اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منظور از کتابخونه بسکام چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منظور از کتابخونه بسکام چیه؟

با سلام
    خدمت دوستان عزیز
    من میخواستم بدوم این کتابخونه بسکام که میگن چی؟ه چه استفاده هایی میشه ازش کرد وچطوری؟ ممنو ن میشم با یه مثال بگید (من تازه یاد گرفتم ومبتدی هستم )

پاسخ : منظور از کتابخونه بسکام چیه؟

یک سری کدهای اماده که شمارو در راحت تر برنامه نویسی کمک میکنند
    مثلا lcd گرافیک چندتا کتاب خونه داره وقتی شما از دستور line استفاده میکنید و مختصات میدید اون کتاب خونه است که وظیفه کشیدن خط بر روی lcd رو برعهده میگیره
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

با سلام
      دوست عزیز میشه با یه مثلا ساده تر بفرمایید من عملا کار بکنم ببینم وبهتر درک کنم ممنون ممنون از کمکتون :nerd:

دیدگاه

به طور مثال همون ال سی دی گرافیک
        شما از فلدر سمپل بیسکام پروژه sed رو باز کن توش رو یه نگاه بنداز این پروژه برای کار با ال سی دی ks108(sed) هست که توش کتاب خونه مورد نظر رو هم اضافه کرده
        ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X