سلام
این ای سی رم به شماره um61512-15 سرعت بالا با قیمت مناسب و حداکثز حافظه ای که سری مگا ساپورت میکنه و باهاش کار کردم و خیلی خوب جواب میده و مهمتر از همه موجود در بازار ایران رو گذاشتم تا دوستان مشکل شماره نداشته باشن!
http://search.datasheetcatalog.net/key/61512-15
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
این آی سی رو من تقریبا 7 الی 8 سال پیش دیدم. منتهی این یکی دوساله جایی رو پیدا نکردم که موجود داشته باشه. شما جایی رو سراغ دارین؟ که ترجیحا بشه اینترنتی خرید کرد؟ و قیمتش؟
این آی سی رو من تقریبا 7 الی 8 سال پیش دیدم. منتهی این یکی دوساله جایی رو پیدا نکردم که موجود داشته باشه. شما جایی رو سراغ دارین؟ که ترجیحا بشه اینترنتی خرید کرد؟ و قیمتش؟
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
2000 تومن؟ اصلا صرف نمیکنه. استفاده از همون آی سی های CY79C179 خیلی به صرفه تره. یک مادربرد با قیمتی حدود 3000 تومن 8 تا آی سی داره. فقط یک مقدار PCB بزرگتری پیدا میکنه.
دیدگاه