اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

avr به جای ای سی pt2294

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

avr به جای ای سی pt2294

با سلام به همه دوستان
    چندوقت پیش یکی از این ریموتهای 12 کاناله خریدم .که داخل مدار فرستنده از یک ای سی pt2264 استفاده شده و در مدار گیرنده از یک ماژل rf به شماره
    kst-rx706 و یک میکرو کنترلر به جای ای سی pt2294 استفاده شده تا جایی که از مدار گیرنده فهمیدم از میکرو برای کد گشایی اطلاعات ارسالی از فرستنده و کنترل رله های روی برد استفاده شده و از ماژل rf فقط برای گرفتن اطلاعات ارسالی استفاده شده .منهم میخام این کارو با میکرو avr انجام بدم.داخل دیتاشیت هم گفته که عرض پالس بیت 1=12 کلاک و بیت 0=4 کلاک هست و فرکانس اصلی هم بستگی به مقاومت موجود در روی پایه osc1و osc2 داره ولی در مورد اینکه این فرکانس برای یک مقدار مقاومت مشخص چقدر خواهد بود فقط یکی دو تا جدول ساده گذاشته که از اونها هم نمیشه مقدار دقیقی استخراج کرد .لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید (مقاومت روی مدار فرستنده(4.64 مگا اهم هست )
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

پاسخ : avr به جای ای سی pt2294

با تشکر از توجهات زیاد دوستان
    چون اخرش دیدم کسی نیست جوابی به من بده.برای همین رفتم 320000تومن دادم یه اسیلوسکپ tnm گرفتم و خودم اطلاعاتی که میخاستم به دست اوردم

دیدگاه

جواب سوالم هم این شد که :
      بیت صفر در این ریموت ها 0.4 میلی ثانیه و بیت یک معادل 1.4 میلی ثانیه هست که مجموع 25 بیت متشکل از 12 بیت ادرس وبقیه دستور ارسال میشه

دیدگاه

با سلام،

ایول، پول دار، خارجی، اسیلوسکوپ مبارک باشه، شیرینیش رو کی میدی؟! :mrgreen:

البته من اولین باره که این پست رو میبینم، به این آدرس یه سری بزن، خیلی چیزای بدر بخوری تووشه، باب کارته :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52063.0

( نیاز نبود اصلا یه اسیلوسکوپ بخری، بجا Loup میخریدی بیشتر به کارت میومد. برای مونتاژ SMD و اینا )
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

خیلی ممنون. برای شیرینیش هم چون دیگه پولی نمونده .یه طرح پنج ساله ریازت اقتصادی دارم تا بتونم پول هامو جمع کنم و به عزیزان شیرینی بدم .پس تا اون موقع خودتونو اماده نگه دارین .
          راستش منظورت رو از LOUP نفهمیدم ولی اگه همون هیتر هوای گرم خودمون باشه که اونو داشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
            خیلی ممنون. برای شیرینیش هم چون دیگه پولی نمونده .یه طرح پنج ساله ریازت اقتصادی دارم تا بتونم پول هامو جمع کنم و به عزیزان شیرینی بدم .پس تا اون موقع خودتونو اماده نگه دارین .
            راستش منظورت رو از LOUP نفهمیدم ولی اگه همون هیتر هوای گرم خودمون باشه که اونو داشتم
            با سلام،

باشه اشکالی نداره، منتظر میمونیم......... :wow:

Loup هم یه چیزی تو مایه های میکروسکوپه....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

ممنون از انتظار بی پایان تون
              ترجمه این loup میشه ذربین کوچیک .ولی توی نت که نوشتم همش عکس گرگ و پلنک و..... اومد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                ممنون از انتظار بی پایان تون
                ترجمه این loup میشه ذربین کوچیک .ولی توی نت که نوشتم همش عکس گرگ و پلنک و..... اومد
                با سلام،

با عرض معذرت، درستش Loupe هست ( یه دونه e ناقابل جا افتاده بود! )

کاربردش برای مونتاژ و عیب یابی های ظریف و SMD هستش، البته جواهر سازها هم ازش استفاده میکنند! اینم عکسش :

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X