اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی 74HC244 در پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی 74HC244 در پروگرامر

با سلام به دوستان
    نقش آی سی 74HC244 در STK200/300 چیست؟آیا قرار ندادن آن تاثیری در پروگرامر میگذارد؟لطفا توضیح دهید.
    با سپاس و درود فراوان
    زیبا باش و بخند بر هرآنچه زشتی است،چرا که تنهاترین شان تو ،زیبایی است.

پاسخ : آی سی 74HC244 در پروگرامر

با درود . . .
    این آی سی یه بافر 8 بیتی هستش که از دو قسمت 4 بیتی مجزا تشکیل شده.
    میتونی بجاش 245 بزاری.

این آیسی اگه بخوام ساده بگم نقش پیش مرگ رو برای پورت پارارپلل ایفا میکنه. پورت پارالل یا همون LTP و یا همون پرینتر معروف از لحاظ حفاظتی سطح ضعیفی داره و دارای منطق 5 ولت (همون TTL) هستش. در صورتی که در مدار شما که قراره مثلا با پروگرمر به پورت برای پروگرم شدن وصلش کنی مشکلی وجود داشته باشه باعث آسیب جدی به پورت میشه و کلا تعطیلش میکنه. برای همین میان بافر میزارن تا اگرم قراره مشکلی پیش بیاد برای بافر پیش بیاد نه اون.
    مثلا برای خودم یه بار اتفاق افتاده که اشتباهی 12 ولت رو دادم به پروگرمر(سیم از دستم در رفت!!!) و اگر بافر نداشتم الان باید کلی پیاده میشدم تا مین رو تعمیر کنم! توصیه میکنم به هیچ وجه بدون بافر وصلش نکنی. اشتباه یکبار و تو یه لحظه رخ میده و پشیمون شدن از اون اشتباه کلی دردآوره!

با سپاس
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X