اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب در مورد بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب در مورد بسکام

سلام دوستان عزیز من یه مشکلی برام پیش اومده و اونم اینه که نمیتونم از برنامه ی بسکام استفاده کنم
    در واقع از وقتی بعدا از نصب مشکلی که در عکس ضمیمنه کردم پیش میاد و آنتی ویروسم اونو به عنوان یه ویروس شناسایی میکنه نمیدونم بای چیکار کنم
    آیا این مشکل برای کس دیگه ایی هم بوجود اومده؟
    خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
    "دکتر علی شریعتی"

پاسخ : مشکل عجیب در مورد بسکام

شاید فایلتون با تروجان آلوده شده باشه.
    از یه جای دیگه دانلود کنید.

دیدگاه

با تشکر از دوست عزیز"حمیدرضا رضائی" که جواب دادین
      باید بگم که من از چندین سایت مختلف دانلود کردم و این مشکل رو داشتم اگه ممکنه لیکی خودتون دنلود کردید رو قرار بدید شاید حل بشه!
      همینطور میخواستم بدونم شما هم از کسپر اسکی استفاده میکنین؟
      خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
      "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

http://hrezaei.ir/bascom-avr

خیر از Eset استفاده میآ‌کنم

دیدگاه

تا جایی که میدونم؛ ویروس اسکنر ها تستی دارن بنام false detection. در طی این تست یک سری اطلاعات که مطمئن هستن ویروسی نیست برای اسکن به این نرم افزارها تحویل داده میشه. و اونی که تعداد بیشتری خطای بیخود مبنی بر شناسایی ویروس اعلام کنه پوئن منفی بیشتری میگیره. بر اساس اعلام سایت virusbtn اسکنر NOD32 دارای حداقل این تعداد هست. حالا ممکنه این مورد برای مشکل شما مصداق داشته باشه. راحتترین تستش هم اینه که این نسخه بسکام رو روی یک سیستم دیگه که ایضا کسپر روش نصبه؛ نصب و اجرا کنین. اگر ایراد داد ممکنه مشکل از کسپر یا خود نرم افزار باشه. اما یادتون باشه که فایل های نصبی رو روی سیستم در حالی که کسپر فعال هست کپی کنین تا بتونین بین آلودگی اصل فایل یا عملکرد بد کسپر تفاوت قایل بشین.
          عین همین کارو رو یک سیستم دارای NOD32 پدیت شده هم انجام بدین.
          البته اینایی رو که گفتم مبتنی بر تجربه گروه نگهداری و شبکه محل کارم هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X