اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با مدار rs232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با مدار rs232

سلام .
    من مدار rs232 رو بسته بودم و جواب گرفتم الان هر کار می کنم جواب نمیده یعنی وقتی rx و tx رو به هم متصل می کنم(11و12) توی ترمینال بسکام جواب نمی گیرم بنطرتون مشکل کجاست؟

پاسخ : مشکل با مدار rs232

نوشته اصلی توسط leila.a
    سلام .
    من مدار rs232 رو بسته بودم و جواب گرفتم الان هر کار می کنم جواب نمیده یعنی وقتی rx و tx رو به هم متصل می کنم(11و12) توی ترمینال بسکام جواب نمی گیرم بنطرتون مشکل کجاست؟
    سلام اگه ممکنه برنامتون رو بزارید تا راهنمایی بشین :rolleyes:
    بین میکرو و کامپیوتر max232 گزاشتی ؟ پایه tx میکرو رو به پایه tx پورت سریال بزن
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

:icon_razz:
      خوب استارت بیت استوب بیت بیت توازن
      بیت تصحیح خطا
      فرکانص داری
      باد ریت ؟
      همه ی اینا میزونه ؟
      کجای بیسکام چرا توی پروتیوس کار نمی کنی /.؟
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

میخوام ببینم مدار کار می کنه یعنی اگه از کیبورد یه ارسال شد همونو توی ترمینال امولاتور بسکام ببینم از max232 استفاده کردم rx,txشو بهم وصل می کنم اما نمیش :cry:
        همه چیزم گداشتم میزونه

دیدگاه

:eek:
          اهان
          الان کارت روی کاپیوتره
          خوب چرا ا هایپری ترمینال استفاده نمیکنی ؟؟؟
          میدونی چیه هایپری ترمینال
          ؟ اگه نمیدونی ویندوزت رو بگو تا راهنماییت کنم
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

آره .با xp کار می کنم .اما قبلا با همین ترمینل امولاتور جواب گرفتما. اما نمیدونم حالا چی شده

دیدگاه

سلام.نمیخواستم تایپیک جدید باز کنم واسه همین مشکلم رو اینجا طرح میکنم.راستش با استفاده از rs232 اومدم دوتا میکرو رو به هم وصل کردم.اما نمیدونم چطور مقدار word رو از یه میکرو به میکرو دوم بفرستم.تو ارسال مقادیر byte مشکل نیست.اما تو word نمیشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.برنامه و شماتیک رو میزارم
              http://www.4shared.com/rar/ideXBCD7ce/rs232.html
              http://www.4shared.com/rar/ideXBCD7ce/rs232.html

دیدگاه

سلام
                شما توی میکرو فرستنده اصلا adc رو روشن نمیکنی
                شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

دوست عزیز مشکل من در adc نیست.مشکل من اینه که مقادیر رو به صورت word نمیتونم بفرستم.ممنون میشم کمکم کنید.ضمن اینکه adc رو میخونه اما به صورت بایت میفرسته.میخوام به صورت word بفرستم

دیدگاه

سلام
                    توی بیسکام نمیدونم ولی توی کدویژن مقدار اول تبدیل میکنیم به رشته و بعد ارسال میکنیم
                    شاید همینه
                    و شاید پینها رو جابجا میزنی!؟ نه؟

دیدگاه

نه مهندس پایه جابجا نشده.گفتم که مقادیر در اندازه بایت به میکرو دوم ارسال میشه.من فایل و پروتوس رو پ کردم.اگه زحمتی نیست یه نگاه بندازید تا متوجه منظورم بشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهاب طاهری
                        سلام
                        توی بیسکام نمیدونم ولی توی کدویژن مقدار اول تبدیل میکنیم به رشته و بعد ارسال میکنیم
                        شاید همینه
                        فکر کنم این درست باشه.
                        حالا چرا word؟
                        اصلا توی یک ارتباط RS232 شما نمیتونی کمتر از 5 بیت و بیشتر از 8 بیت دیتا بفرستی حتی توی کامپیوتر هم همینطوریه وقتی توی hyper terminal تنظیمات رو ببینی data bit گزینه های 5,6,7,8 رو فقط داره
                        مگر خودت یه چیزی شبیه RS232 تعریف کنی
                        شرمنده من به متن قبلی شما توجه نکرده بودم که ارسال و دریافت بایت رو داشتی
                        حالا باید به صورت زیر عمل کنی که احتمالا به این هم فکر کردی
                        اول مقدار دیتا رو هر چقدر طول که داره به بایت تبدیل کن و ارسال کن
                        بعد توی گیرنده بایتها رو به هم میچسبونی و مقدار اولیه بدست میاد

دیدگاه

ممنون.مشکل من همین چسبوندنه. :biggrin: میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی

دیدگاه

سلام
                            البته من با C کار میکنم و توصیه میکنم شما هم اینکار کنی. ولی در بیسیک:
                            نحوه ارسال رو که بلدی

Dim S As Long , Buffer As Long ' long is 32 bits (4 Byte)
                            Dim B As Byte * 4
                            Dim I As Byte ' Byte is a 8 bits and B is array

S = 0b10101101011011010111011000010111 ' = ( 0xAD6D7617 HEX ) or ( 2,909,632,023 Decimal )

For I = 0 To 4
                            Buffer = S And 0b00000000000000000000000011111111 ' 0b00000000000000000000000011111111 = 0b11111111 Binary or 255 Decimal
                            ' Buffer = S AND 255

B(i) = Buffer
                            Rotate Buffer , Right , 8
                            در این خط ارسال رو انجام بده
                            Next I
                            به نظرم این برنامه درست باشه. چون من تعریف آرایه ها رو توی بیسکام نمیدونم ولی شاید همین جوری باشه
                            در گیرنده هم همین متغیرها رو تعریف میکنیم و برنامه 4 بار که B میرسه اون رو با S که از ابتدا صفر مقداردهی شده، جمع میکنه و S رو 8 بیت به چپ یا LEFT میچرخونه و دوباره همون کار قبلی تا چهار بار که دیتا کامل بشه
                            متغیری که شما داری 2 بایته ولی این برنامه برای 4 بایته و شما فقط مقدار حلقه رو دستکاری کن و ضمنا توی گیرنده B آرایه نیست و هر بار از گیرنده دریافت و با S جمع میشه
                            شما قبل از ورود به حلقه باید B و S رو صفر کنی
                            باز هم میگم C یاد بگیر بعدها متوجه میشی C هم راحتتره و هم خیلی قوی
                            موفق باشی

دیدگاه

ممنون.راستش منابع زیادی واسه یادگیری بیسیک وجود داره که ادم راحت میتونه بیسیک رو از پایه یاد بگیره.اما متاسفانه در مورد سی اینطور نیست.همش چندتا جزوه کوتاه که بیشتر مثالهایی داره بدون توضیح در مورد مثال.میتونید یه جزوه یا کتاب خوب تو این زمینه بهم معرفی کنید که بتونم سی رو یاد بگیرم؟ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X