اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دو مموری mmc به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال دو مموری mmc به میکرو

با سلام
    آیا میشه 2 تا مموری mmc به میکرو وصل کرد؟
    چون ارتباطشون از طریق spi هست احتمالا با cs بشه. اما آیا این کار احتمال داره؟ جواب میده؟؟ برنامه باید چطور باشه؟

با تشکر
    نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

پاسخ : اتصال دو مموری mmc به میکرو

نوشته اصلی توسط س.پارســا
    با سلام
    آیا میشه 2 تا مموری mmc به میکرو وصل کرد؟
    چون ارتباطشون از طریق spi هست احتمالا با cs بشه. اما آیا این کار احتمال داره؟ جواب میده؟؟ برنامه باید چطور باشه؟

با تشکر
    اگه طبق معمول میخواید از بسکام استفاده کنید تا اونجا که میدونم فقط کتابخونش یه CS میشناسه و شما باید توسط یک مالتیپلکسر خارجی این سیگنال رو بین مموری های مختلف سوئیچ کنید.
    حداقل 50 تا مموری رو میشه اینطوری متصل کرد. فقط مشکل سر ظرفیت های خازنی پایه هاست که هی با افزایش تعداد مموری ها با هم موازی میشن و ظرفیت مجموع رو بالا می برن و مشکل ساز میشن. تو دو تا و سه تا مشکلی نیست.
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

بله
      الان رفتم یه نگاهی به کتابخونش انداختم.
      میشه دستکاریش کرد که چند تای دیگه هم بهش اضافه کرد. اما یه مشکل دیگه. آیا بقیه خطوط(mosi-miso-sck) یکی باشن (همون مشترک باشن) اشکال نداره؟

این قضیه مالتی پلکسری رو میشه توضیح بدید چطوریه؟

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط س.پارســا
        بله
        الان رفتم یه نگاهی به کتابخونش انداختم.
        میشه دستکاریش کرد که چند تای دیگه هم بهش اضافه کرد. اما یه مشکل دیگه. آیا بقیه خطوط(mosi-miso-sck) یکی باشن (همون مشترک باشن) اشکال نداره؟

این قضیه مالتی پلکسری رو میشه توضیح بدید چطوریه؟

با سپاس
        من اگه بخوام همچین کاری بکنم دو راه دارم :
        1 . تو کتابخونه دست ببرم و چند تا پایه CS تعریف کنم.
        2. همون یه پایه CS رو بدم به یه آی سی مثلا CD4556 بر میدارم و پایه CS رو میدم به E و با میکروکنترلر از طریق پایه های A و B یکی از مموری ها رو انتخاب میکردم.

پروتکل SPI و I2C و ... همه برای اتصال صدها آی سی و میکرو به هم تبدیل شدن و اساسا کاری که شما میخواید انجام بدید چیزیه که قبلا همه ملزوماتش پیش بینی شده. پایه CS هم وجودش برای همینه.
        بقیه پایه ها هم میتونن مشترک بشن و مشکلی وجود نداره.

شما فقط باید مسیر خط CS خروجی میکرو رو بین مموری های مختلف سوئیچ کنید با همون آی سی میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
          من اگه بخوام همچین کاری بکنم دو راه دارم :
          1 . تو کتابخونه دست ببرم و چند تا پایه CS تعریف کنم.
          2. همون یه پایه CS رو بدم به یه آی سی مثلا CD4556 بر میدارم و پایه CS رو میدم به E و با میکروکنترلر از طریق پایه های A و B یکی از مموری ها رو انتخاب میکردم.

پروتکل SPI و I2C و ... همه برای اتصال صدها آی سی و میکرو به هم تبدیل شدن و اساسا کاری که شما میخواید انجام بدید چیزیه که قبلا همه ملزوماتش پیش بینی شده. پایه CS هم وجودش برای همینه.
          بقیه پایه ها هم میتونن مشترک بشن و مشکلی وجود نداره.

شما فقط باید مسیر خط CS خروجی میکرو رو بین مموری های مختلف سوئیچ کنید با همون آی سی میشه.
          بسیار ممنونم از اینکه جواب میدید.
          فقط یه چیزی:
          اون قسمتی رو که قرمزش کردم اشتباه نکردید؟؟؟ چون پایه E فعال ساز هستش و a و b هم ورودی هستن. یعنی شما میگید پایه cs مموری ها باید به a و b وصل بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! oo:
          به نظرم منضورتون اینه که e همیشه زمین باشه و پایه cs میکرو به یکی از ورودی ها (مثلا a وصل بشه و b هم زمین بشه) وصل بشه. بعد با ریست شدن cs ما خروجی q0 رو داریم و با ست شدن cs خروجی q1. اونوقت میتونیم هر کدوم از خروجی ها رو به یه مموری وصل کنیم!!؟؟؟ درست میگم؟

بعد یه سوال دیگه. در این روش هر دو مموری باید initبشن؟
          آیا بعد از init دیگه پایدار هستن و راحت میشه بینشون سوئیچ کرد و یا اینکه هی باید برای دسترسی به مموری بعدی دوباره init کرد؟؟؟؟
          مثلا فکر کنید ما یه فایلی رو میخواهیم از مموری اول بخونیم و در مموری دوم کپی کنیم. مموری اول رو init میکنیم و فایل رو میخونیم و سپس مموری دوم رو init میکنیم و فایل رو کپی میکنیم! آیا دوباره لازمه که مموری اول initبشه و یا اینکه پایدار مونده؟

ببخشید که انقدر سوالام زیاده!

با سپاس

دیدگاه

اون قسمتی رو که قرمزش کردم اشتباه نکردید؟؟
            نه

بعد یه سوال دیگه. در این روش هر دو مموری باید initبشن؟
            بله هر دو باید init بشن. نمیشه که شما یکی رو init کنید و اون یکی هم کار کنه واسه خودش.

آیا بعد از init دیگه پایدار هستن و راحت میشه بینشون سوئیچ کرد و یا اینکه هی باید برای دسترسی به مموری بعدی دوباره init کرد؟؟؟؟
            مثلا فکر کنید ما یه فایلی رو میخواهیم از مموری اول بخونیم و در مموری دوم کپی کنیم. مموری اول رو init میکنیم و فایل رو میخونیم و سپس مموری دوم رو init میکنیم و فایل رو کپی میکنیم! آیا دوباره لازمه که مموری اول initبشه و یا اینکه پایدار مونده؟
            نباید مشکلی باشه. یک بار که init بشن تا زمانی که برقشون قطع نشده نیازی نیست دوباره init بشن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
              نه
              ممنون
              ولی من هنوزم شک دارم:

برای من یه سواله که آیا بعد از init عدد و یا ثبات و یا ... چیزی ذخیره نمیشه که مثلا اون مموری رو بشناسه و اگر سوئیچ کردیم باعث بشه که مموری دوم با میکرو نخونه؟؟؟!!!

در کل باید بشینم تستش کنم.
              سپاسگذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X