اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام کردن چند باره میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام کردن چند باره میکرو

با سلام به دوستان گرامی
    من برای اولین بار میخوام با پروگرامر STK200/300 یه میکرو رو پروگرام کنم.باید به چه نکاتی توجه کنم؟
    برای اینکه بخوام چندین بار روی آن میکرو برنامه بریزم(یعنی میکرو یکبار مصرف نشه)،باید چیکار کنم؟آیا باید فیوز بیت ها را دستکاری کنم یا نیازی نیست؟اگه نکاتی دیگه ای را هم باید هنگام پروگرام کردن،لحاظ کنم،ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
    با سپاس و درود فراوان بر مهندسین ایران زمین
    زیبا باش و بخند بر هرآنچه زشتی است،چرا که تنهاترین شان تو ،زیبایی است.

پاسخ : پروگرام کردن چند باره میکرو

نوشته اصلی توسط amir-ak
    با سلام به دوستان گرامی
    من برای اولین بار میخوام با پروگرامر STK200/300 یه میکرو رو پروگرام کنم.باید به چه نکاتی توجه کنم؟
    برای اینکه بخوام چندین بار روی آن میکرو برنامه بریزم(یعنی میکرو یکبار مصرف نشه)،باید چیکار کنم؟آیا باید فیوز بیت ها را دستکاری کنم یا نیازی نیست؟اگه نکاتی دیگه ای را هم باید هنگام پروگرام کردن،لحاظ کنم،ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
    با سپاس و درود فراوان بر مهندسین ایران زمین
    سلام
    نکات خاصّی نداره میکرو رو میزاری تو پروگرامر و بعد پروگرام میکنی میکرو هیچ وقت یه بار مصرف نمیشه فقط زمانی که حافظه رو قفل کنی اونم تازه باز میتونی قفلش رو برداری
    اگه میکرو رو تازه گزفتی و اصلا پروگرامش نکردی اصلا نیاز نیست فیوزبیتا رو تغییر بدی فقط برای زمانی که نیاز به سرعت بالاتر داشته باشی وگرنه سرعت عادیش که 1 مگاهرتز هست برای کارای معمولی خوبه

موفق باشی
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

ممنون آقا مازیار از پاسختان
      اگر یه برنامه رومیکرو بریزم،بعد برنامه ای جدید بنویسم ومجدد میکرو را با برنامه جدید پروگرام کنم،برنامه قبلی پاک (Erase) شده وبرنامه جدید جایگزین آن می شود.
      آیا آنچه گفتم درست است یا عملکرد میکرو بگونه ای دیگه است؟
      با سپاس و درود بیکران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir-ak
        ممنون آقا مازیار از پاسختان
        اگر یه برنامه رومیکرو بریزم،بعد برنامه ای جدید بنویسم ومجدد میکرو را با برنامه جدید پروگرام کنم،برنامه قبلی پاک (Erase) شده وبرنامه جدید جایگزین آن می شود.
        آیا آنچه گفتم درست است یا عملکرد میکرو بگونه ای دیگه است؟
        با سپاس و درود بیکران
        سلام خواهش میکنم ببین دو حالت داره

معمولا قبل از اینکه برنامه جدید رو بریزی قبلش باید Erase رو بزنی

یه حالت دیگش اینه که گزینه ای به نام Auto program وجود داره که خودش به طور خودکار اول میاد برنامه داخل میکرو رو پاک میکنه و برنامه جدید رو میریزه رو میکرو

بهترین حالت همون auto programer هست اگه با بیسکام کار میکنی میشه عکس زیر (( اونی که دورش خط قرمز کشیدم)) ::

AV Maziton 100

دیدگاه

با سلام و درود مجدد
          من یه جایی دیدم که از آی سی بافر استفاده نکرده بود و بجای آن 4 مقاومت 330اهم به پایه های 6و7و9و10 کانکتور DB25 وصل کرده بود.آیا وجود این مقاومت ها می تواند جایگزینی برای آی سی بافر باشد؟آیا با وجود این مقاومت ها و عدم وجود آی سی بافر،باز هم امکان آسیب دیدن پورت LTP و یا Main board وجود دارد؟

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir-ak
            با سلام و درود مجدد
            من یه جایی دیدم که از آی سی بافر استفاده نکرده بود و بجای آن 4 مقاومت 330اهم به پایه های 6و7و9و10 کانکتور DB25 وصل کرده بود.آیا وجود این مقاومت ها می تواند جایگزینی برای آی سی بافر باشد؟آیا با وجود این مقاومت ها و عدم وجود آی سی بافر،باز هم امکان آسیب دیدن پورت LTP و یا Main board وجود دارد؟

با سپاس
            سلام خیر جایگزین نیست
            ببین این ایسی بافر نقش محافظ رو انجام میده که مثلا اگه یه اتصال کوچیکی تو ارتباط با میکرو رخ داد مشکلی برای Lpt پیش نیاد
            بدون ایسی بافر هم میشه ولی خوب اتفاقه دیگه دیگه اون موفق پشیمونی هیچ فایده نداره باید کلّی خرج تعمیر پورت رو بدی
            قیمتی هم نداره فکر کنم 200 تومن باشه ولی ارزششو داره
            AV Maziton 100

دیدگاه

حتما دقت کنید که همزمان jtagen و spien رو غیر فعال نکنید چون در این صورت دیگه قادر به پروگرم کردن با پروگرمر های معمولی نخواهید بود.
              اگر از STK200/300 استفاده می کنید اصلا به spien دست نزنید.
              افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X