اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

MP3 Decoder

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

MP3 Decoder

سلام دوستان ، من مدت ها پیش یه PDF در باره دیکود کردن MP3 پیدا کردم ، تمام اصول رو نوشته ، ولی هنوز نتونستم باهاش کار کنم
    مثلا گفته 4 بایت اول شامل فلان اطلاعاته که از بیت 0 تا n1 فلان چیز و از n1 تا n2 فلان چیز دیگه الی آخر ولی من هر کاری میکنم نمیدونم چه جوری میشه بیت هارو از هم جدا کرد و دوباره به هم چسبوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (تو BASCOM)
    اگه بتونید کمک کنید تا یه دیکودر خودمون بنویسیم ای سی VS100x از مدارمون به کل ورداشته میشه .
    مگه ماچی چیمون از این کاسه بشقابای چینی کمتره ، که اونا میتونن ولی ما نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :read: :applause:
    :-&
    دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

پاسخ : MP3 Decoder

سلام
    اگه ممکنه pdf رو بذارید تا همه بتونن ببینن و نظر بدن
    مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hemati01
      سلام
      اگه ممکنه pdf رو بذارید تا همه بتونن ببینن و نظر بدن
      مرسی

دیدگاه

http://www.4shared.com/document/5N_Z...3_Decoder.html

دیدگاه

انگار کسی از دوستان علاقه ای به دیکودر MP3 نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad:

دیدگاه

سلام مبحث جالبیه ولی سورس مناسبی برای این موضوع پیدا نکردی
            نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

بچه ها دوران بچه گی هم عالمی داره!
              هنوز بزرگ نشدین؟
              برای اینکه چیزی رو بشه Decode کرد باید سیستم شما بتونه Real time باشه،یعنی اینکه باید مثلا 44100 نمونه رو برای هر کانال در ثانیه حساب کنه تا قابل شنیدن باشه!
              برای محاسبه هم احتیاج به کلی عملیات دارین!!! که با AVR و Bascome اصلا قابل حل شدن نیست!
              یک خبر خوب
              Ti و Analog هر کدامشون DSP جدید با قیمت زیر $2 معرفی کردن که می تونه برای Decode Mp3 استفاده بشه!
              http://www.ti.com/lsds/ti/dsp/platform/c5000/whats_new.page
              http://www.analog.com/en/processors-dsp/blackfin/ADSP-BF592/processors/product.html
              اصلا کی میشه دوران دبیرستان تمام بشه، من بتونم Bascom رو ببوسم بذارم کنار!؟

دیدگاه

اینها اما با BGA و بدون فلش مموری!!!!! است بدرد ما نمی خورد

دیدگاه

دوستان این کار واقعا با AVR کار غیر ممکنی هست هم اینکه کار پردازش بالایی میخواد که CPU میکرو های AVR نمیتونن و هم سرعت خیلی بالاتر از بالاترین سرعت AVR که 32 مگاهرتز باشه میخواد
                  تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                  به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

بچه ها دوران بچه گی هم عالمی داره!
                    هنوز بزرگ نشدین؟
                    برای اینکه چیزی رو بشه Decode کرد باید سیستم شما بتونه Real time باشه،یعنی اینکه باید مثلا 44100 نمونه رو برای هر کانال در ثانیه حساب کنه تا قابل شنیدن باشه!
                    برای محاسبه هم احتیاج به کلی عملیات دارین!!! که با AVR و Bascome اصلا قابل حل شدن نیست!
                    یک خبر خوب
                    Ti و Analog هر کدامشون DSP جدید با قیمت زیر $2 معرفی کردن که می تونه برای Decode Mp3 استفاده بشه!
                    http://www.ti.com/lsds/ti/dsp/platform/c5000/whats_new.page
                    http://www.analog.com/en/processors-dsp/blackfin/ADSP-BF592/processors/product.html
                    اصلا کی میشه دوران دبیرستان تمام بشه، من بتونم Bascom رو ببوسم بذارم کنار!؟
                    اقای علی اسد زاده ، با این حرف شما شرکت MCS ELECTRONIC باید در شرکتش رو تخته کنه ببوسه بزاره کنار ، شما خیلی ادعا میکنی ، اگه ازت میاد یه کامپایلر بنویس ، تو دنیا عالم و آدم دارن از کامپایلر بسکام استفاده میکنن ، درسته زبون کندی هستش ولی امکانات زیادی داره ، درضمن من خودم یه پروژه دیکودر MP3 پیدا کردم ولی متاسفانه با AVR32bit هستش ،درضمن با کریستال 12MHZ هم داره کار میکنه ، بعدم این مشکل شماست که تو دوران دبیرستان گیر کردی و خیلی ادعا میکنی ، چون من Wave Player با فرکانس 44,8KHZ درست کردم میخونه و مشکلی هم نداره ،ولی تنها مشکلش MONO بودنش هست ، پس مسلما MP3 هم میشه چون اینطور که من تو PDF خوندم یه فرمول داره که دیتا رو بدست میاره و کانال چپ و راست رو جدا میکنه و میده به PWM ، حالا نمیدونم 16bit هست یا 24bit ، درضمن یادت نره همیشه سعی کن با حد اقل امکانات حد اکثر بهره رو ببری
                    نه اینکه با بالاترین امکانات بقیه رو ضایع کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

،درضمن با کریستال 12MHZ هم داره کار میکنه
                      پس PLL رو واسه چی تو میکرو های 32 بیتی و حتی 8 بیتی گزاشتن؟؟
                      شما miips رو در نظر بگیرید!
                      ، درضمن من خودم یه پروژه دیکودر MP3 پیدا کردم ولی متاسفانه با AVR32bit هستش
                      وقتی اندازه رجیستر های محاسباتی بزرگ میشه تو توان محاسباتی برابر میشه بازده بیشتری گرفت! شما ضرب 2تا عدد 16 بیتی رو تو هم در نظر بگیرید.
                      چون من Wave Player با فرکانس 44,8KHZ درست کردم میخونه و مشکلی هم نداره ،ولی تنها مشکلش MONO بودنش هست ، پس مسلما MP3 هم میشه چون اینطور که من تو PDF خوندم یه فرمول داره که دیتا رو بدست میاره و کانال چپ و راست رو جدا میکنه و میده به PWM ، حالا نمیدونم 16bit هست یا 24bit
                      مساله ش بدست آوردن اون صداست دیگه.اگه دقت کرده باشید گفته با استفاده از الگوریتم هافمن باید دیکد بشه! این کارو مشکل میکنه. شما به نظر من اگه میخوای کاری کنی با سری مگا نکن و برو سراغ xmega . با اون احتمالش هست که بشه کارایی کرد. حداقل سرعت بالا تری داره و قسمت هایی مثل DMA به سریع تر شدن کار کمک میکنه.
                      درضمن یادت نره همیشه سعی کن با حد اقل امکانات حد اکثر بهره رو ببری
                      اینو قبول دارم.هرچی سیستم ساده تر باشه کار قشتگ تره!
                      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

من از دوستان ممنونم که واقعا انقدر علاقه نشون میدن
                        راستشو بگید ، خداییش چند نفر این PDF رو خوندن ؟ سر شرط بندی حاضرم بگم یه نفر هم نخوندتش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Navid_Micro
                          من از دوستان ممنونم که واقعا انقدر علاقه نشون میدن
                          راستشو بگید ، خداییش چند نفر این PDF رو خوندن ؟ سر شرط بندی حاضرم بگم یه نفر هم نخوندتش
                          من که خارجی بلد نیست بخونم :mrgreen:

دیدگاه

میکرو یی با دو DAC خودش مساله است فقط توان محاسباتی کافی نیست

دیدگاه

من از حضور همه دوستان شرمنده هستم که کمک خواستم ، خودم روش کار میکنم ، بعد که آماده شد به صورت لقمه آماده در اختیار دوستان قرار میدم ........... واقعا شرمنده هستم . :job: :mrgreen: :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X