اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه انداری سون سگمنت با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه انداری سون سگمنت با میکرو

منظورتون اینه که بعد از 7447 به جای ترانزیستور از ULN2803 استفاده کنم؟ اگه ممکنه نقشش رو برام بذارین

دیدگاه

راستی منظورتون از نحوه اتصال ترانزیستور ها به مشترک رو متوجه نشدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط biryoldash
        منظورتون اینه که بعد از 7447 به جای ترانزیستور از ULN 2803 استفاده کنم؟
        اگه ممکنه نقشش رو برام بذارین
        نه دیگه ...
        ULN رو مستقیم به میکرو وصل کنید ...
        [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
        معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
        معرفی نرم افزار Codewizard PWM
        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

من که گتم سون سگمنتام جایی دور تر از میکرو هستند و چون توی تعداد سیمها محدودیت دارم میخام از 7447 استفاده کنم که به جای 8 تا سیم از 5 تا سیم استاده کنم

من باید تو 5 جا سون سگمنت بذارم که هر کدوم یک سون سگمنت تکی هست که هر 5 تا باید با هم یه عدد رو نشون بدن

دیدگاه

من که گتم سون سگمنتام جایی دور تر از میکرو هستند و چون توی تعداد سیمها محدودیت دارم میخام از 7447 استفاده کنم که به جای 8 تا سیم از 5 تا سیم استاده کنم
            بین میکرو و ULN آی سی 7448 بگذارید ...
            چون خود ULN مثبت 5ولت بگیره خروجی رو زمین میکنه ...
            پس باید 7448 بگذارید تا خنثی بشه ...

من باید تو 5 جا سون سگمنت بذارم که هر کدوم یک سون سگمنت تکی هست که هر 5 تا باید با هم یه عدد رو نشون بدن
            آها ...
            خوب چرا این کار رو کنید ؟؟
            تمام aها و bهاو cهاو dهاو eهاو fهاو gها و dotها رو به هم وصل کن ... این میشه مالتی پلکس ...
            یه ULN بگذارید برای این و 5 تا اپتوکوپلر میخوای اگر جریان پایه مشترک کمتر از 50 میلی باشه ...
            میمونه 5 تا پایه مشترک ... و 8 پایه ( aتا g و dot) روی هم رفته میشه 13 تا
            یه میکروی مگا8 بگذار برای کنترل کردن این 7سگمنت و بعد با شبکه کردن به این میکرو فرمان بده و نمایشش بده ...

موفق باشید
            [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
            معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
            معرفی نرم افزار Codewizard PWM
            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام سه تا سوال:
              در شکل قسمت شماره 1 میخوام هفت سگمنت بذارم نمادش چیه؟ چجوری باید بکشمش؟
              دوم در شکل قسمت شماره ی 2 نماد مقاومت رو درست کشیدم یا باید خطوط زیگزاگ بذارم؟
              سوم در شکل قسمت شماره 3 بیزر هست نماد انگلیسیش چی هست مثلا بنویسم BZ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bi3t نمایش پست ها

سلام سه تا سوال:
                در شکل قسمت شماره 1 میخوام هفت سگمنت بذارم نمادش چیه؟ چجوری باید بکشمش؟
                دوم در شکل قسمت شماره ی 2 نماد مقاومت رو درست کشیدم یا باید خطوط زیگزاگ بذارم؟
                سوم در شکل قسمت شماره 3 بیزر هست نماد انگلیسیش چی هست مثلا بنویسم BZ؟
                سلام
                1- سون سگمنت نماد خاصی نداره. کلا 7 تا LED هستش و هرجا بخوان ازش استفاده کنن یا شکل خودشو میکشن، یا 7 تا LED بجاش میکشن.
                2- نماد مقاومت میتونه به شکل یک مستطیل یا همون خطوط زیگزاگی که گفتید باشه و چندان فرقی نمیکنه. هر سازمان و کشوری برای خودش یک سری قوانین و قراردادها وضع کرده دیگه.
                3- زیاد مهم نیست برای بازر از چی استفاده کنید. فکر کنم BUZ بهتر باشه. نمادش هم یک نیم دایره هستش که دوتا پایه از زیرش خارج شده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X