پاسخ : آموزش ( avrstudio5 ( AVRGCC
آقا من الان یک ساعته دارم مطالبتون رو میخونم اما هیچی نمیفهمم واقعا که :cry2:
اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید که میدونم شدنش هم احتمالا دردی رو دوا نکنه چون مشکل جای دیگس :angry:
خوب پس میشه اینجوری گفت که رشته اول داخل حافظه فلش ریخته میشه و بعد برای نمایش داخل sram لود میشه؟
خوب دلیل سوالم این بود که مثلا من اگر یکجا بخوام یه برنامه ترکیبی از سی و اسمبلی بنویسم و بخوام از حافظه sram استفاده کنم برای اینکه تداخل ایجاد نشه باید بدونم که متغیر هام که تو برنامه سی استفاده شده کجا ها قرار دارند درسته ؟ البته خوب شاید بگید میشه با استفاده از @ محل ذخیره سازی متغیر رو تعیین کرد اما خوب گفتم بیکاریم دیگه چیکار کنیم بزار ببینیم میشه یکاری کرد که دیگه نیازی به اینکار نباشه
در Visual Studio برای مدیریت خاص پروژه های حجیم این امکان هست که قبل و بعد از کامپایل کردن پروژه ها فرمان خاصی انجام بشه. مثلا بخوایین قبل از اجرا یک backup از فایلها بگیرین. یا توسط یک برنامه کمکی تغییری در فایل هگز نهایی انجام بدین. این event ها میتونه به شما این امکان رو بده که برنامه ای رو در حین یا بعد کامپایل اجرا کنین.
اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید که میدونم شدنش هم احتمالا دردی رو دوا نکنه چون مشکل جای دیگس :angry:
جناب آقا مجتبی! این فرمی که شما فرمودین فقط یکجا درست هست ...
ضمنا قاعدتا جز در مواقع خاصی؛ احتیاجی نیست که بدونین یک متغیر عمومی کجا ذخیره میشه. ولی من باب اطلاعتون اطلاعات از آدرس پایین حافظه شروع میشه و به سمت آخر حافظه رشد میکنه. اما استک از آخر به اول رشد میکنه.
دیدگاه