اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی تاچ اسکرین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی تاچ اسکرین

با سلام
    دوستان من یک تاچ اسکرین سفارش دادم خوب حالا می خوام راهش بندازم و فعلا قصد ندارم با ال سی دی گرافیکی راهش بندازم و فعلا میخوام با همون ال سی دی معمولی راهش بندازم
    به این شکل که زیرش یک کاغذی شبیه به صفحه کلید 4*4 بزارم و اینو مثل یک صفحه کلید 4*4 راه اندازی کنم
    مشکلم اینه که نمی دونم ارتباطش چه طوریه و اینکه اصلا باید از چه برنامه هایی استفاده کنم
    لطفا بگین باید از کجا شروع کنم
    یک خروجی 4 تایی خیلی ظریف هم داره که خدا می دونه اونو هم نمیدونم چطوری وصل میکرو کنم .

یک سوال مهم دیگه هم داشتم این تاچ اسکرین که اینترنتی خریدم و دیروز به دستم رسید سه تا ترک داره خواستم بدونم آیا ترک ها تاثیری توی کار مدار داره یا نه ؟
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

پاسخ : راه اندازی تاچ اسکرین

سلام
    توضیحات کامل توسط آقای نجفی
    http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1314217799.pdf

در تاپیک زیر هم برنامه قسمت تاچ به زبان بیسیک وجود داره
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...seen#msg260714

فایل PDF که اقای نجفی لطف کردن خیلی خوبه و خیلی راحت متوجه می شید

نوشته اصلی توسط iranesabz
    یک سوال مهم دیگه هم داشتم این تاچ اسکرین که اینترنتی خریدم و دیروز به دستم رسید سه تا ترک داره خواستم بدونم آیا ترک ها تاثیری توی کار مدار داره یا نه ؟
    اگر منظور شما داخل تاچ به دلیل رویه هم افتادن(دوطرفه بودن)مسیرها خوب دیده نمیشه و 3 تا تشخیص داده می شه ولی یک کمی دقت بیشتر بشه 4 تا مسیر دیده میشه

دیدگاه

اگر منظور شما داخل تاچ به دلیل رویه هم افتادن(دوطرفه بودن)مسیرها خوب دیده نمیشه و 3 تا تشخیص داده می شه ولی یک کمی دقت بیشتر بشه 4 تا مسیر دیده میشه
      منظورم اینه که تاچ اسکرین ضرب دیده و ترک برداشته و سه تا ترک دیده میشه توی صفجه .
      خدمت دوستان هم عرض کنم من با بیسیک کار میکنم و به خاطر اینکه کدویژنم نصب نشد اون زمان که داشتم سی رو یاد میگرفتم باز ولش کردم .
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
        منظورم اینه که تاچ اسکرین ضرب دیده و ترک برداشته و سه تا ترک دیده میشه توی صفجه .
        نه ییخشید اگر بد توضیح دادم
        4 دسته اتصال دهنده در داخل تاچ هست ولی مثل مدار های 2 رو (2 لایه ) هست و شما فکر می کنید که بهم وصل هستن ولی وصل نیستن تویه عکس زیر بهتر مشخص

دیدگاه

ببخشین بازم من درست متوجه نشدم با اون که شما خیلی عالی توضیح دادین
          ببینم پس بالاخره ترک داشتن صفحه باعث نمیشه که تاچ اسکرین از کار بیوفته . درسته یا نه ؟ فقط کافیه بگین درسته یا نه . نگاه کن مثلا مثل عکس زیر , ولی فقط سه تا ترکه .

دیدگاه

شرمنده من فکر کردم می گید Track (نواری که در حاشه تاچ)
            عکس تاچی که گزاشتید ترکیده دیگه
            خیلی جالب شکسته تا حالا ندیده بودم شکستشو
            اگر Track هایه دور قطع نشه باشه کار می کنه ولی با خطایه خیلی زیاد یعنی باهاش کار نکنید سنگین تره ( حتی اگر 3 تا ترک داشته باشه ) اگر خط افتاده اشکال نداره

دیدگاه

البته شبیه به عکس بالا ترک نخورده ولی مشخصه که ترکه و خط نیست . پس دیگه باهاش کار نکنم درسته . و این سه تا ترک درست عرض تاچ اسکرینو فرا گرفته

دیدگاه

برایه این که شما تا حالا کار نکردید خوبه اونم به شرطی که گفتم Track ها قطع نشده باشه
                فقط نمی تونید کاری باهاش انجام بدید چون اگر تاچ سالم بزارید مقادیرش فرق می کنه
                پس برایه امتحان خوبه ولی برایه کارکردن روش نه چون نمی تونید کالیبرش کنید و وقتی تاچ سالم بزارید، دوباره باید مدار تونو کالیبره کنید

دیدگاه

اگر کار نکنه که فایده ای نداره چه من مبتدی باشم چه حرفه ای
                  ترک ها روی track ها هم هست ولی مشخص نمیشه که track ها قطع شده یا نه .
                  در کل اگر ی برنامه ی ساده گیر بیاد خیلی عالی میشه اونجا معلوم میشه که چی به چیه

دیدگاه

سلام
                    فکر کنم واسه تست بدون glcd این بکارتون بیاد
                    مقاله خوبی داره
                    http://sites.google.com/site/eletronicsworld2xx/
                    خدایا مرا آن ده که آن به

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X