اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار واقعی تایر/کانتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار واقعی تایر/کانتر

دوستان سلام

من یه سوال برام پیش اومده تمام برنامه نویسی تایمر ها یا کانتر ها رو بلدم یه استفاده های کوچکی هم با هاشون
    انجام دادم مثل ساعت یا التراسونیک و...
    ولی واقعا کارشون کجاست چه استفاده ای دارند ؟ لطفا کسانی که کار کردند لطف کنند یه توضیح کوچولو بدن
    ممنون
    نیا باران . . . زمین جای قشنگی نیست !
    من از اهل زمینم خوب می دانم که
    گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد . . .

پاسخ : کار واقعی تایر/کانتر

سلام تولید فرکانس :bye فرکانس متر :bye ساخت ساعت :byeتولید موج های متنوع و..... :bye

دیدگاه

این بخش کار مهمی انجام میده
      در اکثر پروژه ها ما نیاز داریم زمان های بسیار کوتاه رو محاسبه کنیم
      همچنین برای ارتباط با قطعات و دستگاههای خارجی اکثر اوقات باید فرکانس کاریمون رو با اون به نسبت فرکانس میکرو تنظیم کنیم
      برای اینکه زمان رو در دست داشته باشیم میتونیم از delay هم استفاه کنیم (در کدویژن) ولی اینکار برنامه رو بدلیل اشغال پردازنده ناکارامد میکنه
      وقتی تعداد بیشتری پروژه رو مطالعه کنید میفهمی اهمیت تایمر و کانتر چیه
      *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
      *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microjo
        این بخش کار مهمی انجام میده
        در اکثر پروژه ها ما نیاز داریم زمان های بسیار کوتاه رو محاسبه کنیم
        همچنین برای ارتباط با قطعات و دستگاههای خارجی اکثر اوقات باید فرکانس کاریمون رو با اون به نسبت فرکانس میکرو تنظیم کنیم
        برای اینکه زمان رو در دست داشته باشیم میتونیم از delay هم استفاه کنیم (در کدویژن) ولی اینکار برنامه رو بدلیل اشغال پردازنده ناکارامد میکنه
        وقتی تعداد بیشتری پروژه رو مطالعه کنید میفهمی اهمیت تایمر و کانتر چیه
        سلام
        یعنی کار اصلی اون ها تقریبا فقط شمارشه و تولید پالسه درسته؟

بعد یه سوال دیگه آیا میشه از یک تایمر و مثلا دو کانتر هم زمان استفاده کرد؟

بازم ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
          سلام تولید فرکانس :bye فرکانس متر :bye ساخت ساعت :byeتولید موج های متنوع و..... :bye
          سلام
          چه طوری چند تا تایمر رو با هم را بندازیم؟

باز هم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط davood 00
            سلام
            چه طوری چند تا تایمر رو با هم را بندازیم؟

باز هم ممنون
            یعنی چی؟خوب دونه دونه تنظیم میکنیم راه میفته دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
              یعنی چی؟خوب دونه دونه تنظیم میکنیم راه میفته دیگه
              سلام
              یعنی مثلا وقی تایمر یک رو در مد compare و capture , و کانتر رو در مد capture بخوایم راه اندازی کنیم با هم تداخلی ندارند؟

اگه لطف کنید اسم چند تا پروژه که داخل آنها از تایمر یا کانتر استفاده شده استرا برای من بگید ممنون می شم.

دیدگاه

یعنی کار اصلی اون ها تقریبا فقط شمارشه و تولید پالسه درسته؟
                بله همین خودش خیلی از مشکلاتو حل میکنه و کارای زیادی باش میشه انجام داد.
                *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
                *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

سلام
                  یعنی مثلا وقی تایمر یک رو در مد compare و capture , و کانتر رو در مد capture بخوایم راه اندازی کنیم با هم تداخلی ندارند؟

اگه لطف کنید اسم چند تا پروژه که داخل آنها از تایمر یا کانتر استفاده شده استرا برای من بگید ممنون می شم.
                  نه تداخل دارند چون عملا تایمر کانتر یک شمارندست که میتونه تعداد کلاک ها رو بشماره میشه تایمر
                  یا تعداد ورودی ها رو میشه کانتر
                  عملا در آن واحد میتونه منبع شمارشش رو از یک جا تأمین کنه نه بیشتر
                  در مورد اینکه compare و capture با هم کار میکنند یا نه فراموش کردم ولی احتمالا با هم کار نمیکنند

دیدگاه

نه تداخل دارند چون عملا تایمر کانتر یک شمارندست که میتونه تعداد کلاک ها رو بشماره میشه تایمر
                    یا تعداد ورودی ها رو میشه کانتر
                    عملا در آن واحد میتونه منبع شمارشش رو از یک جا تأمین کنه نه بیشتر
                    در مورد اینکه compare و capture با هم کار میکنند یا نه فراموش کردم ولی احتمالا با هم کار نمیکنند
                    سلام

بله امتحان کردم نمی شه اگه لطف کنید به این سوال هم جواب بدید واقعا ممنون میی شم .
                    تفاوت کانتر که پالس رو می شمره با تایمر در مد capture که اون هاپالس رو از پایه ی icp می شمره در چیه ؟

اگه لطف کنید اسم چند تا پروژه که داخل آنها از تایمر یا کانتر استفاده شده است را برایم بگید ممنون می شم؟

دیدگاه

سلام

بله امتحان کردم نمی شه اگه لطف کنید به این سوال هم جواب بدید واقعا ممنون میی شم .
                      تفاوت کانتر که پالس رو می شمره با تایمر در مد capture که اون هاپالس رو از پایه ی icp می شمره در چیه ؟

اگه لطف کنید اسم چند تا پروژه که داخل آنها از تایمر یا کانتر استفاده شده است را برایم بگید ممنون می شم؟

اونی که میاد پالس ها رو میشماره مثل این میمونه که شما اون رو به یک وقفه وصل کرده باشید و بعد تو هر وقفه بیاید مقدار یک متغیر رو زیاد کنید
                      اما استفاده از این حالت تایمر کانتر باعث میشه که شما وقتتون صرف این کار نشه یعنی همزمان که برنامتون اجرا میشه بتونید پالس ها رو بشمارید و هر بار بتونید بخونید که چقدر پالس داشتید مثلا تو شافت انکودر برای حساب کردن تعداد باری که چرخ یه دور کامل رو زده به کار میره
                      و حالا مد capture اون میاد و فرکانس رو اندازه گیری میکنه یعنی چی؟یعنی اینکه توی یه مدت زمان مشخص که براش تعریف کردید میاد و فرکانس رو اندازه میگیره
                      مثلا سیگنالتون رو میدونید فرکانسش طوریه که بین 0 تا مثلا 10 میلی ثانیه یک دوره رو طی میکنه و شما میاید اندازه میگیرید که اون زمانی که دوره طی شده چی توی رجیستر شمارنده بوده و بعد حساب میکنید طول دوره چقدر بوده و فرکانسش رو هم حساب میکنید کاربردشم فرکانس متر

دیدگاه

اونی که میاد پالس ها رو میشماره مثل این میمونه که شما اون رو به یک وقفه وصل کرده باشید و بعد تو هر وقفه بیاید مقدار یک متغیر رو زیاد کنید
                        منظورتون از ای قسمت کانتره یامد capture؟
                        یعنی اینکه توی یه مدت زمان مشخص که براش تعریف کردید
                        کجای برنامه اینو تعریف می کنیم؟

مثلا سیگنالتون رو میدونید فرکانسش طوریه که بین 0 تا مثلا 10 میلی ثانیه یک دوره رو طی میکنه و شما میاید اندازه میگیرید که اون زمانی که دوره طی شده چی توی رجیستر شمارنده بوده و بعد حساب میکنید طول دوره چقدر بوده و فرکانسش رو هم حساب میکنید کاربردشم فرکانس متر
                        من یه برنامه ی فرکانس سنج دیدم با کانتر نوشته بود؟؟!!

ولی گویا شما می گید باید با مد capture نوشت؟؟
                        اگه یه توضیح بدید ممنون واقعا مفید بوده برا من
                        ممنون

دیدگاه

منظورتون از ای قسمت کانتره یامد capture؟کجای برنامه اینو تعریف می کنیم؟
                          من یه برنامه ی فرکانس سنج دیدم با کانتر نوشته بود؟؟!!

ولی گویا شما می گید باید با مد capture نوشت؟؟
                          اگه یه توضیح بدید ممنون واقعا مفید بوده برا من
                          ممنون

تا برنامه نباشه نمیشه نظر داد ولی با کانتر :eek:احتمالا اومده تعداد پالس ها رو تو یه مدت زمانی مشخص شمرده حساب کرده
                          متوجه قسمت اول صحبتتون نشدم

دیدگاه

اما استفاده از این حالت تایمر کانتر باعث میشه که شما وقتتون صرف این کار نشه یعنی همزمان که برنامتون اجرا میشه بتونید پالس ها رو بشمارید و هر بار بتونید بخونید که چقدر پالس داشتید مثلا تو شافت انکودر برای حساب کردن تعداد باری که چرخ یه دور کامل رو زده به کار میره
                            منظورتون از این قسمت حرفتون استفاده از کانتره؟

دیدگاه

منظورتون از این قسمت حرفتون استفاده از کانتره؟
                              :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X