اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط سریال چندتایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط سریال چندتایی

سلام
    اگر من بخواهم از چند جا یا از چند آی سی فرستنده سریال به پایه rxd بدهم امتحان کردم جواب نداد شما چه پیشنهادی دارید.
    صورت سوال این است: چگونه میشود با کمترین هزینه گیرنده سریال میکرو بتواند از چند فرستنده قبول زحمت کند؟
    خدانگهدار

پاسخ : ارتباط سریال چندتایی

سلام
    اینو من قبلا ایجام داده بودم،شما باید برعکسشو انجام بدی! امیدوارم بدردت بخوره
    http://www.4shared.com/file/20859868/1cf6b993/UART-multi.html
    این لینک رو هم ببین:
    http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/588
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

بهترین روش استفاده از شبکه های rs485 و rs422 است
      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

میشه در مورد این استاندارد ها بیشتر توضیح بدی؟؟؟
        چرا بهتره ؟؟
        کنجکاوی بید :redface:

دیدگاه

rs485
          یک پروتکل halfdublex است یعنی در هر لحظه فقط می تواند در یک جهت ارتباط برقرار کند
          سیگنال در این پروتکل دوسیمه معکوس هم هستند و نسبت به هم تغییر می کنند و نه نسبت به زمین در نتیجه نویز نمی تواند بر روی این سیگنال سوار شود( البته به راحتی )
          در این پروتکل طول سیم می تواند تا 1.5 کیلومتر باشد
          به دلیل داشتن خواصیت ((های امپدانس)) در آی سی های درایور این پروتکل می توان آنهار به صورت شبگه ستاره بست
          rs422
          تمامی امکانات بالا با این فرق که در این پروتکل ارتباط به دلیل fulldublex بودن چهار سیمه است دوتا برای rx و دوتا برای tx
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

خیلی جالبه
            مخصوصا برای کاربردهای صنعتی و پردازش اطلاعاتی که توی پروسه های صنعتی لازمه تبادل بشه خیلی خوبه
            ممنونم (+) :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X