اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخوانه ای برای CodeVision به منظور ارتباط با MMC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخوانه ای برای CodeVision به منظور ارتباط با MMC

به نام خدا سلام من کتابخانه را با یک MMC 32M راه انداختم ولی با SD2G کار نکرد در حالی که من با همان SD به راحتی WAVE PLAYER را جواب گرفتم..؟
    آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.ABDOLLAHI
      من کتابخانه را با یک MMC 32M راه انداختم ولی با SD2G کار نکرد
      من یه هفته هست گیر sd 2G هستم. :angry:
      کسی از این کتاب خونه با SD CARD جواب گرفته؟؟؟؟
      همه سایت رو زیرورو کردم. :read:

دیدگاه

سلام
        این کتابخونه رو برای چه mmc هایی میشه استفاده کرد؟ یعنی ماکزیمم حافظه ای که مبکرو می تونه بخونه و بنویسه چقدره؟
        مثلا با 1 گیگ جواب میده؟ آخه حجم های کم دیگه گیر نمیاد باید چه کار کرد؟
        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

من با یک گیگ ، از نوع MICROSD مشکل نداشتم...

فایل حدود 3-4 مگابایتی رو هم راحت خوند و مشکل نداشت....

موفق باشید

دیدگاه

ممنون از جوابتون
            من تا حالا اصلا با mmc کار نکردم و الان مجبورم یه سری داده رو ذخیره کنم واسه همین اومدم سراغ اون ...
            خلاصه نمی دونم الان چه mmc باید بگیرم که بتونم باهش کار کنم و تو بازارم باشه ...
            اگر از fat استفاده نکنم و همینجوری دیتا هارو بریزم تو mmc بعد که به کامپیوتر وصل کردم می تونم یه نرم افزار بنویسم که از اونجا بخونه؟ یا اصلا ویندوز نمی ذاره mmc خونده بشه؟
            حتما باید یه فایل تکست باز کنم تو mmc؟

دیدگاه

سلام

پس حتما یه سرچی داخل انجمن بکنید و بحث های قبلی رو نگاه بکنید :agree:

برای خرید MMC میتونید به مغازه های موبایل فروشی مراجعه کنید و بگید مموری MICRO SD میخوام....خودشون میدونند چی بهتون بدند

بدون fat نمیتونید اطلاعاتتون رو داخل کامپیوتر نمایش بدید...

هر فایلی با هر پسوندی (دلخواه چه غیر دلخواه) رو میتونید نمایش بدید...

دیدگاه

سلام به همگی . امروز یکم بیکار بودم و گفتم یه کاری بکنم . چشم به مقاله آقا حامد تو مجله نویز دو در مورد ارتباط با mmc خورد گفتیم چکاری بهتراز اینکه ببینیم در عمل کار میکنه یا نه . تستش کردم اما به طور کامل جواب نداد یعنی فایل ECA.txt رو ساخت اما چیزی توش ننوشت مثل اینکه شرطهای لازم برای ورود به قسمت نوشتن و خوندن برآورده نمی شد (از روی ال سی دی دیده می شد) می خوام بدونم به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه ؟ اینم بگم من از اسیلاتور داخلی 8 مگا استفاده کردم و بدون استفاده از خازن هایی که به پایه های اتصال اسیلاتور وصل می شه میکرو هم مگا 32 بود

راستی حامد خان تو مقالتون و تو شماتیک باید جای مقاومت های 3.3 و 1.8 رو عوض کنید :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

در مورد اشتباه بودن جای مقاومت ها حق باشماست :redface:

در مورد کارنکردن هم ، بنده از این برنامه جواب گرفتم...

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                    بحث هارو خوندم منم یه میکرو sd یک گیگابایتی تهیه کردم و به طبق مجله نویز 2 وصلش کردم (مقاومت ها رو هم درست گذاشتم ) من با کتابخونه fat کار نکردم فقط خواستم توش بصورت معمولی بنویسم و بخونم اما ظاهرا هیچ کاری نمی کنه یعنی وقتی به دستور mmc init می رسه متوقف میشه
                    شما برنامه ساده ای دارید که فقط یه چیزیو بنویسه و بخونه ؟
                    به نظر شما مشکل از چیه؟

دیدگاه

سلام . بهترین حجم برای حافظه های sd که می خوایم با میکرو کار کنه چه قدر هست ؟ 1 گیگ ؟ 2گیگ ؟ 512 مگ ؟ یا ....؟

دیدگاه

بعد از اینکه با میکرو sd یک گیگ جواب نگرفتم یک مموری قدیمی 7 پایه رو که 32meg بود تست کردم جواب داد ...
                        دوستان درست می گن این کتابخونه با 7 پایه ها و حجم های کم جواب می ده اما آخه قضیه چیه که این mmc های با حجم بالا جواب نمی دن ...؟ آخه دیگه این 7 پایه ها گیر نمیان...
                        به نظر شما ارتباط با این میکرو sd ها چرا فرق می کنه؟
                        کسی جایی سراغ داره که 7 پایه بفروشن هنوز؟
                        ممنون

دیدگاه

دوستان دو تا سوال :
                          1- اینکه بعضی از اساتید mmc رو با winhex بررسی کردن تا سکتور بوت رو ببینن کجاش هست ، از کجای نرم افزار میشه فهمید؟ من با win hex کارت رو بررسی کردم اما نتونستم متوجه بشم سکتور بوتش کجاست
                          2- بعد از اینکه فهمیدیم سکتور بوت کجاست ، کجای سورس رو باید edit کنیم ؟
                          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
                            سلام . بهترین حجم برای حافظه های sd که می خوایم با میکرو کار کنه چه قدر هست ؟ 1 گیگ ؟ 2گیگ ؟ 512 مگ ؟ یا ....؟
                            سلام خدمت شما دوست عزیز و سایر دوستان.
                            منم دارم با کتابخونه ff.h (میکرو mega32, مموری 1G SD)کار میکنم، اما تو فایلی که واسم تو میکرو ایجاد شده هیچی نیست! یعنی فایله باز میشه و بسته میشه، اما رشته توش رایت نمیشه. واقعا اشکال از سایز مموریه؟ اگه آره، این حداکثر سایز قابل استفاده با میکرو رو چطوری پیدا کنیم؟
                            یه قانون کلی هست یا فقط تجربیه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
                              سلام به همگی . امروز یکم بیکار بودم و گفتم یه کاری بکنم . چشم به مقاله آقا حامد تو مجله نویز دو در مورد ارتباط با mmc خورد گفتیم چکاری بهتراز اینکه ببینیم در عمل کار میکنه یا نه . تستش کردم اما به طور کامل جواب نداد یعنی فایل ECA.txt رو ساخت اما چیزی توش ننوشت مثل اینکه شرطهای لازم برای ورود به قسمت نوشتن و خوندن برآورده نمی شد (از روی ال سی دی دیده می شد) می خوام بدونم به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه ؟ اینم بگم من از اسیلاتور داخلی 8 مگا استفاده کردم و بدون استفاده از خازن هایی که به پایه های اتصال اسیلاتور وصل می شه میکرو هم مگا 32 بود
                              دوست عزیز منم این برنامه رو چک کردم ولی هیچ مشکلی نداشت
                              البته من تو پروتیوس شبیه سازی کردم اونطوری که جواب داد مشکلی هم نداشت

موفق باشید
                              برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

مهندسای عزیز
                                چرا این تاپیک رو ادامه نمیدید تا به جایی برسیم
                                بیایید همت کنیم و دستورات ff.h رو بررسی کنیم
                                هرکی هم بررسی کرد ارسال کنه همه استفاده کنن!! :agree:

برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X