اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قفل سخت افزار usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قفل سخت افزار usb

با سلام
    امیدوارم خوب باشید.
    یه سوال دارم کسی می تونه راهنمایی کنه
    چطوری میشه یک قفل سخت افزاusbر برای یک نرم افزار ایجاد کرد که اگه سخت افزار نباشه برنامه راه اندازی نشه من بخشی هایی اصلی را درست کردم اما در این مورد نیاز به کمک دارم اگه نرم افزارهم نباشه مهم نیست مهم اینه ک چطوری با AVR بشه USB را کنترل (قفل گذاری ) کرد.
    سپاس گذارم.
    ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffff

پاسخ : قفل سخت افزار usb

با AVR نمیتونی USB رو قفل کنی!
    ولی با AVR میشه یک تجهیز مبتنی بر USB ساخت که کار قفل رو انجام بده. ولی مهمترین مسئله اینه که برنامه ات رو جوری حفاظت کنی که کسی نتونه کدش رو برگردونه و بفهمه چطوری با قفل ارتباط میگیری وگرنه براحتی قفل شکسته میشه. غیر از اون هم با نرم افزارهایی که بهشون میگن sniffer میشه اطلاعات رد و بدل شده روی usb رو مانیتور کرد تا از کم و کیف قفل گاه شدو اون رو شکست. اما اگر دنبال یک قفل ساده باشی میتونی یک فرمول داخل AVR قرار بدی که محاسبه کوچکی انجام بده و این محاسبه رو در برنامه ات هم انجام بدی. و مقایسه کنی اگر جواب AVR با جواب برنامه ات یکسانه پس قفل درسته و سرجاشه. این اصل تمام قفل ها هست. میتونی حتی یک سری اطلاعات پایه رو داخل AVR قرار بدی و اون اطلاعات رو بر اساس یک کلید رندم که برنامه برای AVR میفرسته کد کنی و جواب درست رو برگردونی اینجوری کار یه کمی مشکل تر میشه. برای این کارها هم شاید بهتر باشه از الگوریتم های رمز نگاری DES استفاده کنی که XMEGA اونها رو در دل خودش داره ولی میشه در AVR های معمولی هم بصورت نرم افزاری پیاده سازیش کرد.

دیدگاه

ممنون از راهنمایی خوبتون
      اما مشکل من در مورد طریقه ارتباط میکرو کنترلر با کامپیوتر هست و چه طوری بخشی از اطلاعات تو USB ذخیره شدن هست در مورد امنیت مشکلی ندارم
      الان یه نرم افزاری هست که قفل گذاری میکنه رو FLASH USB اما من میخوام خودم با AVR درست کنم .من تو طریقه عملکرد اینکه بخشی از کد چه جوری با نرم افزار وسخت ارتباط برقرار میکنه مشکل دارم.(پیوستگی اطلاعات از نرم افزار کامپیوتر با قفل )
      با تشکر

دیدگاه

با سلام،

اگر مشکلت فقط طریقه ارتباط برقرار کردن با میکرو از طریق USB هستش، از پروژه USBasp که توی همین سایت هم هست میتونی استفاده کنی و ازش الهام بگیری. به سایت زیر هم سری بزن، چیزای بدرد بخوری داره.....

http://www.recursion.jp/avrcdc/cdc-232.html#usage
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

ممنون خیلی خوب بود
          راستش دوست عزیز من، مشکل از منه که نتونستم واضح مشکلمو بگم مشکل من در ساختن FLASH USB و یاراه اندازی آن نیست مشکل من در این ک اطلاعاتی که به عنوان قفل در حافظه فلش ذخیره میشه و دوباره توسط بازخوانی میشه چه جوری ذخیره میشه؛ به عنوان مثال من میخام سیستم عامل کامپیوتره را با قفل USB فعال کنم یعنی وقتی کامپیوتر روشن شد بایوس کامپیوتر قفل رو به عنوان سخت افزار اصلی بشناسد مانند رم اما مشکل من در اینکه نمی دونم بخشی ازکدهایی یه برنامه چی جوری قیچی کنم تا بره قفل USB بخونه اگه میشه در این مورد راهنمایی کنید.(ساده تر بگم اصول قفل سخت افزارو نمی دونم که چه جوری اطلاعات به FLASH USB
          میره و دوباره بازخوانی میشه)
          خیلی ممنون

دیدگاه

سلام دوستان عزیز الگوریتم برنامه حل کردم ممنون از همه شما
            اما یه مشکل مونده اونم اینکه من میخام یک بایت اطلاعات از پورت USB به کامپیوتر بفرستم از کدوم پروتکل باید استفاده کنم که میکروکنترلر اطلاعات بفرسته
            الان این قفل رو با RS232 درست کردم کار میکنه اما تو USB نمی دونم اطلاعاتی که می فرسته به چه شرایطی خواهد بود میشه در این مورد راهنمایی کنید .
            با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X