اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Glcd 240*128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Glcd 240*128

سلام به همه
    حالتون خوبه
    یه سوال دارم لطفا کمکم کنید
    یه GLCD 240*128 خریدم می خواستم بدونم توابع کاریش چطوری هست از توابع موجود GLCD128*64 می تونم استفاده کنم یا نه؟ باید خودم کتابخانه جدید بنویسم ؟
    درضمن دیتاشیتو از کجا می تونم پیدا کنم تا کتابخونشو بنویسم ؟
    با تشکر
    ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffff

پاسخ : Glcd 240*128

سلام
    توابع هموناست فقط کافیه در قسمت تعیین سایز LCD سایز 128*240 رو انتخاب کنید دقیقا مثل LCD های کاراکتری.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

ممنون میخام عملکرد داخلی شو بدونم که چن صفحه هست و .... ایا اینم مثل 128*64 هست یا نه (فقط اندازش بزرگ شده)؟
      در ضمن از کجا می تونم توضیحی در مورد پایه هاش و یک راه اندازی ساده پیدا کنم گفتم که میخام کتابخونشو درست کنم (کدویژن)
      خیلی ممنون
      ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffff

دیدگاه

سلام.
        در مورد پیدا کردن پایه ها می تونی اسمی رو که پشت GLCD زدند رو تو گوگل سرچ کنی اگه دیتاشیت پیدا شد جواب بقیه مسایل هم همونجا پیدا می کنی.
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        محصولات

دیدگاه

این ای سی در رو میشه در پروتئوس هم شبیه سازی کرد ؟ یا اصلا وجود نداره؟؟؟
          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X