اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ff.h

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ff.h

نوشته اصلی توسط POLESTAR
    با سلام
    همونطور که دوست خوبم هم فرمودن فکر میکنم اکر از تابع f_sync استفاده کنید مفید خواهد بود
    به همین سادگی :nice:
    دوستان عزیز متشکر که جواب دادین.
    من بعد از هر بار دستور f_write از دستور f_sync استفاده کردم ولی بازم نشد..... :angry:یعنی باید بعد از هر چند بار write کردن این دستور و فراخوانی کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfanpower
      دوستان عزیز متشکر که جواب دادین.
      من بعد از هر بار دستور f_write از دستور f_sync استفاده کردم ولی بازم نشد..... :angry:یعنی باید بعد از هر چند بار write کردن این دستور و فراخوانی کنم؟
      احتمالا مشکل از جای دیگه هست
      کار تابع f_sync اینه که اطلاعات فایل رو سینک میکنه تا اگر احتمالا قبل از بسته شدن فایل تغذیه قطع بشه یا مموری خارج بشه فایل از بین نره
      درواقع اطلاعاتی مثل حجم و اندازه فایل و مشخصات تغییر کرده فایل رو اپدیت میکنه
      یه کار دیگه که شما میتونید انجام بدید اینه که هر بار که میخواید دیتارو توی فایل بنویسید فایل رو باز کنید و بعد از اتمام کار نوشتن اونو ببندید
      به تست بکنبد و نتیجه رو بفرمایید

تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام
        آقای اسدی لطف کنید یه توضیح مختصر بدید که وقتی با f_read فایل bmp رو از sd خوندم اطلاعات رنگ رو چجوری از buffer بخونم :rolleyes:
        راستش پروژه mp3 player شما رو دیدم ولی سر درنیاوردم :cry:
        با تشکر
        هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
          احتمالا مشکل از جای دیگه هست
          کار تابع f_sync اینه که اطلاعات فایل رو سینک میکنه تا اگر احتمالا قبل از بسته شدن فایل تغذیه قطع بشه یا مموری خارج بشه فایل از بین نره
          درواقع اطلاعاتی مثل حجم و اندازه فایل و مشخصات تغییر کرده فایل رو اپدیت میکنه
          یه کار دیگه که شما میتونید انجام بدید اینه که هر بار که میخواید دیتارو توی فایل بنویسید فایل رو باز کنید و بعد از اتمام کار نوشتن اونو ببندید
          به تست بکنبد و نتیجه رو بفرمایید

اقای اسدی نشد من فکر میکنم این یه باگ کتابخونس من از کتابخونه ff.h کد ویژن ورژن V2.05.3 استفاده میکنم...اگه بخوام این کتابخونه رو با ورژن R0.10a سایت ChaN عوض کنم باید چیکار کنم چون این کتابخونه چند تا فایل .c و چند تا .h و کتابخونه unicode اگه اشتباه نکم تو پوشش هست!
          تابع f_mount فرق میکنه....
          اگه یه توضیح کلی در مورد اجرای و راه اندازی فایل های ChaN و تابع هایی اش که فرق میکنه (f_mount) بدید ممنون میشم... :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J A V A D
            سلام
            آقای اسدی لطف کنید یه توضیح مختصر بدید که وقتی با f_read فایل bmp رو از sd خوندم اطلاعات رنگ رو چجوری از buffer بخونم :rolleyes:
            راستش پروژه mp3 player شما رو دیدم ولی سر درنیاوردم :cry:
            با تشکر

اقای اسدی نشد من فکر میکنم این یه باگ کتابخونس من از کتابخونه ff.h کد ویژن ورژن V2.05.3 استفاده میکنم...اگه بخوام این کتابخونه رو با ورژن R0.10a سایت ChaN عوض کنم باید چیکار کنم چون این کتابخونه چند تا فایل .c و چند تا .h و کتابخونه unicode اگه اشتباه نکم تو پوشش هست!
            تابع f_mount فرق میکنه....
            اگه یه توضیح کلی در مورد اجرای و راه اندازی فایل های ChaN و تابع هایی اش که فرق میکنه (f_mount) بدید ممنون میشم... :smile:
            با سلام
            در مورد سوالای شما قبلا مفصلا صحبت شده لطفا به پست های قبلی مراجعه کنید
            اما در مورد باگ کتابخونه که فرمودید شک دارم چون قبلا خودم از همین توابع در انواع دیتا لاگر از جمله GPS ماشین خودم استفاده کردم که بدون مشکل کار میکنه
            یه فایل تکس توی مموری دارم حدود 180 مگ شده که در این اواخر دیتای ماهانه رو ا هم جدا کردم
            البته باید بگم بنده از کتابخونه کدویژن استفاده نکردم هرچند فرقی ندارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
              با سلام
              در مورد سوالای شما قبلا مفصلا صحبت شده لطفا به پست های قبلی مراجعه کنید
              اما در مورد باگ کتابخونه که فرمودید شک دارم چون قبلا خودم از همین توابع در انواع دیتا لاگر از جمله GPS ماشین خودم استفاده کردم که بدون مشکل کار میکنه
              یه فایل تکس توی مموری دارم حدود 180 مگ شده که در این اواخر دیتای ماهانه رو ا هم جدا کردم
              البته باید بگم بنده از کتابخونه کدویژن استفاده نکردم هرچند فرقی ندارن

جناب اسدی اول از همه متشکر که وقت گذاشتید و جواب دادید
              ببخشید که من هی مزاحم شما میشم...حقیقت هیچ کس مث شما وقت نمیذاره که جواب بده...منم کارم گیره....
              من کتابخونه ff10a از سایت chen گرفتم فایل های .h توی پوشه inc ریختم اوناییم که .c بود از طریق منو file>>convert to library به .lib تبدیل کردم برنامه که کامپایل میشه error میده تابع disk_timerproc(); نمیشناسه این تابعم که غیر فعال میکنم خطای یه دستور هدر stdio.h میگیره نمیدونم ایرادم کجاست فقط اگه شما ب من بگید از چه ورژنی از کد ویژن و کتابخونه chen استفاده میکنید و فایل های کتابخونه chen چطور استفاده میکنید و تو چه پوشه ای میریزید ممنون میشم.

دیدگاه

جناب اسدی اول از همه متشکر که وقت گذاشتید و جواب دادید
                ببخش که من هی مزاحم شما میشم...حقیقت هیچ کس مث شما وقت نمیذاره که جواب بده...منم کارم گیره....
                من کتابخونه ff10a از سایت chen گرفتم فایل های .h توی پوشه inc ریختم اوناییم که .c بود از طریق منو file>>convert to library به .lib تبدیل کردم برنامه که کامپایل میشه error میده تابع disk_timerproc(); نمیشناسه این تابعم که غیر فعال میکنم خطای یه دستور هدر stdlib.h میگیره نمیدونم ایرادم کجاست فقط اگه شما ب من بگید از چه ورژنی از کد ویژن و کتابخونه chen استفاده میکنید و فایل های کتابخونه chen چطور استفاده میکنید و تو چه پوشه ای میریزید ممنون میشم.
                در پستهای قبل یه نمونه برنامه به اشتراک گزاشتم که فکر میکنم در خصوص سوال شما مفید خواهد بود
                ولی چون میدونم وقت نمیزارید و دنبالش نمیگردید لینکشو دوباره همینجا هم براتون میزارم

دیدگاه

آقا من که بیسوادم و بسکام کار می کنم چه طور می تونم اطلاعات فلش رو بخونم و رو ال سی دی نشون بدم؟
                  حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

سلام به همه
                    من سوالامو اینجا مطرح میکنم تا بتونم یه آموزش خوب هم برای ff.h بنویسم
                    آقا چرا کسی از اول اول نیومده بگه چیکار باید بکنیم؟!
                    ببینید من فایل ff10a.zip رو دانلود کردم از سایت چان عزیز
                    توی اون scr هست و داخل scr یه پوشه option اول یکی بگه اینا هر کدوم چی هستن و به چه درد میخورن
                    بعد این که الان یه پروژه جدید با Codevision میسازیم که مثلا فقط LCD Char برای اون تنظیم شده
                    حالا کدوم فایل ها رو باید توی پوشه پروژه کپی کرد و کدوما رو باید اول برنامه Include کرد؟!!

فعلا اول تکلیف اینا مشخص شه تا من برم جلوتر تا به تابع ها برسم
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات
                    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                      سلام به همه
                      من سوالامو اینجا مطرح میکنم تا بتونم یه آموزش خوب هم برای ff.h بنویسم
                      آقا چرا کسی از اول اول نیومده بگه چیکار باید بکنیم؟!
                      ببینید من فایل ff10a.zip رو دانلود کردم از سایت چان عزیز
                      توی اون scr هست و داخل scr یه پوشه option اول یکی بگه اینا هر کدوم چی هستن و به چه درد میخورن
                      بعد این که الان یه پروژه جدید با Codevision میسازیم که مثلا فقط LCD Char برای اون تنظیم شده
                      حالا کدوم فایل ها رو باید توی پوشه پروژه کپی کرد و کدوما رو باید اول برنامه Include کرد؟!!

فعلا اول تکلیف اینا مشخص شه تا من برم جلوتر تا به تابع ها برسم
                      با سلام
                      اقای بیرامی عزیز همه اینها قبلا صحبت شده
                      یادمه یه نمونه برنامه با همین توابع با میکروی mega32 توی همین تاپیک قرار دادم
                      لطفا پستهای قبلی رو مطالعه کنید

این پوشه option فقط در صورتی که توابع رایت رو استفاده کرده باشید و از کاراکترای غیر اسکی استفاده کرده باشید به درد میخوره و یه تعداد جدول برای یونیکدهای فونتهاست
                      شما در کدویژن باید دوفایل mmc.c و pff.c رو باید انکلود کنید
                      و البته قبلش باید پینهای مموری رو دیفاین و کانیق کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                        با سلام
                        اقای بیرامی عزیز همه اینها قبلا صحبت شده
                        یادمه یه نمونه برنامه با همین توابع با میکروی mega32 توی همین تاپیک قرار دادم
                        لطفا پستهای قبلی رو مطالعه کنید

این پوشه option فقط در صورتی که توابع رایت رو استفاده کرده باشید و از کاراکترای غیر اسکی استفاده کرده باشید به درد میخوره و یه تعداد جدول برای یونیکدهای فونتهاست
                        و البته قبلش باید پینهای مموری رو دیفاین و کانیق کنید

مرسی
                        باورتون میشه همه 20 صفحه و دیگر تاپیک ها رو خوندم
                        برنامه شما رو هم به عنوان رفرنس گذاشتم جلوم و سایت چان رو هم Home Page پروزرم کردم
                        هیچ جا نتونستم پیداشون کنم
                        کانفیگ ها و پین ها رو که بلد بودم از pff که با کمک شما اون راه افتاد فایل آموزششم گذاشتم

pff.c که توی پوشه SD نیست
                        ff.c یا ff.h منظورتونه؟!!

الان من کل پروژه رو میذارم شما ببینید هم فایل کدویژن هم پروتئوس
                        مشکلی که الان دارم اینه که همون تابع اول برای Init برای اولین بار که اجرا میشه 0x02 برمیگردونه و بعد از اون 0x03 میشه
                        همونجا هم میمونه دیگه نتونستم بیشتر پیش ببرمش
                        اگر روی همین پروژه یکم اولشو توضیح بدید تا دستم بیاد داستان چییه
                        دیگه کار با توابعشو که زحمت کشیدید میخونم
                        http://eca.ir/sharing/uploads/13968970221.rar
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

آقای اسدی یه سوال دیگه
                          توی پوشه SD شما فایل mmc.c هم هست که من توی فایل ff10a که دانلود کردم اصلا mmc.c نیست
                          اصلا این mmc.c رو باید از کجا آورد؟! ( شما از کجا آوردینش؟! )
                          و این که diskio.c در پوشه چان هست ولی تو فایل های شما نیست
                          میشه اختلاف اینا رو توضیح بدید
                          واین که کلا تو یه پوشه مثلا همون SD که شما کنار پروژتون قرار میدید چییا باید باشه و چییا نباید باشه و اگر پدیت جدیدی چان جان داد کدوما رو با قبلیا جایگزین کنم که با برنامه جدید پروژه کامپایل شه
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

آقای اسدی یه سوال دیگه
                            توی پوشه SD شما فایل mmc.c هم هست که من توی فایل ff10a که دانلود کردم اصلا mmc.c نیست
                            واین که کلا تو یه پوشه مثلا همون SD که شما کنار پروژتون قرار میدید چییا باید باشه و چییا نباید باشه و اگر پدیت جدیدی چان جان داد کدوما رو با قبلیا جایگزین کنم که با برنامه جدید پروژه کامپایل شه
                            اینجا رو ببینید :
                            http://elm-chan.org/fsw/ff/en/appnote.html
                            این کتابخونه همونطور که میبینید از دو لایه تشکیل شده لایه سطح پایینتر low level disk I/O و بالاتر FatFs module. که حالا سطح بالا رو کار نداریم و باهاش آشنا هستید. مزیت این کار اینه که میشه لایه پایین تر رو متناسب با نوع سخت افزار اصلاح کرد و به خاطر همینه که از این کتابخونه همه جا میشه استفاده کرد فقط باید لایه سطح پایین اون کاستومایز بشه. فایلهای diskio.h و diskio.c نقش این لایه رو بازی میکنن. که اولی هدر هست و باهاش کاری نداریم و دومی هم یه تمپلیت هست از سورسی که شما باید خودتون برای ارتباط با حافظه مورد نظرتون حالا هرچی هست USB FLASH, SPI FLASH, MMC, ... بنویسید و یا حالا از یه جای دیگه پیدا کنید(که البته من باشم از یه جا پیدا میکنم). حالا مهندس از فایل MMC.c امدن به جای این فایل استفاده کردن و اون فایل هدر رو هم داخلش اینکلود کردن. حالا دیگه نیازی به diskio.c نیست. علاوه بر پروژه های مهندس، سمپلهایی که جناب elm-chan تو سایتشون گزاشتن اونا رو دانلود کنید اون تو یه پروژه هست که برای AVR نوشته شده. میتونید از سورس اون فایل به جای diskio.c استفاده کنید یا اصلا همه فایلهاش رو یه جا استفاده کنید.

دیدگاه

آقای اسدی یه سوال دیگه
                              diskio.c شامل توابع دسترسی به حافظه است (مثل نوشتن و خواندن از سکتورها) که شما میتونید درایور مربوط به حافظه (مثل nandFlash و MMC و هارد و ...) را درون این فایل بنویسید
                              فایل mmc.c که شامل همون توابع معرفی شده در diskio.h برای mmc و ارتباط spi هست را میتونید در مثالهای همون سایت ChaN پیداشون کنید

موفق باشید
                              امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

کسی میدونه توی pff برای فایل سایز های بالای 65 کیلو چه کنیم که درست نشون بده؟
                                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X