اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر اسمبلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرامر اسمبلی

من یه پروگرامر AVR خریدم .اما نمیدونم چطوری برنامه که تو AVR STUDIO به زبان اسمبلی نوشتم رو تو ایسی بریزم.نرم افزار پروگرامر رو که گذاشتم فقط صحبت از پروگرم کردن زبان بسکام وسی بود واثری از اسمبلی نبود .حالا چکار کنم.
    ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

پاسخ : پروگرامر اسمبلی

با سلام
    برنامه تون رو اسمبل کنید بعد فایل هگزه رو بریزد داخل فلش !

دیدگاه

با هر زبونی که بنویسید آخرش باز میشه فایل هگز.پس فرقی نداره.
      از تنظیمات استدیو قسمت پروگرمر نوع پروگرمر رو تعیین کن یا کلا از برنامه هایی مثلburner xtream ویا prog isp استفاده کن.
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

همونطور که گفتم برنامه اسمبلی تو avr studio نوشتم وفایل هگزش هم تولید شده .پروگرامری که دارم روش نوشته سازگار با بسکام وکدویژن .وتو نرم افزارش توضیح داده اگه تو این محیطه میخوای پروگرام کنی باید گزینه stk200-300 انتخاب بشه.من توقسمت avr studio .پروگرام که رفتم اصلا چنین چیزی ندیدم فقط stk 500 ویه سری چیزهای دیگه بود.چکار کنم خیر سرمون رفتیم پروگرامر گرفتیم

دیدگاه

چرا از همون پروگرامر کدویژن استفاده نمیکنید ؟

دیدگاه

مگر میشه تو کدویژن به زبون اسمبلی نوشت.یا شایدم منظورت اینه که فایل هگز اسمبلی رو تو کدویژن پرگرام کنم.مگه میشه :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20
              مگر میشه تو کدویژن به زبون اسمبلی نوشت.یا شایدم منظورت اینه که فایل هگز اسمبلی رو تو کدویژن پرگرام کنم.مگه میشه :question:
              تو کد ویژن هم با دستور #ASM(); میشه اسمبلی نوشت اما نه اینکه کلا اینجوری نوشت. یه بخشی رو میان اسمبلی مینویسند.
              منظور دوستمون اینه که فایل هگز رو تو قسمت پروگرم کد ویژن باز کنید و فایل هگز مربوطه رو پروگرم کنید که حرفشونم کاملا درسته.
              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

ایول.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X