اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ff.h

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ff.h

ممنون از توجهتون
    من با sd کار کردم و جواب هم گرفتم و تابع disk_timerproc(); را داخل یه تایمر نوشتم که هر 10 میلی ثانیه اجرا میشه و پایه های wp و cd رو داخل خود کد ویژن دوپایه بی ربط گذوشتم که ازشون استفاده نکنم و استفاده هم نکردم و کار میکنه
    حالا متوجه منظورتون نشدم که گفتید اگه به این دو پایه دقت نشه راه اندازی نمیشه
    فک کنم منظور شما mmc هست نه sd؟ درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadttl
      ممنون از توجهتون
      من با sd کار کردم و جواب هم گرفتم و تابع disk_timerproc(); را داخل یه تایمر نوشتم که هر 10 میلی ثانیه اجرا میشه و پایه های wp و cd رو داخل خود کد ویژن دوپایه بی ربط گذوشتم که ازشون استفاده نکنم و استفاده هم نکردم و کار میکنه
      فک کنم منظور شما mmc هست نه sd؟ درسته؟
      با سلام

احتمالا شما در برنامتون این دوتا پین رو پول اپ کردید واز همه مهمتر چون ازشون برای کار دیگه ای استفاده نکردین مشکلی باهاش نداشتید در غیر اینصورت شک نکنید که متغیر Stat در تابع disk_timerproc صفر نخواهد بود
      و اگر Stat صفر نباشه یعنی یک یا چند تا از شرایط ریز ایجاد شده

کد:
      #define STA_NOINIT		0x01	/* Drive not initialized */
      #define STA_NODISK		0x02	/* No medium in the drive */
      #define STA_PROTECT		0x04	/* Write protected */

پیشنیاز همه توابع این کتابخونه این تابع هست

در ضمن هیچ فرقی بین sd یا mmc در این کتابخونه نیست

به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

از دوستان خواهش میکنم کسایی که تخصص کافی ندارن با دادن نظر های خودشون دوستان دیگه رو گمراه نکنن لطفا یه بار توابع رو بخونید تا کاملا متوجه کاری که میکنن باشید

بنده برای این هست که دوست ندارم از توابع خود کدویژن استفاده کنم بدون اینکه مطالعه ای از توابع داشته باشیم ازشون استفاده میکنیم و وقتی که به مشکلی برمیخوریم دیگه کاری از دستمون بر نمیاد در صورتی که اگر خودمون کتابخونه رو به برنامه اضافه کرده باشیم اینگونه مشکلات رو نخواهیم داشت

یکی از دوستان در یک پیغام خصوصی فرموده بودند که کتابخونه کدویژن کاملتر از کتابخونه خود اقای چان هست در صورتی که اینطور نیست و دقیقا خود این کتابخونه بوده فقط برای این کامپایلر بهینه شده همین و این تغییرات برای اینه که متاسفانه این کدویژن ما در برخی موارد از اصول زبان سی خارج شده که مشکلساز میشه

دیدگاه

با تشکر از توجه مهندس اسدی
          مهندس اسدی بنده مشکلی نداشتم فقط واسم سوال پیش اومده بودو پرسیدم چون این بخش کاملتره اینجا مطرحش کرد
          چشم دیگه چیزی نمیپرسم
          معذرت میخوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadttl
            با تشکر از توجه مهندس اسدی
            مهندس اسدی بنده مشکلی نداشتم فقط واسم سوال پیش اومده بودو پرسیدم چون این بخش کاملتره اینجا مطرحش کرد
            چشم دیگه چیزی نمیپرسم
            معذرت میخوام
            اقا شرمنده قصد بی احترامی نداشتم ولی فکر نمیکنم
            این جمله شما

سوالی باشه در واقع منظور من این جمله شما بود که خواستین این مورد رو توضیح بدید
            در هرحال بازم شرمنده

دیدگاه

نه دوست عزیزم مهندس اسدی اصلا قصد جسارت ندارم و نداشتم.من شاگرد خودتونم.جمله ام سوالی بوده
              ممنونم از لطفتون
              بازم شرمندم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کتابخانه ff.h

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                ...این تغییرات برای اینه که متاسفانه این کدویژن ما در برخی موارد از اصول زبان سی خارج شده که مشکلساز میشه...
                سلام
                جناب اسدی میشه لطفا کمی بیشتر در این مورد توضیح بدید؟ اگر مثال عینیش رو بزنید که دیگه عالی میشه
                سپاس..
                اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                  سلام
                  جناب اسدی میشه لطفا کمی بیشتر در این مورد توضیح بدید؟ اگر مثال عینیش رو بزنید که دیگه عالی میشه
                  سپاس..
                  با سلام
                  اگر منظورتون این کتابخونه هست یه چند تا پست قبل میتونید پیداش کنید ولی اگر منظور دیگه ای داشتید بیشتر توضیح بدید

بازم عرض میکنم اول مطالعه کنید اگر نبود سوال کنید و لطفا سولاتونو پیغام خصوصی ندید در انجمن مطرح کنید تا اولا زودتر به جواب برسید و ثانیا دیگر دوستان هم بتونن استفاده کنن

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                  با سلام مجدد

دوستان یه برنامه ساده به عنوان رفرنس نوشتم که میخوام اینجا قرار بدم

ابن برنامه که فایل هگز و سورس برنامه و شماتیکش همه در این فایل فشرده هست یک فایل TXT به نام test.txt در داخل مموری ایجاد میکنه و داخل این فایل جمله Hello World رو مینویسه .
                  در ضمن در این برنامه از لایبرری خود کدویژن استفاده نشده و فایل های مورد نیاز پروژه همه درکنار برنامه موجود هست!!!!!

امیدوارم مفید باشه

دیدگاه

سلام دوستان
                    چه جوری میشه که اندازه یک فایل رو بدست آورد البته یک برنامه نوشتم که مقدار fsize چک می کرد ولی اعدادی که بدست می اومد با حجم فایل تناسبی نداشت لطف راهنمایی کنید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کتابخانه ff.h

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                      با سلام
                      اگر منظورتون این کتابخونه هست یه چند تا پست قبل میتونید پیداش کنید ولی اگر منظور دیگه ای داشتید بیشتر توضیح بدید
                      سلام
                      ممنون
                      اما من منظورم این قسمت بود که فرمودید:
                      برای اینه که متاسفانه این کدویژن ما در برخی موارد از اصول زبان سی خارج شده
                      اگر میشه مشخصا اشاره کنید که کجاها اصول در کدویژن رعایت نشده و چه مشکلاتی به وجود میاره؟
                      ...لطفا سولاتونو پیغام خصوصی ندید در انجمن مطرح کنید تا اولا زودتر به جواب برسید و ثانیا دیگر دوستان هم بتونن استفاده کنن
                      اما من که خصوصی نپرسیدم و در انجمن مطرح کردم؟!! :eek:
                      سپاس...
                      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

آقای اسدی سلام من تازه وارد این تاپیک شدم !

واقعا دستتون درد نکنه من از روی هلپ نرم افزار خونددم یاد گرفتم اما دمارم درومد !

بعضی جاهاشم برام گنگ بود اما با خوندن آموزش های حضرتعالی این مشکلات برام برطرف شد ممنونم امیدوارم تو ضمینه های دیگه هم فعالیت کنید و همینطوری ادامه بدید تا ماها بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم

ممنونم
                        زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

آقا هادی چنتا سوال داشتم
                          کد:
                           file = malloc(sizeof(FIL));

if (res || f_tell(file) != PRE_SIZE)
                          malloc

f_tell

میشه این دوتا رو توضیح بدید ؟

ممنون
                          زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_elc
                            آقا هادی چنتا سوال داشتم
                            کد:
                             file = malloc(sizeof(FIL));

if (res || f_tell(file) != PRE_SIZE)
                            malloc

f_tell

میشه این دوتا رو توضیح بدید ؟

ممنون
                            باسلام

این malloc که یکی از توابع استاندارد سی هست
                            malloc به اندازه ای که مشخص می کنید حافظه RAM بهتون تحویل میده، برای مواردی کاربرد داره که حافظه مورد نیاز بصورت ثابت مشخص نیست. پارامتری که بهش
                            تحویل می دهید طول حافظه بر حسب بایته و مقداری که بر می گردونه آدرس شروع اون حافظه ای است که تخصیص داده شده.

اما تایع f_tell اخرین ادرس خوانده یا نوشته شده فایل رو برمیگردونه

دیدگاه

سلام به یه مشکلی برخورده بودم که هادی جان مشکلم رو حل کردند و وقتی به جواب رسیدیم فرمایش کردند که اینجا هم مطرح کنم تا دوستان هم یاد بگیرند

من میخواستم یه داخل یک فایل تکس کد دات ماتریکس بریزم و وقتی از مموری میخونم کدهای اون رو نمایش بده

رو ال سی دی درست نمایش میداد اما وقتی میریختمش روی دات ماتریکس قاطی میکرد !
                              این کد ها بود

کد:
                              255,255,18,18,18,18,255,255
                              برام جالب بود که وقتی متغیر بافر رو میخونم دقیقا این کدها توش بود اما وقتی میریختمش روی دات ماتریس یه چیز عجیب غریب نمایش میداد !!!!!!!!!!
                              کد:
                              if ((res=f_read(&file,buffer,sizeof(buffer)-1,&nbytes))==FR_OK) lcd_puts(buffer);
                              بعد که تک تک نشون دادم فهمیدم اینطوری ذخیره میشه

کد:
                              unsigned char data[]="255,255,18,18,18,18,255,255"
                              هادی جان فرمایش کردن که وقتی مینویسی 255 توی تکست این تک تک میشه یعنی 2 5 5

و فرمایش کردن که با برنامه هگز ادیتور کد هگزش رو توی نات پد بریزم که مشکلم حل شد

بازم از زحمات ایشون تشکر میکنم .

دیدگاه

سلام.
                                من میخوام از prtit fat روی mega8 استفاده کنم.
                                چجوری سخت افزار رو به pff.h بشناسونم.... (چجوری spi رو توش کانفیگ کنم)
                                .....
                                راستی در مورد اون استراکچر ها (FATFS FS) که بعضی جاها استفاده میشن (مثل pf_mount ) هیچی نفهمیدم.....توضیحات آقای اسدی رو در پست های ابتدای تاپیک خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد.....کسی هست اونا رو واسه من خیلی ساده توضیح بده.....واقعا ممنون میشم..
                                با تشکر :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X