اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال mmc به atmega32 ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال mmc به atmega32 ؟

سلام :bye:
    من مدتی پیش یه دستگاه اذانگو درست کرده بودم.خلاصه کار اینه که اوقات شرعی تموم سال رو ریختم توی فلش at32 و سر وقت میکرو رادیو رو روشن می کرد و الله اکبر الله اکبر.:nerd:

آما چون حجم برنامه خیلی زیاد شد تموم فلش 32 رو گرفت و دیگه نمیشد چیز جدیدی داخلش ریخت.حالا من می خوام کارت حافظه رو بزارم ور دل میکرو تا دیگه مشکل کمبود حافظه نداشته باشه.

آما توی انجمن و توی یزدکیت همه با at128 کار کردن! :cry2: منم به 128 دسترسی ندارم و هیتر هم ندارم تا smd لحیم کنم! :cry:

توی انجمن گشتم و فهمیدم چون مبنای کار fat هست نمیشه با32 کار کرد اگه هم بشه باید به صورت تراک کار کرد :surprised:
    حالا من نه fat بلدم و نه میدنم تراک چی چی هست؟!
    انا لله و انا الیه الراجعون

پاسخ : اتصال mmc به atmega32 ؟

با مگا 32 میشه کار کرد یعنی من انجامش دادم از همون برنامه توی یکی از مجله های نویز استفاده کردم

دیدگاه

شما اصلا نیاز به کار کردن با fat32 ندارید چون نمیخوای mmc رو به کامپیوتر وصل کنید . شما وقتی نیاز دارید fat رو پیاده کنید که بخواید نحوه کد شدن دیتای شما استاندارد باشه و مصلا مثل فلش مموری یا گوشی موبایل وقتی اطلاعاتتون انتقال پیدا میکنه قابل خوندن باشه . اما اینجا شما فقط یخ حافظه نیاز دارید که میکروتون کم نیاره
      شما در هنگام نوشتن و خواندن دیتا در mmc به بیت و بایت دسترسی ندارید بلکه باید بصورت سکتوری بنویسید و بخونید . یعنی هر 512 تا رو یکجا بخونید و بنویسید
      من با استفاده از همین کتابخونه ای که تو سایت گذاشتن و mega16 با mmc کار کردم .
      Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

متشکرم پس باید حافظه mmc رو به روش سکتوری استفاده کنم.
        خب اگه میشه چون اصلا کار نکردم میشه نتیجه کارتون و توضیحات بیشتری درباره این روش بدی.

دیدگاه

ای واییی :angry: ای هوار :angry: ای داد بیداد!!!!!!!! :angry:
          چقدر توی ECA ما پست درباره MMC داریم!
          یکیش که این کار حامد رحیمی

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45982.0

یعنی آدم MMC و FAT بلدم باشه بیاد تو انجمن از بس توی این تاپیکها ضد و نقیض می بینه همه چی یادش میره! :NO:

این روش سکتوری هم چیزی درباره اش نیست!
          اصلا معلوم نیست که با 32 بشه یا نه؟یه عده میگن میشه یه عده میگن فقط با64 و 128!

دیدگاه

خب مثه اینکه کسی قرار نیست کمکی کنه!
            باید خودت دست به کار بشی شاهین جان! :nice:
            از کجا شروع کنم؟
            توی ساری از at128 خبری نیست اگه هم باشه به قیمت خون می فروشن! :angry:
            ظاهرا32 میشه یه کارایی کرد.اول میریم سراغ خود mmc/sd.
            قیمت یک گیگش 5-6هزار تونه.
            اینارو ار تاپیک حامد رحیمی کش رفتم!

اینم نقشه مدار که با16 کار کرده و ظاهرا هم درسته!

دیدگاه

بازم خبری نیست!
              ببین شاهین جان :mrgreen:
              همون جوری که از شکل دومی پیداست ارتباط کارت حافظه و میکرو از طریق پروتکل SPI هست اونم از نوع سخت افزاری.
              حالا سوال پیش میاد که اگه ما توی مدار یه وسیله جانبی دیگه مثه74595 داشته باشیم که اونمSPI لازم داره چه باید کرد؟! :surprised:
              میشه از سخت افزاریش واسه حافظه و نرم افزاریش برای74595 استفاده کرد؟

بعدش MMC با SD فرق می کنه ظاهر MMC حجمش کمه ولی SD زیاده که همون رم موبایله.
              یکی گفته:
              نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
              شاید در SD کارت ها به علت افزایش حافظه(بسته به حجم کارت) تعداد بیت های آدرس بیشتر شده باشد(برای بیشتر از 4G)
              ولی از لحاظ Opcode و دستور تفاوتی نمیکنن
              برای اطمینان بیشتر دیتاشیت شرکت سازنده کارتی که استفاده میکنی رو یه نگاه بنداز
              ولی کس دیگه ای گفته هیچ فرقی باهم ندارن.

راستی موبایل فروش ها جای رم SD رو هم می فروشن؟

دیدگاه

ببین این دوستمون چی گفته:
                نوشته اصلی توسط mail.mohamad
                دیگه داره حالم از هرچی میکرو بهم میخوره...
                یک مرجع درستو حسابی نداریم برا mmc...
                3 هفته وقت گذاشتم ولی نمیشه تو یه فایل اطلاعات ریخت...
                الان وقتی تو گوگل سرچ میکنم همه لینک های 3 صفحه اولش رو قبلا رفتم....

هنوز مطمئن نیستم که برا mmc و نوشتن تو یه فایل چه میکروهایی جواب میدن...16 - 32 - 64 -128....

یکی راهنمایی کنه منو لطفا!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X