اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

sram خارجی میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : sram خارجی میکرو

پس V ها چی هستن
    چوم دونم؟ :mrgreen:

دیدگاه

سلام
      این ای سی رم به شماره um61512-15 سرعت بالا با قیمت مناسب و حداکثز حافظه ای که سری مگا ساپورت میکنه و باهاش کار کردم و خیلی خوب جواب میده و مهمتر از همه موجود در بازار ایران رو گذاشتم تا دوستان مشکل شماره نداشته باشن!
      http://search.datasheetcatalog.net/key/61512-15
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

این آی سی رو من تقریبا 7 الی 8 سال پیش دیدم. منتهی این یکی دوساله جایی رو پیدا نکردم که موجود داشته باشه. شما جایی رو سراغ دارین؟ که ترجیحا بشه اینترنتی خرید کرد؟ و قیمتش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
          این آی سی رو من تقریبا 7 الی 8 سال پیش دیدم. منتهی این یکی دوساله جایی رو پیدا نکردم که موجود داشته باشه. شما جایی رو سراغ دارین؟ که ترجیحا بشه اینترنتی خرید کرد؟ و قیمتش؟
          فروشگاه اینترنتی کویر الکترونیک 2000 تومان
          فروشگاه اینترنتی ایران میکر 2900 تومان
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

2000 تومن؟ اصلا صرف نمیکنه. استفاده از همون آی سی های CY79C179 خیلی به صرفه تره. یک مادربرد با قیمتی حدود 3000 تومن 8 تا آی سی داره. فقط یک مقدار PCB بزرگتری پیدا میکنه.

دیدگاه

سلام
              دوستان میشه یه نمونه برنامه ساده برای استفاده از sram بفرستین.با کدویژن اگه باشه ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X