اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با دقت ADC در Atmega32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با دقت ADC در Atmega32

یه پروژه دانشجویی با لودسل دارم
    خوشبختانه خروجی لودسل رو به راحتی با OP177 تقویت کردم
    ولی الان که خروجی رو به ADC دادم مقدار روی LCD مرتبا کم و زیاد میشه... مثلا برای وزنه 1 کیلویی مرتب مینویسه 1.025 | 1.040 | 0.990 | 1.015 ....

ترفندای زیادی پیاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
    مثلا با فاصله های 64 میلی ثانیه ای نمونه گرفتم بعد از گرفتن 10 نمونه میانگین گرفتم. از خازن و سلف برای حل مشکل نویز استفاده کردم... حتی 1 بار از مد اسلیپ هم استفاده کردم ولی نشد.
    تو یکی از پستا خوندم باید مقدار مین و ماکس رو تو برنامت پیدا کنی بعد میانگین بگیری... ولی نمیدونم چطور میشه این برنامه رو نوشت... :sad: :cry2:

پاسخ : مشکل با دقت ADC در Atmega32

نوشته اصلی توسط hossein_robins
    تو یکی از پستا خوندم باید مقدار مین و ماکس رو تو برنامت پیدا کنی بعد میانگین بگیری... ولی نمیدونم چطور میشه این برنامه رو نوشت... :sad: :cry2:
    سلام
    بهترین روش همون گرفتن میانگین از 10تا نمونه هست.

در ضمن منظور دوستون از پیدا کردن مین و ماکس این بوده که بیشترین مقدار و کمترین مقدار رو از نمونه های گرفته شده پیدا کن و بعد جمع کن وسپس تقسیم به 2 کن
    البته توجه داشته باش که دقت این روش کمتر از گرفتن میانگین از 10تا نمونه هست.
    تشکر لازم نیست. :^O
    اینها همش وظیفه ست. :^O

دیدگاه

دوست عزیز من همین کاری که شما میگی رو هم انجام دادم ولی بازم مقدار ثابت نمیشه...

دیدگاه

سلام دوست من
        از اونجایی که دقت در پروژه شما باید بالا باشه فکر نکنم بتونید از adc میکرو avr استفاده کنید
        چرا؟ اگه به مشخصات adc میکروهای avr نگاه کنی میبینی که نوشته میزان خطا=2lsb حالا این یعنی چی؟
        یعنی اینکه در adc این میکروها دوبیت پایین میتونه خطا داشته باشه به همین دلیله که شما نمیتونید جواب ثابتی داشته باشید
        پیشنهاد من:
        شما میتونید از adc های خارجی با دقت بیشتر مثل 12 بیت استفاده کنید
        در ضمن قبل از خرید مطمین بشید که میزان خطایی که داره با کاری که میخواید انجام بدید سازگاره
        موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X