اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه دو سنسور با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مقایسه دو سنسور با AVR

سلام من 2 تا سنسور القایی دارم که آنالوگ هستند
    و با یک چرخ دنده فاصله کمی دارد و هر وقت چرخ دنده شروع به حرکت میکند خروجی سنسور فرکانسش تغییر میکند حالا من میخوام یک مدار طراحی کنم که اختلاف بین این دو سنسور را به من نمایش بدهد به نظر شما از چه روشی استفاده کنم

پاسخ : مقایسه دو سنسور با AVR

دوست عزیزم لطفا شماره سنسورهات رو مشخص کن چیه و حتما یه توضیح دقیق تری بده و مشخص کن که موقعیت این سنسورها دقیقا به چه شکل هستش و قراره چی رو انده زه گیری کنن(سرعت چرخش محور یا تعداد گردش یا...)
    برای بالاتر بودن خودتو ببر بالا،دیگرانو پایین نیار
    چون ممکنه دستت به همه نرسه تا بیاریشون پایین

دیدگاه

سنسورها یک نوع سنسور القایی هستند که با عبور یک جسم از جلوی آن ولتاژ القا میکنه مشکل اینجاست که من میتونم این سیگنال رو به دیجیتال تبدیل کنم اما نمیدونم به کدوم قسمت میکرو وصل کنم و مقدار فرکانس این دو سنسور را با هم مقایسه کنم

دیدگاه

با سلام
        برای چی میخواهید فرکانسشون رو اندازه بگیرین به نظرم قائدتا فرکانس هر دو تا سنسور تون با هم برابره چون خروجی هردوشون وابسته به سرعت حرکت یک چرخ دنده هست
        اگر می خواهید سرعت چرخ دنده رو حساب کنید یک سنسور کافیه به این ترتیب که تعداد پالس ها رو در یک ثانیه محاسبه کنید بعد بگید چون چرخ دنده n دنده داره تعداد دور در ثانیه میشه تعداد پالس های شمارش شده تقسیم بر n !
        ولی اگر می خواهید جهت حرکت چرخ دنده رو بدست بیارید سنسور ها رو به این صورت در دو طرف چرخ دنده در یک محور قرار بدید که وقتی نیمه گذر کرده یک دنده جلوی یک سنسور قرار میگیره جلوی سنسور دیگه تازه دنده قرار بگیره به این ترتیب خروجی دو تا سنسور با هم دارای اختلاف فاز 90 درجه هستند که حالا مثلا اگر در جهت راست بچرخه خروجی اول از خروجی دوم 90 درجه پس فاز و اگر در جهت چپ بچرخه خروجی اول نسبت به خروجی دوم 90 پیش فاز هست حالا با تعیین اینکه مثلا اگر خروجی اول پس فاز بود میتونید بگید که چرخ دنده در جهت راست داره می چرخه و اگر پیش فاز بود میتونید بگید که چرخ دنده در جهت چپ می چرخه !

دیدگاه

دو تا چرخ دنده مجزا ست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ieee7
            دو تا چرخ دنده مجزا ست
            نوشته اصلی توسط ieee7
            سلام من 2 تا سنسور القایی دارم که آنالوگ هستند
            و با یک چرخ دنده فاصله کمی دارد و هر وقت چرخ دنده شروع به حرکت میکند خروجی سنسور فرکانسش تغییر میکند حالا من میخوام یک مدار طراحی کنم که اختلاف بین این دو سنسور را به من نمایش بدهد به نظر شما از چه روشی استفاده کنم
            خوب فرض کنید فرکانسشون رو بدست آوردید بعد میخواهید باهاشون چکار کنید ؟

برای بدست آوردن فرکانس هر سنسور تعداد پالس خروجی هر سنسور رو در مدت زمان یک ثانیه محاسبه کنید به ابن ترتیب تعدا پالس ها ی هر سنسور میشه فرکانس خروجی هر سنسور !

دیدگاه

درست حالا من خروجی این سنسور را باید به کدوم پایه میکرو بدم

دیدگاه

بستگی داره به برنامه تون مثلا اگر تو برنامتون دو تا وقفه خارجی آزاد دارید میتونید هر کدومشون رو بدید به یکی از وقفه ها و وقفه ها رو مثلا حساس به لبه بالا رونده تنظیم کنید بعد توی روتین هر وقفه تعداد پالس ها رو بشمارید برای ایجاد زمان یک ثانیه هم از یک تایمر استفاده کنید به این ترتیب در هر بار وقوع یک ثانیه توی روتین وقفه یک ثانیه اول مقدار اون دوتا متغیر رو بخونید بعد اونها رو صفرکنید برای شمارش مجدد .
                همینطور میتونید بجای استفاده از وقفه از دوتا تایمر بیکار دیگه در صورت موجود بودن به عنوان کانتر استفاده کنید و به همون صورت بالا مقدار فرکانس رو محاسبه کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X