سلام.
دوست عزیز من فکر نمیکنم برنامه ی خیلی مشکلی داشته باشه. شما 4 عمل اصلی و توابع مثلثاتی را که براحتی برنامه اش را مینویسید بعد برای سایر کارها هم میتونی از بسط ریاضی اون و یا شاید روشهای دیگری اونها را بدست بیارید.
سخت افزارشم یه میکرو + کیبرد 4*4 + lcd .هست.
کیبرد 4*4 گفتم نگید چطوری. شما میتونید از روشی مثل روش کیبرد کامپیوتر که بعضی کارها را با گرفتن همزمان چند کلید انجام میدید استفاده کنید.
شما برنامه نویسی را شروع کن اگه مشکلی بود من به نوبه ی خود در خدمتم.
خب منم فکر می کنم کار ساده ایه و البته کسی اینو برای شما نمی نویسه( مگر اینکه آماده داشته باشه). بهتره شما شروع کنین بچه ها هم حتما کمکتون می کنن.
برای شروع زبان برنامه نویسی رو بگید و استارت بزنین
من هم از طرفدارای پر و پا قرص زبان C و همینطور ویژوال C هستم. اما چه کنم که دست روزگار ما رو تو وادی AVR به دست بسکام سپرد.
میخواستم اینو بگم که درسته که C خیلی خوبه ولی بسکام هم جالبه. ممیز رو هم میشناسه فقط کافیه نوع متغیر هاتو Single انتخاب کنی. :NO:
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی سعی بر آن کن نرود رو به تباهی
مطلب دل را طلب از سوی خدا کن زآنکه بود رحمت او لا یتناهی
البته بستگی داره که تا چند رقم رو بخوای در هم ضرب و تقسیم کنی . تو متغیری از نوع Single تا 7 رقم بیشتر جا نمی شه بنابراین طبیعیه که نهایتا دوتا عدد 3 یا 4 رقمی رو می تونی در هم ضرب یا تقسیم کنی که زیاد جالب نیست . . پس زیاد هم خوش بین نباش . همین برنامه کوچولورو اجرا کن اونوقت منظورم رو می فهمی .
$regfile "m128def.dat"
Dim F1 As Single , F2 As Single
F1 = 555555555
F2 = 5555555
Print "This is F1=" ; F1 ; " and This is F2=" ; F2
End
آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد
دیدگاه