd.3 , Db7 = Portd.2

'*********************
    Dim Result As Word
    Dim Volt As Long

'*********************
    Deflcdchar 0 , 3 , 3 , 32 , 14 , 16 , 16 , 16 , 14
       '*********************
    Cursor Off
    Cls

Start Adc

Do
    Result = Getadc(0)
    Volt = Result * 4.88
    Volt = Volt / 10
    Locate 1 , 1
    Cls
    Lcd "temp=" ; Volt ; Chr(0)
    Waitms 500
    Loop
    Stop Adc

End
    طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

پاسخ : مشکل با ال سی دی و Avr

این مشکل منه ...
    طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

با سلام

تو اول یه برنامه ساده بنویس(فقط روی ال سی دی چیزی بنویسه) ببین توی پروتیوس کار میکنه. یا توی خود بسکام شبیه سازی کن بعد بریز به میکرو.
      یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

با سلام
        اول اینکه این رو از برنامه تون حذف کنید : Config Portd = Output چون که هر دستور یا به عبارت بهتر هر تابع lcd که میخواد اجرا بشه خودش جهت پایه های میکرو رو تعیین میکنه
        دوم اینکه long یک متغیر صحیحه شما نمیتونید یک مقدار اعشاری رو توش بریزید پس خط زیر رو اصلاح کنید
        Dim Volt As Long
        بشه
        Dim Volt As single
        سوم اینکه برنامه تون رو توی پرتئوس شبیه سازی کردید
        چهارم اینکه ما رفتیم تا بعد از افطار موفق باشید

دیدگاه

سلام
          اگر توی پروتئوس جواب داده پس سخت افزارتون اشتباهه
          یه سوال:
          پایه 3 ال سی دی (VEE) رو به چی وصل کردید؟؟؟
          نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیزی که پاسخ دادن ...
            1- برنامه مربوط به یک دماسنجه .
            2- تو پروتئوس بلد نیستم تست کنم ((((((فقط بلدم پی سی بی بسازم )))))))
            3- پایه 3 ال سی دی رو هم به پایه وسط پتانسیومتر وصل کردم ....

دوستان هر چه زو دتر کمک کنید کامل بشه با تشکر از همه دوستان ...

دیدگاه

تو پروتئوس شبیه سازیش کردم و ال سی دی راه افتاد
              پس مشکلتون از سخت افزاره
              یبار دیگه پایه های ال سی دی رو چک کنید که درست به میکرو وصل شده باشه
              اون دو خط مربوط به پورت دی و سی رو که به عنوان ورودی و خروجی تعریف کردید کلا" پاک کنید.
              بجای استفاده از long از single استفاده کنید
              بجای اینکه یکبار مقدار رو ضربدر 4.88 کنید و دوباره بر 10 تقسیمش کنید، همون ابتدا در 0.488 ضرب کنید.
              پتانسیومتر رو بردارید و پایه 3 رو با یه مقاومت 3.3 کیلو به زمین وصل کنید

دیدگاه

مممنون میشم اون شماتیکی که خودتون کشیدید رو بهم بدید با سخت افزارم مقایسه کنم .....
                با تشکر از اینکه پاسخم رو دادید .....

دیدگاه

راستی من چطوری باید سورس کدها رو تو پروتئوس به آی سی بدم ؟

دیدگاه

این مشکل ممکنه به ست کردن کنتراست هم ربط داشته باشه. پایه مربوط به کنتراست رو با یک پتانسیومتر 10 کیلو اهمی استفاده کنین و سعی کنین کنتراست رو تغییر بدین ببینین مشکلتون حل میشه یا نه.

دیدگاه

خواهش میکنم
                      این عکس:

اینم فایل پروتئوس:
                      http://www.pic.iran-forum.ir/images/xi0e322mla4li1u9ae4p.rar

برای اینکه داخل پروتئوس فایل هگز رو به میکرو بدید روی میکرو دبل کلیک کنید. یه پنجره باز میشه و تقریبا" وسطاش یه جایی هست بنام program file که از طریق اون میتونید اینکارو کنید.
                      فرکانس میکرو هم همونجا میتونید تنظیم کنید.

دیدگاه

واقعا ازتون بابت فایل پروتئوس و توظیحاتتون ممنونم ....
                        راستی اگر من سخت افزار رو درست کنم از روی این فایل درست میشه ؟
                        راستی پایه 1.2.3 ال سی دی چی ؟
                        برای اینکه بدم وقتی دما رسید به یک حدی فن و کمترشد هیتر روشن بشه باید تو برنامه چطوری تعریف کنم ؟
                        از تون بابات تمامی کمک هایی که کردید متشکرم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
                          این مشکل ممکنه به ست کردن کنتراست هم ربط داشته باشه. پایه مربوط به کنتراست رو با یک پتانسیومتر 10 کیلو اهمی استفاده کنین و سعی کنین کنتراست رو تغییر بدین ببینین مشکلتون حل میشه یا نه.
                          صحبت آقای آقازاده صحیحه. قبل این مشکل را زیاد دیدم.معمولا اگه ولتاژ روی کنتراست زیاد باشه این حالت پیش میاد یا از پتانسیومتر استفاده کنید یا یه مقاومت حدود یک کیلو بزارید روی پایه کنتراست.
                          پایه 3 ال سی دی را مستقیم زمین نکنید . با عبور از مقاومت 1 کیلو به زمین وصل کنید.

دیدگاه

دوستان مشکل از کنتراست و... نیست مشکل به طور کلی از سخت افزار ....
                            با تشکر از اینکه هم فکری میکنید ... فقط لطف کنید جواب سوالات دوتایپک قبلمو بدید ......

دیدگاه

ببخشید خانم پارسا میشه به این سوالات پاسخ بدید خیلی سردر گم شدم ....
                              راستی اگر من سخت افزار رو درست کنم از روی این فایل درست میشه ؟
                              راستی پایه 1.2.3 ال سی دی چی ؟
                              برای اینکه بدم وقتی دما رسید به یک حدی فن و کمترشد هیتر روشن بشه باید تو برنامه چطوری تعریف کنم ؟
                              از تون بابات تمامی کمک هایی که کردید متشکرم ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X