اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محافظ ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محافظ ولتاژ

بله بالاخره تونستم محافظ رو بعد از تست کردن کاملا عملی با اتوترانس(واریابل دقیق) بسازم. اونم با دقت0.5ولت! :wow: :nerd:
    تکرار می کنم کاملا در عمل تست شده.
    این مدار این جوریه که محدوده کارش 170 تا 250 ولت هست ولی اگه برق قطع بشه یا تغییر کنه این دفعه باید در محدوده180تا245 ولت باشه تا وصل بشه(برای از بین بردن نوسانات هنگام وصل شدن).موقع وصل شدن هم 30 ثانیه چشمک و بوق میزنه بعد برق رو وصل می کنه.

فایل شبیه سازی و برنامه و توضیحات مدار رو از اینجا دانلود کنید.
    http://s2.picofile.com/file/71411461...mart_.zip.html

این نقشه مدار:

اینم متن برنامه:
    $regfile = "M8def.dat"
    $crystal = 1000000
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc
    Config Clock = Soft , Gosub = Sectic
    Config Portd = Output

Enable Interrupts
    Enable Timer2

'-----------------------------------------------

Dim B As Word , Volt As Single , Seco As Byte , Lock As Bit , Fuse1 As Bit , Key1 As Bit , Key2 As Bit , Alarm As Byte
    Cursor Off
    Cls
    Rele Alias Portd.0

Fuse1 = 1

Do
    Start Adc
    B = Getadc(0)
    Stop Adc
    Waitms 100
    Volt = B * 0.57

Home
    Lcd "Volt = " ; Fusing(volt , "##.#&quot ; " [v] "
    Lowerline
    Lcd Seco ; " "

'----------------------------------------------- down

If Volt < 170 Then
    Set Portd.1
    Reset Portd.2
    Reset Portd.3
    Reset Rele
    Lock = 0
    Key1 = 1
    Key2 = 0
    End If

'----------------------------------------------- up

If Volt > 250 Then
    Reset Portd.1
    Reset Portd.2
    Set Portd.3
    Reset Rele
    Lock = 0
    Key1 = 0
    Key2 = 1
    Seco = 0
    End If
    '-----------------------------------------------normal
    If Fuse1 = 1 Then
    If Volt > 170 And Volt < 250 Then
    Lock = 1
    If Seco > 30 Then
    Fuse1 = 0
    Seco = 0
    Lock = 0
    Key1 = 0
    Key2 = 0
    Reset Portd.1
    Set Portd.2
    Reset Portd.3
    Set Rele

End If
    End If
    End If
    '******************************************** **

If Fuse1 = 0 Then
    If Volt > 180 And Volt < 245 Then
    Fuse1 = 0
    Lock = 0
    Reset Portd.1
    Set Portd.2
    Reset Portd.3
    Set Rele
    End If
    End If
    Loop
    End 'end program

Sectic:
    If Lock = 1 Then
    Incr Seco
    If Key1 = 1 Then Toggle Portd.1
    If Key2 = 1 Then Toggle Portd.3

Alarm = Seco Mod 2
    If Alarm = 0 Then
    Sound Portd.4 , 500 , 50
    End If
    If Alarm = 1 Then Reset Portd.4

End If
    Return

راستی اینجا دوباره از وحید نصیری عزیز تشکر میکنم :job:
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

داادا شاهین شرق سلام عمو وحید با فونت باحالت سلام
      عرض به خدمت شما من صدا در نمی اومد و داشتم گو ش میکردم
      حرف های باحالی ردو بدل شد خیلی باحال بود
      یه پروزه علمی ولی تکراری بود توی عمل نکته های خوبی متوجه میشین
      بازم من چیز های جالبی هم براتون دارم !!!
      یه مدار توی 12 ساعت طراحی کردم ساختم تقریبا کامل جواب گرفتم
      میدونید کارش چیه ؟
      3 تا فاز + یه نول میدی به ورودیش
      ولتاز هر 3 رو نشون میده + این که نشون میده جای سه فاز درسته یا غلط !!!!
      هر کی بتونه اینو بسازه واسش این محافظ یخجال حلواست !!!
      شبیه سازم دارم میزارم یکم روش فکر کنید واسم خیلی اطلا عات علمی داشت !!
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی

داادا شاهین شرق سلام عمو وحید با فونت باحالت سلام
        عرض به خدمت شما من صدا در نمی اومد و داشتم گو ش میکردم
        حرف های باحالی ردو بدل شد خیلی باحال بود
        یه پروزه علی ولی تکراری بود توی عمل نکته های خوبی متوجه میشین
        بازم من چیز های جالی هم براتون دارم !!!
        یه دار توی 12 ساعت طراحی کردم ساختم تقریبا کامل جواب گرفتم
        میدونید کارش چیه ؟
        3 تا فاز + یه نول میدی به ورودیش
        ولتاز هر 3 رو نشون میده + ین که نشون میده جای سه فاز درسته یا غلط !!!!
        هر کی بتونه اینو بسازه واسش این محافظ یخجال حلواست !!!
        شبیه سازم دارم میزارم یکم روش فکر کنید واسم خیلی اطلا عات علمی داشت !!
        درود بر دایی حامد اردبیلی! :mrgreen:
        باید بگم دایی این چیزی که میگید دیگه قدیمی شده و الان نمونه های صنعتیش توی کارخونه ها داره استفاده میشه
        یه خواهشم کنم!: تورو به روح اون کوروش کبیر یخورده فارسی رو پاس بدار و ترکی رو زاپاس :mrgreen: انقدر تو نوشته هات غلط املایی هست که دمار از روزگارم دراومد تا خوندمش
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

راستی یادم رفت!:
          :applause: :applause: :applause:
          اینم برای دایی شاهین شرق!

ایول دایی. خوشحالم که بالاخره راهش انداختی.
          من یه نمونه برای خودم سال 86 ساختم. هنوزم که هنوزه داره کار میکنه. بعضی شبها یادمه میرفتم نگاه میکردم و میدیدم ولتاژ شهر میره رو 250!!!!!
          یادمه ازش عکس هم گرفتم
          اگه بتونه تحت نوسانات کار کنه اونوقت کارت به نتیجه رسیده. مثلا اونی که من ساختم حتی به اسپایک هم حساس بود و ازش نمیگذشت و برای همینم مدام قطع میکرد. برای همینم گرفتم تغییرش دادم و یخورده حساسیتش رو پایین آوردم. یادمه تو پاییز (این طرفا تو پاییز رعد و برق های عجیب و وحشتناکی زده میشه) چند سال پیش اکثر تلویز یونهای همسایه هامون سوخت و فقط مال ما سالم موند! دائما هم برق میرفت رو 260 به بالا و لحظه ای میومد پایین.
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
            درود بر دایی حامد اردبیلی! :mrgreen:
            باید بگم دایی این چیزی که میگید دیگه قدیمی شده و الان نمونه های صنعتیش توی کارخونه ها داره استفاده میشه
            یه خواهشم کنم!: تورو به روح اون کوروش کبیر یخورده فارسی رو پاس بدار و ترکی رو زاپاس :mrgreen: انقدر تو نوشته هات غلط املایی هست که دمار از روزگارم دراومد تا خوندمش
            در مورد غلط املایی حق با شماست متاسفانه
            کی برد من با اینکه 40 تومن پول دادم ولی 4 تومن نمی ارزه
            یه مشکل دیگر هم دارم که تمایمی نوشته های من گفتاری می باشد نه نوشتاری !!!
            در مورد غلط های املایی هم زیاد روش کار کردم تنها راهش خوندن دو باره ی متن هست که متاسفانه وقت نمیشه !!
            در ضمن توی هر 20 تا حرف تایپ شده با این کی برد لامسب!!! 1 دونه از حروف نمی افته یعنی چون بیسیمه سرعتش کم میاره !!!
            واسه اونه که اکثر نوشته های من غلط داره !!
            در مورد حرف شما !!
            سیستم کنترل فازی که بتونه جای rst رو نشون بده یه نمونه نشون بدین من می خرم البته کمتر از 10 تومن باشه !!!
            همشون فقط می تونن تشخیص بدن فاز وصله یا قطع !!! به همین سادگی
            مدار من میتونه بگه جای سیم ها درسته یا اشتباه !!
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

:eek:
              این مارت منو کشته !!!
              حالا ببه قیافه نازش نگاه نکنیااا !!!!
              با همین قیافش یه نیشی میزنه !! :cry2: oo:

دیدگاه

این مارت منو کشته
                حالا ببه قیافه نازش نگاه نکنیااا !!!!
                با همین قیافش یه نیشی میزنه !!

دایی اون مار نیست که مارمولکه! اتفاقا عکس کاملا واقعیه و دستکاری نشده. منتها از یه زاویه ای انداخته شده که انگار داره به ریش ما میخنده!!! :mrgreen:

سیستم کنترل فازی که بتونه جای rst رو نشون بده یه نمونه نشون بدین من می خرم البته کمتر از 10 تومن باشه !!!
                نشد دیگه دایی! مثل این میمونه که من بیام یه منبع تغذیه که بتونه با نوع 100 تومنی رقابت کنه بسازم و برای خودم 10 تومن خرج داشته باشه و اونقت بیام بگم اگه 10 تومنی گیر آوردید حسابه!!!!!!!!
                اکثر کارهای صنعتی و قطعات پول تکنولوژیشون رو میخورن. شاید اگه بازش کنی 1000 تومن قطعه توش نباشه و مثلا 50 تومن میدنش، اما شما پول قالب بسته بندی، پول کارگر مونتاژ کار، پول حمل و نقل قطعات و بقیه، هزینه مکان و هزینه های آب و برق و... و تازه کلی چیز دیگه هم باید حساب کنی که ممکنه تو همون دستگاه 30 تومن اضافه بشه. بعد میرسیم به قسمت سود و استفاده از ایده که اونم دیگه طرف با توجه به عرف و یا دلش یه چیزی رو اضافه میکنه و میده به بازار برای فروش!
                در ضمن فکرش رو بکن تو کارخونه ها موتور های 3 فاز دارن برای خودشون چپ گرد میچرخن و یهو برق قطع میشه. و یا بر اثر یه سهل انگاری ساده کابل انتقال پاره میشه و وقتی میان درستش کنن سیمها رو اشتباه میبندن!!!!(مثلا)
                فکرش رو بکن چه ضرری به اون کارخونه وارد میشه که یهو تمام موتورهاش برعکس شروع به کار کنن!!! فکرش رو بکن مثلا طرف یه محصولی هم داره تولید میکنه که از حساسیت بالایی از لحاظ قیمت و نوع محصول داره!!!
                یه چیزی تو این مایه هایی که شما میفرمائید من قبلا دیدم. از لحاظ ابعاد و قیافه شبیه تایمره. وقتی پرسیدم که اون چیه نصابش بهم گفت محافظ فازه و برای اینه که همیشه ترتیب فازها رعایت بشه! و همون اراجیفی رو که در بالا گفتم نثارم کرد :mrgreen:
                حالا بگذریم.
                بیا اینم برای تو برای این کاری که کردی و این دستگاهی که ساختی:
                :applause: :wow:

بدرود . . .

دیدگاه

حامد می خوای به این پرنده(توی عکس) بگم این مارمولک رو بخوره!
                  3فاز!!!!!! oo:نه بابا من هنوز جوونم آرزو دارم! :cry:
                  راستی آقا وحید اون صحبتی که درباره تبدیل rms وضریب 0.71 می کردیم توی عمل کار نکرد.ضریب0.57 بالاترین دقت رو داد. :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
                    حامد می خوای به این پرنده(توی عکس) بگم این مارمولک رو بخوره! :
                    3فاز!!!!!! نه بابا من هنوز جوونم آرزو دارم!
                    راستی آقا وحید اون صحبتی که درباره تبدیل rms وضریب 0.71 می کردیم توی عمل کار نکرد.ضریب0.57 بالاترین دقت رو داد.
                    دمت گرم دیگه دایی
                    حالا میخوای آواتار مارو بخوری!!!

والا نمیدونم شاید برنامه رو یه جور دیگه نوشتی. من از رفرنس دااخلی استفاده کردم و پس از ضرب در 0.251 برای تبدیل مقدار دی سی گرفتم در 0.71 هم ضربش کردم تا به صورت AC دربیاد. النم که بالای 4 ساله داره درست کار میکنه

بدرود . . .

دیدگاه

روی اینم کا ر کردم
                      باید ورودی سینوسی رو به صورت نیم سیکل به ورودی میکرو بدی بعد توی مان یک سیکل برق شهر مداوم از این ورودی نمونه برداری کنی
                      تقریبا 2000 تا میشه
                      بیشترین مقدار ماکسیموم دامنه هست
                      برنامه نمونه دارم اگه خواستین میزارم
                      :redface:

دیدگاه

روی اینم کا ر کردم
                        باید ورودی سینوسی رو به صورت نیم سیکل به ورودی میکرو بدی بعد توی مان یک سیکل برق شهر مداوم از این ورودی نمونه برداری کنی
                        تقریبا 2000 تا میشه
                        بیشترین مقدار ماکسیموم دامنه هست
                        برنامه نمونه دارم اگه خواستین میزارم
                        چیو داری میگی دایی؟

بدرود . . .

دیدگاه

نمونه بر داری از ولتاز برق شهر بدون یک سو سازی و صافی
                          یعنی مستقیما از خود برق ac نمونه برداری کنی

دیدگاه

آفرین دایی حامد! :mrgreen:
                            بله که میشه. اما نکاتی داره که اگه رعایت نکنی حسابی میفتی تو دردسر. بهترین روشی که ما پیدا کردیم اینه که پس از شروع سیکل مثبت با فواصل 500 میکرو و یا 1 میلی ثانیه ای اینکارو انجام بدی. بالاتر از این مقدار بخوای کار کنی حساسیت بالا میره و ممکنه دری وری نشونت بده. ماشاا... برق ایران هم که حسابی عاری از نویزه و بهتره برای رفعش در خروجی و قبل از ورود سیکل نمونه به مدارت با یه خازن در حد 100 نانو اسپایکهای لحظه ای و یا نویز های الکترو مغناطیسی که به خاطر مواردی نظیر کلید زنی و یا سوئیچ بارهای سنگین و یا حتی رعد و برق روی شبکه ایجاد میشه رو خنثی کنی. برای همینم من خودم یکسوسازی رو ترجیح میدم چون بی دردسر تره و مطمئنه!

بدرود . . .

دیدگاه

بسیار پروژه کامل و جالبیه
                              فقط یه مشکلی هست
                              اونم اینه که،وقتی من فایل رو تو پرتئوس اجرا کردم برای بار اول برای وصل شدن رله 30 ثانیه تاخیر داشت ولی بعد از بار اول اگر ولتاژ کمتر از مقدار مشخص بشه و دوباره به مقدار تعریف شده برگرده دیگه خبری از تاخیر نیست

البته نمیونم شما که عملی ساختینش به این مشکل برخوردید یا نه؟
                              و یه سوال دیگه هم داشتم اگه سادست شما به بزرگی خودتون ببخشید
                              میخواستم بدونم چرا از 175 یا از 180 تا 240 ولت رو به عنوان ولتاژمورد تایید انتخاب کردید مگه برق ایران 220 ولت نیست؟
                              و اینکه اصلا وسایل برقی واسه چه ولتاژی ساخته شدن آیا با ولتاژ کمتر از 220 ولت دچار ممشکل نمیشه؟
                              خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                              "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

بین عزیزم.این مشکل در مدار نیست بلکه من طبق درخواستی که ازم شد باید با همین مختصات و همین حالت مدار رو می ساختم که خدارو شکر ساختم.میشه شمارش رو در حالت وصل مجدد هم ایجاد کرد.
                                در عمل کاملا و دقیقا همین پاسخ مورد انتظار رو داد.

در مورد سوال دوم اینکه تا اونجایی که من اطلاع دارم به صورت میانگین دستگاه های ما از قبیل لوازم خانگی در محدود 170 تا250 ولت کار می کنن(دستگاه مدرن و جدید این مشکل رو هم ندارن)
                                ولی وقتی برق قطع میشه یا خیلی زیاد میشه(زیر170 یا بالای250) وقتی برق می خواد بیاد در این محدود قرار بگیره مدام روی مرز250 یا 170 نوسان می کنه یعنی تا مدتی هی میره بالای170 هی میاد زیر170 و همین طور برای250!
                                پس واسه این که دستگاه هی روشن و خاموش نشه یه محدود ایمنی(حالت وصل مجدد)تعریف می کنیم تا دستگاه ها سالم بمونن!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X