اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ff.h

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ff.h

سلام
    دمت گرم. بازم شما. فکر کردم دیگه کسی سراغ این تاپیک نمی یاد. بازم ممنون.
    یک نگاهی به diskio انداختم. این توابع سطح پایین برای کار کردن با حافظه هستن و خبری از fat نیست توش.

این کتابخونه ای که پورت شده باشه واسه ایکسمگا روی کد ویژن را کجا میشه پیدا کرد؟
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k

کسی نبود جواب ما را بده؟
      من می خوام مموری را به xmega وصل کنم. کجا تنظیمات پایه ها را انجام بدم؟
      نیاید بگید برو تو فایل کانفیگ و ....
      رجیسترهای xmega با mega فرق دارن. همینطور تعداد واحد های spi
      با سلام

همونطوری که طی پیغام خصوصی عرض کردم تنها رفرنسی که میتونم در مورد Xmega و توابع فت معرفی کنم
      کار استاد خوبم اقای کینژاد هست فقط ایشون این پروژه رو با IAR کار کردن
      از اونجا که فبلا فرمودید حرفه ای هستید و خودتون میتونید نباید انتقال پروژه به کدویژن کار چندان سختی باشه

در این پروژه با تغییر کتابخانه FATFS که توسط آقای Chan در سایت elm-chan.org قرار داده شده، امکان ارتباط با mmc/SDC/SDHC از طریق برد آموزشی فراهم گردیده است. با اتصال یک LCD کاراکتری 4 در 20 به برد و هر نوع mmc یا SDC به سوکت تعبیه شده در برد و بعد از Reset، در ابتدا نوع حافظه شناسایی شده و روی LCD نمایش داده می شود. در مرحله بعد یک فایل txt ایجاد می شود و اطلاعاتی روی آن نوشته می شود. در نهایت هم اطلاعات خوانده شده از mmc روی LCD نمایش داده می شود. در این پروژه از نسخه جدید کتابخانه LCD کاراکتری استفاده شده است. این پروژه در سایت avrfreaks.net هم قرار داده شده است.
      خود پروژه رو میتونید از سایت شخصی اقای کینژاد دنبال کنید

برای دانلود پروژه هم از این لینک استفاده کنید

برای درک بیشتر پروژه باید بگم فایل های
      XMEGA_mmc_v2.c و
      XMEGA_mmc_v2.h و
      توابع و دیفاین های مربوت به مموری
      XMEGA_spi_v1.c و
      XMEGA_spi_v1.h و
      توابع و دیفاین های مربوت به SPI میکرو
      XMEGA_timer_v2.c و
      XMEGA_timer_v2.h
      توابع و دیفاین های مربوت به تایمر میکرو
      و از همه مهمتر
      XMEGA_cpu_v2.h
      که کلیه دیفاینهای مربوط به انتخاب پینهای استفاده شده و کانفیق خود CPU هست

به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

با سلام دوباره
        اون پروژه را صبح دانلود کردم. ولی نتونستم از اون کتابخونه ها توی کد ویژن استفاده کنم. خطا میگیره موقع کامپایل. همونطور هم که قبلا گفتم من خیلی به گرامر C مسلط نیستم. بنابراین نمیتونم اون کتابخونه را برای کدویژن تغییر بدم.
        راستی بگم که چه خطایی هنگام کامپایل میگیره :
        موقع کامپایل میره توی فایل avr_compiler.h و خطای Compiler not supported. را میده. حالا این یعنی چی؟ کسی نمی داند.
        نمی دونم شاید نوع packed شناسایی نمیکنه.
        #define SHORTENUM __attribute__ ((packed))

#else
        #error Compiler not supported.
        #endif
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

فایل های مذکور را که نام بردید را دیدم و برای کانفیگ مناسب پایه ها در فایل xmega_cpu_v2 تغییرات را اعمال کردم ولی همون خطای کامپایلر ساپورت نمی کنه را از فایل avr_compiler میگیره

دیدگاه

درود به همه و تشکر بابت به اشتراک گذاری دانسته هاتون
            راهی هست که بدون استفاده از فایل سیستم بتونیم توی مموری کارت دیتا بنویسیم و (بخونیم مثل آی سی حافظه)؟
            و اینکه سرعت رایت توی مموری کارت ها چقدر هست؟ میتونیم 20 کیلوبایت بر ثانیه با avr توش دیتا بنویسیم؟

دیدگاه

بله می تونید سکتور به سکتور اطلاعات را داخلش بنویسید.
              بله می تونید 20 کیلو بایت در ثانیه با avr توش دیتا بنویسید.

دیدگاه

سلام آقای اسدی خسته نباشید. من میخوام فقط یه فایل TEXT با میکرو بسازم مگا32 انتخاب کردم.فقط این چیزیایی که گفتین واسه کد ویژن بود؟ با کپی کردن اینا میشه ساخت یا تغییرات زیاد میخواد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOSSEIN-7
                  سلام آقای اسدی خسته نباشید. من میخوام فقط یه فایل TEXT با میکرو بسازم مگا32 انتخاب کردم.فقط این چیزیایی که گفتین واسه کد ویژن بود؟ با کپی کردن اینا میشه ساخت یا تغییرات زیاد میخواد.
                  با اجازه استاد عزیزمون جناب مهندس اسدی،

اگه کارتون عجله ای هست و میخوایید سریع کارتون راه بیوفته که خود کدویژن این کتابخونه رو داره و فقط باید تنظیماتش رو انجام بدید اما اگه نه میخوایید سورس باز کار کنید میتونید از همین مثالی که مهندس برای wav پلیر گزاشتن استفاده کنید، تو اون پروژه از مگا 16 استفاده شده، مگا 16 و 32 تقریبا یکی هستن، فقط باید اون اینکلود اول رو از مگا 16 به مگا 32 تغییر بدید و بعد به برنامه مورد نظر خودتون توسعه اش بدید اگه با کامپایلر دیگه هم کار میکنید، بازم همینه و فرق چندانی نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOSSEIN-7
                    با سلام

یه جند صفحه قبل یه نمونه برنامه با mega32 گزاشتم که یه فایل تکست ایجاد میکنه و یه چیزی توش مینویسه

لطفا پست های قبل رو مطالعه کنید
                    با تشکر از mojtaba_led

دیدگاه

سلام

من با یک مموری micro sd تابع fmount رو فراخوانی کردم و شناسایی شد... ولی برای باز کردن فایل یا نوشتن در حافظه خطای شماره 2 که FR_INT_ERR = 0x02 خطا در ساختار فت یا سرریز شدن مقادیر متغیر های FATFS یا FIL یا دیگر متغیر های مرتبط هست رو میده.

مموری fat32 بود که با فرمت کردنش به fat 16 همون فتی که توی ویندوز جلوش عددی نوشته نشده، کار کرد و جواب داد...

این مورد با دوتا مموری اتفاق افتاد...

حالا دلیل اینکه نشد با fat32 فایلی بخونم و بنویسم چی هست؟ چطور میتونم این مشکل رو رفع کنم

با سپاس
                      http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

سلام دوستان

من با مموری micro sd تونستم فایل باز کنم و محتویاتش رو بخونم...

وقتی با دستوری مثل زیر میخوام یه فایل ایجاد کنم:

res = f_open(&ff1, "0:/bb.txt", FA_CREATE_ALWAYS | FA_WRITE);

مقدار صفر رو بر میگردونه که یعنی فایل ایجاد شده...
                        با دستور f_close(&ff1); هم فایل رو میبندم... منتها توی مموری فایلی ایجاد نشده....

بعد از دستور ایجاد فایل بالا وقتی با دستور زیر
                        res = f_write(&ff1, buffer,16, &bw);

میخوام مقدار بافر رو بنویستم خطای 1 رو میده که به دیسک گیر میده!!!

هر راهی به ذهنم رسید انجام دادم...

ایراد از چی میتونه باشه... ممنونم
                        http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

کتابخانه ff.h

سلام خدمت آقای اسدی

یه سوال داشتم
                          من با نرم افزار bmp2h_conv عکس با فرمت bmp رو به کد هگز تبدیلش کردم و فایل تکست رو تو mmc ریختم. کد رنگهارو هم تک تک از مموری با دستور f_read و با کمک f_lseek میگیرم و تو buffer ذخیره می کنم. بعد بافر رو با تابع atoi تبدیل به int می کنم. درآخر هم اونو وارد تابع lcd_background_color میکنم تا رنگ پس زمینه تغییر کنه ولی رنگ پس زمینه صفحه نمایش رو فقط سیاه میکنه و رنگ دیگه ای رو نشون نمیده :angry: :angry:
                          کد:
                          lcd_background_color(atoi(buffer));
                          اگه میشه یه لطفی بکنید بگید مشکل کار من کجاست؟ :cry2: :cry2: :cry2:
                          1 در دنیا 100 در آخرت
                          هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز
                            من یه برنامه نوشتم که تو یه بازه زمانی شروع به خوندن ولتاژ میکنه و اونو تو mmc تو یه فایلtxt ذخیره میکنه از همینتوابع ff.h استفاده کردم و جواب هم میده ولی مشکل اینجاست که مثلا در صورتی که بازه و 4 ساعت تعریف کنم تقریبا 30 یا 40 دقیقه رو ذخیره میکنه و وقتی بعد از 4 ساعت دستور f_close داده میشه و mmc و به کامپیوتر وصل میکنم فقط 30 یا 40 دقیقه رو ذخیره کرده,دوستان لطفا کمک کنیک......
                            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfanpower
                              ... مشکل اینجاست که مثلا در صورتی که بازه و 4 ساعت تعریف کنم تقریبا 30 یا 40 دقیقه رو ذخیره میکنه و وقتی بعد از 4 ساعت دستور f_close داده میشه و mmc و به کامپیوتر وصل میکنم فقط 30 یا 40 دقیقه رو ذخیره کرده
                              شما هر 15 دقیقه (کمتر یا بیشتر هر جور دوست داری) تابع f_sync را برای فایلتون فراخوان کنید
                              اطلاعات بیشتر برای این تابع : http://elm-chan.org/fsw/ff/en/sync.html

موفق باشید
                              امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfanpower
                                سلام به همه دوستان عزیز
                                من یه برنامه نوشتم که تو یه بازه زمانی شروع به خوندن ولتاژ میکنه و اونو تو mmc تو یه فایلtxt ذخیره میکنه از همینتوابع ff.h استفاده کردم و جواب هم میده ولی مشکل اینجاست که مثلا در صورتی که بازه و 4 ساعت تعریف کنم تقریبا 30 یا 40 دقیقه رو ذخیره میکنه و وقتی بعد از 4 ساعت دستور f_close داده میشه و mmc و به کامپیوتر وصل میکنم فقط 30 یا 40 دقیقه رو ذخیره کرده,دوستان لطفا کمک کنیک......
                                ممنون
                                با سلام
                                همونطور که دوست خوبم هم فرمودن فکر میکنم اکر از تابع f_sync استفاده کنید مفید خواهد بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X