اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل رله با avr و PT2272

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل رله با avr و PT2272

سلام
    از دوستان می خوام که بهم کمک کنن تا بتونم رله را با PT2272 و میکرو کنترل کنم .
    مستقیم به میکرو وصلش نباید کنما . چون میخوام 6تارله بهش وصل کنم .

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

پاسخ : کنترل رله با avr و PT2272

ببینید مشکل من اینه که نمیدونم چطور رله به PT2272 وصل کنم و بعد به میکرو .

دیدگاه

اگه مشکل سر اینه که نمیدونید رله رو چجوری به PT وصل کنید و این کار رو میخواید بکنید باید بگم اصلا نیازی به میکرو نیست
      اگه نیاز هست برای چه کاری میخواید؟

دیدگاه

می خوام رله به pt و بعد به میکرو وصل کنم تا با میکرو وقتی دستور دادم رله ببنده و هر وقت گفتم باز کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haji125
          می خوام رله به pt و بعد به میکرو وصل کنم تا با میکرو وقتی دستور دادم رله ببنده و هر وقت گفتم باز کنه.
          والا بدون میکرو هم میشه این کار رو کرد

دیدگاه

من می خوام حتما وقتی میکرو دستور داد به pt دستور بدم و بعد رله وصل بشه .
            اگه بگید ممنون میشم.

دیدگاه

با درود . . .
              آیسی های PT کلا مستقل عمل میکنن و نیازی به پروسسور برای خط فرمان ندارن.
              اما اگه قضیه اینه که حتما با میکرو راه بیفته میتونید پایه سوئیچ شونده در این آی سی ها رو با یه ترانزیستور به میکرو وصل کنید و با میکرو فرمان سوئیچ بدید
              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                با درود . . .
                آیسی های PT کلا مستقل عمل میکنن و نیازی به پروسسور برای خط فرمان ندارن.
                اما اگه قضیه اینه که حتما با میکرو راه بیفته میتونید پایه سوئیچ شونده در این آی سی ها رو با یه ترانزیستور به میکرو وصل کنید و با میکرو فرمان سوئیچ بدید
                اگه میشه میتونید تو مداری کمکم کنید.
                من می خوام وقتی با میکرو بهش دستور دادم رله بسته شد وقتی برق کلا قطع شد رلم وصل بمونه.به حالت اولش نره.
                مال من مدلش PT2272-L6 هست . می خوام 6 تا رله بهش وصل کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haji125
                  اگه میشه میتونید تو مداری کمکم کنید.
                  من می خوام وقتی با میکرو بهش دستور دادم رله بسته شد وقتی برق کلا قطع شد رلم وصل بمونه.به حالت اولش نره.
                  مال من مدلش PT2272-L6 هست . می خوام 6 تا رله بهش وصل کنم.
                  دایی این چیزی که تو میگی غیر ممکنه مگر اینکه از رله های قفل شونده استفاده کنی تا با قطع برق پایدار بمونن.
                  در کل من با 2272 کار نکردم و اون چیزی هم که گفتم سر آشنایی مختصر بود. یه بار رفتیم دنبالش انقدر مکافات داشت که کلا ولش کردیم.
                  اگه منم میگم بیخیالش شو و برو با HMT و HMR کار کن. من همین هفته پیش برای یکی بستم 8 تا رله رو بدون هیچ مشکلی بیسیم روشن و خاموش میکرد. حتی میشه 100 تا رو هم باهاش کنترل کرد(با چند تا لچ و درایور) تا 50 متر هم همینطوری سر شوخی ازش جواب گرفتیم! هر چند جا نبود وگرنه برای 200 تستش میکردم ببینم جواب میده یا نه :rolleyes:
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                    دایی این چیزی که تو میگی غیر ممکنه مگر اینکه از رله های قفل شونده استفاده کنی تا با قطع برق پایدار بمونن.
                    در کل من با 2272 کار نکردم و اون چیزی هم که گفتم سر آشنایی مختصر بود. یه بار رفتیم دنبالش انقدر مکافات داشت که کلا ولش کردیم.
                    اگه منم میگم بیخیالش شو و برو با HMT و HMR کار کن. من همین هفته پیش برای یکی بستم 8 تا رله رو بدون هیچ مشکلی بیسیم روشن و خاموش میکرد. حتی میشه 100 تا رو هم باهاش کنترل کرد(با چند تا لچ و درایور) تا 50 متر هم همینطوری سر شوخی ازش جواب گرفتیم! هر چند جا نبود وگرنه برای 200 تستش میکردم ببینم جواب میده یا نه :rolleyes:
                    چی چیو مکافات داره oo:
                    ظرف 15 دقیقه راه افتاد عالی
                    خرجش یه جفت IC همین PT2262 و PT2272 هست و چند تا کلید و مقاومت و یه جفت ماژول RF از همین بی نام و نشون ها
                    والسلام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                      چی چیو مکافات داره
                      ظرف 15 دقیقه راه افتاد عالی
                      خرجش یه جفت IC همین PT2262 و PT2272 هست و چند تا کلید و مقاومت و یه جفت ماژول RF از همین بی نام و نشون ها
                      والسلام
                      صلاح مملکت خویش خسروان دانند!
                      اگه قرار باشه این همه طبقه بزاری که همون HMT کوچیکتر و کم خرج تره که دایی. تازه کلی کانال رو هم ساپورت میکنه برات. یادمه دوران دانشگاه یکی از بچه ها روی 2262 و 2272 کار میکرد هی فقط مینالید. در کل اگه منم میگم باید به روز پیشرفت.

بدرود . . .

دیدگاه

چرا بحث عوض شد من فقط با PT2272 کار دارم نه PT2262 چون گیرنده فرسنده دارم نمی سازم که .
                        رله فقط با 2272 قطع و وصل کنه همین.
                        وگرنه فرسنده گیرندشو که بلدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haji125
                          چرا بحث عوض شد من فقط با PT2272 کار دارم نه PT2262 چون گیرنده فرسنده دارم نمی سازم که .
                          رله فقط با 2272 قطع و وصل کنه همین.
                          وگرنه فرسنده گیرندشو که بلدم.
                          نفهمیدم چی به چی شد
                          خوب اگه گیرنده فرستندتون با PT2262 و PT2272 کار میکنه با یه uln بزنید به رله تموم شد و رفت
                          در ضمن PT2272 به تنهایی ارزشی نداره
                          باید اونور یه PT2262 باشه که فرمان بده
                          اگه نه پس PT2272 این وسط چی کارست میکرو که هیچی

دیدگاه

ببینید من رله به PT2272 و PT2272 به میکرو و به PT دستور میدم که رله قطع و وصل کنه.

دیدگاه

سلام
                              می خوای به جای pt2262 از میکرو استفاده کنید (یعنی این که پایه 14 pt2272 رو به میکرو وصل کنی تا میکرو بهت فرمان بده)
                              برای این که pt2272 رله رو روشن کنه باید باید ای سی درایو بزاری uln بعد خروجی تو به رله وصل کنی

http://www.elect.ir/post-237.aspx

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X