اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور PH و ATMEGA16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور PH و ATMEGA16

با سلام خدمت همه ی اساتید عزیز
    من یه پروب PH دارم و می خوام اونو با ADC میکرو بخونم.فقط ولتاژ خروجیش خیلی کمه مثلا واسه آبلیمو 3mv بود.فقط برای تشخیش غللظت اسید می خوام. لطفا تو این زمینه منو راهنمایی کنید
    با تشکر از همه ی دوستان
    "لحظه پیروزی از آن جهت برایم شیرین است که ملت کشورم را در آرامش و شادی ببینم"
    نادر شاه

پاسخ : سنسور PH و ATMEGA16

سلام

شما باید خروجی رو تقویت کنید که این کار با پ امپ صورت می پذیرد LM324 فکر کنم گزینه خوبی باشه

با سپاس
    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
      سلام

شما باید خروجی رو تقویت کنید که این کار با پ امپ صورت می پذیرد LM324 فکر کنم گزینه خوبی باشه

با سپاس
      ممنون از جواب.من مداری که تو کتابای الکترونیک هستو بستم ولی جواب درستی از LM342 نگرفتم
      تقویت کننده های ابزار دقیق واسه اینکا مناسب هست؟
      نادر شاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احمد سمیعی
        ممنون از جواب.من مداری که تو کتابای الکترونیک هستو بستم ولی جواب درستی از LM342 نگرفتم
        تقویت کننده های ابزار دقیق واسه اینکا مناسب هست؟
        سلام
        آقا میشه بگین این پروبتونو از کجا و چند گرفتین ، دیتاشیت شم دارین ؟
        میگم شاید اگه از ADC خارجی 16 بیتی استفاده کنین مشکل حل شه ! البته راهیه که به ذهنم میاد ! :redface:

دیدگاه

ممنون از راهنمایی
          من اینو از ستاره تو لاله زار خریدم.قیافه ی مغازش غلط اندازه.قیمتشم 35000 تومن.جهان کیت می ده 85000 حالا نمی دونم چه فرقی با این می کنه!!!!
          مدل این پروب PE-11 .دیتا شیتشو پیدا نکردم
          نادر شاه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...