با سلام
دوستان من دیروز یک سورس اسمبلی برای یک کاری برخورد کردم که مجبور شدم برم سراغ AVRSTUDIO دیدم که واقعا چه محیط جذاب و کاربر پسندی داره آدم یاد VISUALSTUDIO میندازه از قبل میدونستم که میشه با AVRGCC به زبون C برنامه نوشت گفتم ما که IAR بهمون خیلی مزه کرده بزار ببینیم این چطوره ، وقتی که باهاش رفتم یک برنامه نوشتم از اول تا آخرش با چیزای هیجان انگیز مواجه میشدم ، هر حرکت من رو حدس میزد مثلا میخواستم پرانتز باز کنم دیدم پرانتز بسته رو هم خودش اضافه کرد یا مثلا می خواستم فایل سرایند رو اضافه کنم دیدم یک لیست برام باز کرد گفت عزیزم کدومش رو میخوای ! یا مثلا هر حلقه ای که میخواستم بنویسم تا کلمه کلیدی اش رو می نویسم سریع بهم میگه اینو میخوای اینتر کن و... که البته همه اینها با توجه به کلمات کلیدی که برای نرم افزار تعریف شدند عمل میکردند و میشه اون را به صورت دلخواه تغییر داد و البته خیلی چیزهای دیگه که هنوز من بی خبرم ! خلاصه اینکه ایجوری شد که تصمیم گرفتم این تایپیک رو بزنم تا بابی بشه برای آموزش این نرم افزار
من که خودم هیچی بلد نیستم اما قصد دارم با کمک شما دوستان این مورد رو هم مثل IAR به یک جاهای برسونم ، حالا هر کی پایه است بسم الله و گرنه که هر کی سی خودش این تایپیکم سی اعماق ECA !
__________________________________________________ __________________________
منابع :
فارسی زبان :
1. آموزش winavr و avrlib
انگلیسی زبان :
1. gcc.gnu.org/onlinedocs
2. ATMEL.COM
3. avrfreaks.net
4. winavr.scienceprog.com
5. en.wikipedia.org
6. WinAVR-user-manual.html
7. quantumtorque.com
__________________________________________________ _________________________________
فهرست مطالب:
AVRStudio5
استفاده از تابع sprintf برای تبدیل مقادیر اعشاری(flaot) به رشته
دسترسی به حافظه فلش
استفاده از حافظه فلش برای ذخیره سازی و نمایش رشته
نوشتن برنامه ترکیبی از c و اسمبلی
مختصری در رابطه با انواع داده
دسترسی به حافظه ( EEPROM (Electrically Erasable Programmable Read-Only Memory
مروری بر چند ماکرو پر کاربرد از کتابخانه avr/io.h
نحوه نوشتن روتین وقفه ( ISR (interrupt service routine
معرفی چند تابع و ماکرو پر کاربرد از هدر های اصلی کامپایلر (بخش دوم)
نحوه نوشتن Inline Assembly (بخش اول)
نحوه نوشتن Inline Assembly (بخش دوم)
کار با WinAVR
نحوه کار با ( MFILE( generator
. نوشتن برنامه ترکیبی از c و اسمبلی(در WINAVR)
نوشتن کتابخانه
مختصری در مورد Structure
مختصری در رابطه با type-casting
دوستان من دیروز یک سورس اسمبلی برای یک کاری برخورد کردم که مجبور شدم برم سراغ AVRSTUDIO دیدم که واقعا چه محیط جذاب و کاربر پسندی داره آدم یاد VISUALSTUDIO میندازه از قبل میدونستم که میشه با AVRGCC به زبون C برنامه نوشت گفتم ما که IAR بهمون خیلی مزه کرده بزار ببینیم این چطوره ، وقتی که باهاش رفتم یک برنامه نوشتم از اول تا آخرش با چیزای هیجان انگیز مواجه میشدم ، هر حرکت من رو حدس میزد مثلا میخواستم پرانتز باز کنم دیدم پرانتز بسته رو هم خودش اضافه کرد یا مثلا می خواستم فایل سرایند رو اضافه کنم دیدم یک لیست برام باز کرد گفت عزیزم کدومش رو میخوای ! یا مثلا هر حلقه ای که میخواستم بنویسم تا کلمه کلیدی اش رو می نویسم سریع بهم میگه اینو میخوای اینتر کن و... که البته همه اینها با توجه به کلمات کلیدی که برای نرم افزار تعریف شدند عمل میکردند و میشه اون را به صورت دلخواه تغییر داد و البته خیلی چیزهای دیگه که هنوز من بی خبرم ! خلاصه اینکه ایجوری شد که تصمیم گرفتم این تایپیک رو بزنم تا بابی بشه برای آموزش این نرم افزار
من که خودم هیچی بلد نیستم اما قصد دارم با کمک شما دوستان این مورد رو هم مثل IAR به یک جاهای برسونم ، حالا هر کی پایه است بسم الله و گرنه که هر کی سی خودش این تایپیکم سی اعماق ECA !
__________________________________________________ __________________________
منابع :
فارسی زبان :
1. آموزش winavr و avrlib
انگلیسی زبان :
1. gcc.gnu.org/onlinedocs
2. ATMEL.COM
3. avrfreaks.net
4. winavr.scienceprog.com
5. en.wikipedia.org
6. WinAVR-user-manual.html
7. quantumtorque.com
__________________________________________________ _________________________________
فهرست مطالب:
AVRStudio5
استفاده از تابع sprintf برای تبدیل مقادیر اعشاری(flaot) به رشته
دسترسی به حافظه فلش
استفاده از حافظه فلش برای ذخیره سازی و نمایش رشته
نوشتن برنامه ترکیبی از c و اسمبلی
مختصری در رابطه با انواع داده
دسترسی به حافظه ( EEPROM (Electrically Erasable Programmable Read-Only Memory
مروری بر چند ماکرو پر کاربرد از کتابخانه avr/io.h
نحوه نوشتن روتین وقفه ( ISR (interrupt service routine
معرفی چند تابع و ماکرو پر کاربرد از هدر های اصلی کامپایلر (بخش دوم)
نحوه نوشتن Inline Assembly (بخش اول)
نحوه نوشتن Inline Assembly (بخش دوم)
کار با WinAVR
نحوه کار با ( MFILE( generator
. نوشتن برنامه ترکیبی از c و اسمبلی(در WINAVR)
نوشتن کتابخانه
مختصری در مورد Structure
مختصری در رابطه با type-casting
دیدگاه