اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی+74hc595

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه نویسی+74hc595

فرض کنید سه تا 7سگمنت داریم که عدد 123 نمایش میدن.
    حالا ما میخواهیم عدد اولی و اخری رو تغییر بدیم با کی پد بدون انکه عدد وسطی تغییر کنه.البته به زبان بیسیک.
    دوستان یه برنامه برای مثال بزارن لطفا :applause:
    r.pسابق

پاسخ : برنامه نویسی+74hc595

نوشته اصلی توسط رامین
    یعنی هیچ یک از اساتید با این ایسی کار نکردن!!!!!!!!!!
    دوست عزیز کار شده با این آی سی شما محبت کنید بگید مدار را چه طوری بستید بعد جواب بدیم
    یعنی هر 7سگمنت را به یک آی سی وصل کردی؟
    gli

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gholinazhad_h
      دوست عزیز کار شده با این آی سی شما محبت کنید بگید مدار را چه طوری بستید بعد جواب بدیم
      یعنی هر 7سگمنت را به یک آی سی وصل کردی؟
      بله هر سون سگمنت به یک ایسی جداگانه وصله
      کل کاری که میخوام انجام بدم اینه که
      با کیپد بتونم اعداد سون سگمنت رو عوض کنم(برای تابلو نمایش ارز)
      همین
      r.pسابق

دیدگاه

آیا میشه با استفاده از این ایسی و رفرش، سطرها رو بصورت مجزا تغییر داد؟ oo:
        r.pسابق

دیدگاه

با سلام
          منطقا هیچ راهی برای شما بصورت نرم افزاری وجود ندارد مگر اینکه عدد وسط را بدانید و در ارسال یکبار دیگر آن را هم ارسال کنید یعنی هر سه عدد را ارسال کنید .
          چون این ذات این آی سی است و شما اگر سخت افرا تون را دست نزنید تنها همین راه حل را خواهید داشت .

دیدگاه

با سلام،

اولا که شما موضوع رو خیلی مبهم مطرح کردی و دوما محدودش کردی به بیسیک. بخاطر همین کسی هم اظهار نظر نمیکنه!!!

حالا شما نقدا، شماتیک مدار یا حداقل بلوک دیاگرام مدارت رو بزار تا بشه به موضوع فکر کرد و اظهار نظر نمود....
            بعدا برای بیسیک هم یه فکری میکنیم.....
            مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

فکر کنم دوستان تابلوی نمایش ارز رو دیده باشن :mrgreen:
              هدف درست کردن همچین تابلویی هست.
              فکر نکنم از واضح تر بشه گفت/ :angry:
              r.pسابق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رامین
                فکر کنم دوستان تابلوی نمایش ارز رو دیده باشن :mrgreen:
                هدف درست کردن همچین تابلویی هست.
                فکر نکنم از واضح تر بشه گفت/ :angry:
                با سلام،

راستش من این تابلو نمایش ارز رو فقط روی دیوار صرافی ها دیدم :biggrin:
                حالا شما ممکنه این تابلو رو هر طوری که دلت میخواد درست کنی، مگه روش ساختش استاندارد خاصی داره؟!

شما میگی که هر نمایشگر 7seg رو به یه 595 وصل کردی، خوب حالا معلوم نیست که اینا رو آبشاری بستی یا جدا - جدا ؟ چطوری به میکرو وصلشون کردی؟ اگر آبشاری باشن جواب یه چیزه و اگر جدا باشن یه چیز دیگه.

شما که یه برنامه برای مثال میخوای، مگه میشه بدون دونستن سخت افزار براش برنامه نوشت؟ برای چه میکرویی؟

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                  با سلام،

راستش من این تابلو نمایش ارز رو فقط روی دیوار صرافی ها دیدم :biggrin:
                  حالا شما ممکنه این تابلو رو هر طوری که دلت میخواد درست کنی، مگه روش ساختش استاندارد خاصی داره؟!

شما میگی که هر نمایشگر 7seg رو به یه 595 وصل کردی، خوب حالا معلوم نیست که اینا رو آبشاری بستی یا جدا - جدا ؟ چطوری به میکرو وصلشون کردی؟ اگر آبشاری باشن جواب یه چیزه و اگر جدا باشن یه چیز دیگه.

شما که یه برنامه برای مثال میخوای، مگه میشه بدون دونستن سخت افزار براش برنامه نوشت؟ برای چه میکرویی؟
                  برای میکرو مگا 8
                  منظور من نوشتن کل برنامه نیست!!
                  من حالت کلی رو گفتم که بدونین قرار چیکار بشه.
                  فرض کنین 2 ردیف 3 رقمی داریم با یک کی پدی که اعداد عوض میشه حالا با هر روشی که (آبشاری و جدا) میدونین و راحته راهنمایی کنین
                  r.pسابق

دیدگاه

با سلام
                    دوست عزیز یه برنامه راه اندازی 7 سگمنت 4 رقمی با قابلیت تغییر مقدار هر رقم به صورت چشمک زن هست ببینید همون چیزی هست که میخواهید ؟ البته به زیان سی نوشتم ولی میشه روی زبانش کار کرد

فایل های سورس و شماتیک : 7segment.rar

دیدگاه

3تا 595 داری برای 3تا عدد اگر اینطوره باید یه جایی عدد سه رقمیتو به 3تا تک رقمی تبدیل کنی اگر اینطوره پس برای تغییر هر عدد نباید مشکلی داشته باشی
                      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام آقا رامین عزیز، شما این لینک رو دیدید؟ http://www.hlachini.com/article50.html

من میخواستم یه سخت افزار پیشنهاد کنم ولی اتفاقی این رو دیدم، البته من نتونستم فایل هاش رو باز کنم ولی مطمئنم که از روش آبشاری استفاده کرده که با توجه به یه میکروی کوچیک و تعداد نمایشگرها، استفاده از این روش الزامیه....
                        توجه کنید که در حالت آبشاری، اعداد یک ردیف بصورت سریال و پشت سر هم به 595 ارسال میشن و اگر شما بخواید هر کدوم از اعداد رو تغییر بدید، باید کل اعداد یک سطر رو یکبار ارسال کنید. برای این منظور باید برای هر سطر در میکرو یک متغیر اختصاص بدید که عدد اون سطر رو داشته باشید. که معمولا توی تابلوی ارز این متغیر در EEPROM هستش تا با خاموش و روشن شدن میکرو پاک نشه و هر وقت شما عددی رو تغییر میدید، در اصل این متغییر رو تغییر داده و مجددا با مقدار جدید به سطر مورد نظر ارسال میکنید.....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام مجدد!

آقا من موفق شدم شماتیک این بنده خدا رو ببینم، همونطور که من حدس زده بودم، 595 ها رو آبشاری بسته، اونم چه آبشاری، در حد آبشار نیاگارا :eek:

کل 60 تا 595 رو با هم سری کرده که در این حال، در صورتی که نیاز به تغییر یه عدد، اون وسطا باشه، باید کل تابلو رو پدیت کنه! البته مشکل خاصی هم نداره، چون میکروش تقریبا در همه احوال داره چورت میزنه، خوشحال هم میشه از بیکاری در بیاد!!!

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                            سلام آقا رامین عزیز، شما این لینک رو دیدید؟ http://www.hlachini.com/article50.html

من میخواستم یه سخت افزار پیشنهاد کنم ولی اتفاقی این رو دیدم، البته من نتونستم فایل هاش رو باز کنم ولی مطمئنم که از روش آبشاری استفاده کرده که با توجه به یه میکروی کوچیک و تعداد نمایشگرها، استفاده از این روش الزامیه....
                            توجه کنید که در حالت آبشاری، اعداد یک ردیف بصورت سریال و پشت سر هم به 595 ارسال میشن و اگر شما بخواید هر کدوم از اعداد رو تغییر بدید، باید کل اعداد یک سطر رو یکبار ارسال کنید. برای این منظور باید برای هر سطر در میکرو یک متغیر اختصاص بدید که عدد اون سطر رو داشته باشید. که معمولا توی تابلوی ارز این متغیر در EEPROM هستش تا با خاموش و روشن شدن میکرو پاک نشه و هر وقت شما عددی رو تغییر میدید، در اصل این متغییر رو تغییر داده و مجددا با مقدار جدید به سطر مورد نظر ارسال میکنید.....
                            سلام.ممنون از پاسختون
                            بله دیدم.در واقع این آقا این پروژه رو برا من انجام داده بودند!!!!مشکلم اینجاست که من بیسیک سفارش دادم ایشون دلشون خواست سی تحویل بدن که هیچ وقتم تو عمل کار نکرد!!!!
                            یعنی تو این مدار که بستن نمیشه با زدن کلید مثلا اینتر به ردیف دیگه رفت و با بقیه ردیف ها کاری نداشت؟
                            r.pسابق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رامین
                              سلام.ممنون از پاسختون
                              بله دیدم.در واقع این آقا این پروژه رو برا من انجام داده بودند!!!!مشکلم اینجاست که من بیسیک سفارش دادم ایشون دلشون خواست سی تحویل بدن که هیچ وقتم تو عمل کار نکرد!!!!
                              یعنی تو این مدار که بستن نمیشه با زدن کلید مثلا اینتر به ردیف دیگه رفت و با بقیه ردیف ها کاری نداشت؟
                              با سلام،

به نظر من این نوع طراحی اصلا جالب نیست، ولی فکر کنم با کمی پشتک و واروی نرم افزاری میشه کاری که شما میخواید رو انجام داد. اگر خواستی برنامش رو برام بفرست تا رووش کار کنم.

راستی به غیر از این مشکلی که شما گفتی، مشکل دیگه ای نداره؟! کلا کار میکنه؟!

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X