اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر تکفاز با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر تکفاز با AVR

نوشته اصلی توسط erfan m
    ترانس اماده نیست ؟
    چون اینجور موارد کم مشتری داره و عرف بازار نیست برا همینم ترانس پیچها و فروشندگان آماده نمیارن(کم گیر میاد) و باید بدی برات بپیچن.
    من یه بار طبقه پایین امجد یه 24 ولت 5 آمپر دیدم میداد 15 چوق. ابعادش خیلی بزرگتر از این تصویری بود که برادر شاهین گذاشته.
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

آره واقعا 30000تا گرفت! :sad:
      این مدار کار بکنه باز دردش قابل تحمله
      این دیودها رو که گفتی ندارم به جاش 1n5408 بهم دادن.اون خازن 2200میکرو روی برد بزارم؟
      سیمهام هم 6 هستن.
      تغذیه هم از خوده باتری هستش.
      راستی امشب عکس از خود فیبر هم میزارم
      انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
        آره واقعا 30000تا گرفت! :sad:
        این مدار کار بکنه باز دردش قابل تحمله
        این دیودها رو که گفتی ندارم به جاش 1n5408 بهم دادن.اون خازن 2200میکرو روی برد بزارم؟
        سیمهام هم 6 هستن.
        تغذیه هم از خوده باتری هستش.
        راستی امشب عکس از خود فیبر هم میزارم
        جسارتا شما کدوم شهر ساکن هستی که اوضاعش این شکلیه!؟؟؟ رکورد مارو هم زدی!(اینجا)
        خازن رو حتما بزار! دقیقا کنار رگولاتور (تو ورودی) هم قرارش بده. یه خازن در حدود 100 میکرو هم بزار روی 5 ولت.
        با یه 40106 و یا 4066 و یه دونه 555 هم میشد این رو راه انداخت و انقدر دردسر نکشید ها! :biggrin:
        5408 دیود 3 آمپر معمولی هستش و 5822 شاتکی 3 آمپر!
        اشکال نداره بزار منتها اگر سوخت پای خودت!!! :mrgreen:
        راستی اگر رگولاتورت اتصال کرده باشه دخل میکرو رو هم آورده که! :biggrin:
        سیمها موقع کار گرم نمیشن؟ حتی خیلی کم؟
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
          [color=navy][b]
          راستی اگر رگولاتورت اتصال کرده باشه دخل میکرو رو هم آورده که! :biggrin:
          وای ددم وای!!! :angry: :angry:

دیدگاه

نه بابا این اینورتور واسه ما اینورتور نمیشه!! :angry: :angry:
            اون خازن و دیودها رو عوض کردم مسیرها رو چک کردم ماسفت ها رو هم عوض کردم.
            ولی وقتی به مدار رو بدون بار(لامپ) به منیع تغذیه می زنم ماسفت ها با هدسینگشون شروع به داخل شدن می کنن.
            الان که با باری نیست ماسفتها داخل میشن وای به حال وقتی که لامپ به خروجی وصل کنن. :cry2:

دیدگاه

من از این چیزا سر در نمی اروم :biggrin:
              شاید بردت یه جاش روغن لحیمی چیزی باشه با هم متر اندازه بگیر هم ببین که اتصال کوتاه نباشه مقاومتش هم اندازه بگیر

دیدگاه

اقا ببخشید این پیچ و مهره ها همه مال اینورتور شماست
                دوست گرامی در اینورتور افلاین چون شما برای تبدیل دامنه ولت از ترانس استفاده میکنیه چبیعیع که کمی ماسفت داغ بشه چون در هر صورت ازش جریان عبور میکنه با بار یا بی بار
                دوست عزیز اگر یه درایور ماسفت توپ میخای اینو مونتاز کن من همه چیزو تضمین میکنم البته این شماتیک اینترفیس بین مدارات اولیه شما و قسمت درایور اصلی ماسفت و ای جی بی تی
                بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

حالا شما شماره ماسفت یا ای جی بی تی رو بفرمایین تا درایو اصلی را برایتان روی سایت بزارم اگر داغ کرد به من ربطی نداره اگر داغ نکرد مارو دعا کن

دیدگاه

اقا من الان اخرین نقشه شما رو دیدم فکر کنم اون دوتا دیود روی ترانس مزاحمه اون دیودا در حقیقت سیگنال ترانس شما رو تلف میکنه اگر شما با یک موج مربعی کار میکنی که اثلا و ابدا دیود استفاده نکنین اما اگه با سیگنال PWM کار میکنین شما باید برای ماسفت از درایور واسنوبر استفاده کنین و روی ترانس اسنوبر بزارین نه دیود اونم 4007 دیود فست باید استفاده بشه چون فرکانس بالاست
                    اما در مورد موج مربعی شما به یه ترانس دوتا دیود اونجوری وصل کنی پدرش در میاد البته فضولی منوببخشین چون کار عملی انجام میدین گفنم منم یه چیزی یاد بگیرم از نتیجه کارتو.ن

دیدگاه

این اوس شهرام هرجا میره همه مسائل رو به چالش میکشه! :biggrin:
                      خدمت استاد شهرام عزیز عرض کنم که به دلیل پایین بودن فرکانس سوئیچ نیاز به درایور ماسفت احساس نمیشه مگر اینکه این اخوی ما بخواد 2500 برا یه درست و حسابی خرج کنه. من بالاتر از این جریان ها رو با همون ترکیب ترانزیستوری بدون هیچ مشکلی راه انداختم(جان هر کسی دوست داری اینجارو وارد مسائل نویز و صنعتی نکن )
                      راجع به اشکال دیود هم میشه برای من بیسواد توضیح بدید جریان القای معکوس ناشی از سوئیچ بار سلفی توسط ماسفت رو کدوم عنصر بدبختی تو اون جریان باید تحمل کنه؟؟!! oo: نکنه خود ماسفت ها جدیدا تحملشون رفته بالا و نیاز به هرزگرد ندارن؟ :-?

برادر شاهین گل(جان من اسمت رو بگو تا با همون صدات کنیم. من برام سخته بگم شاهین) :biggrin:
                      شما که خودت گفتی در ابتدا داشته راحت کار میکرده و گرمای ماسفت ها هم کم بوده؟
                      احتمالا مدارت بعد از سوختن در چند جای دیگه دچار مشکل شده و دقت نکردی. مثلا ممکنه ترانزیستور راه انداز ماسفت ها هم مشکل پیدا کرده باشه

بدرود . . .

دیدگاه

اقا شرمنده فقط برای تکمیل اطلاعاته :mrgreen:

من این مدارو هزار بار تست کردم و هیچ مشگلی نداره
                        استفاده از ماسفت به خاطر اینکه فکر کنیم چون در اندازه کوچک نسبت به ترانزیستور میتونه جریان بیشتری تحمل کنه و میشه به جای ترانزیستور میشه ازش استفاده کرد خیلی اشتباهه
                        ماهیت ساخت ترانزیستور نیاز به سرعت نداره و به راحتی در سرعت کم خاموش وروشن میشه
                        اما برعکس توان تحمل جردان دهی ماسفت به خاطر سوچ کردن سریعه و استفاده از اون در سرعت کم درست نیست
                        جردان یا ولت معکوس یک سلف در هنگام خاموش سازی بسته به موقعیت سلف انتخاب میشه
                        مثلا اگر بار سلفی یک موتوره با برگشتن جریان توسط دیود به گشتن موتور ادامه میدن برای یک رله با یک دیود اونو مستحلک میکنن اما در یک منبع تغذیه از اون استفاده میکنن اگه شما اونو ازبین ببری چیزی برای القاع شدن به اون سمت ترانس ندارید
                        تازه برای اینکار از دیود فست استفاده میشه چون قبل از فعال شدن 4007 شما یقینا پدر ماسفت در اومده
                        من اولین شماتیک یک منبع تغظیه است که توی دوران زندگیم میبینم و به اینصورت با دو تا دیود روی ترانس ماسفت رو محافطت کردن
                        اگر منظورتون محافظت در برابر اسپایک های ولت باشه مجاز به استفاده از اسنوبر هستین ولی دیود خالی باعپ بالا رفتن بسیار زیاد تلفات میشه که مستقیما اپرش روی ماسفت دیده میشه

دیدگاه

آقا افتضاح شد رفت پی کارش!!
                          بعد از اینکه همه چیز رو 10 بار تست کردم و سالم بید......
                          مدار رو با باتری تست کردم به مدت یه دقیقه نتایج غرور آفرین و بی نظیر زیر حاصل شد:
                          1-دو تا ماسفت........پر! :sad:
                          2-دیوها.......پر! :NO:
                          3-اینقده از مدار جریان گذشت که سیمی که ترانس رو به ماسفتها (روی برد) وصل می کرد قلعش ذوب شد! :eek:
                          4-این ترم......پر!!!!! :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
                            اقا شرمنده فقط برای تکمیل اطلاعاته :mrgreen:

من این مدارو هزار بار تست کردم و هیچ مشگلی نداره
                            استفاده از ماسفت به خاطر اینکه فکر کنیم چون در اندازه کوچک نسبت به ترانزیستور میتونه جریان بیشتری تحمل کنه و میشه به جای ترانزیستور میشه ازش استفاده کرد خیلی اشتباهه
                            ماهیت ساخت ترانزیستور نیاز به سرعت نداره و به راحتی در سرعت کم خاموش وروشن میشه
                            اما برعکس توان تحمل جردان دهی ماسفت به خاطر سوچ کردن سریعه و استفاده از اون در سرعت کم درست نیست
                            جردان یا ولت معکوس یک سلف در هنگام خاموش سازی بسته به موقعیت سلف انتخاب میشه
                            مثلا اگر بار سلفی یک موتوره با برگشتن جریان توسط دیود به گشتن موتور ادامه میدن برای یک رله با یک دیود اونو مستحلک میکنن اما در یک منبع تغذیه از اون استفاده میکنن اگه شما اونو ازبین ببری چیزی برای القاع شدن به اون سمت ترانس ندارید
                            تازه برای اینکار از دیود فست استفاده میشه چون قبل از فعال شدن 4007 شما یقینا پدر ماسفت در اومده
                            من اولین شماتیک یک منبع تغظیه است که توی دوران زندگیم میبینم و به اینصورت با دو تا دیود روی ترانس ماسفت رو محافطت کردن
                            اگر منظورتون محافظت در برابر اسپایک های ولت باشه مجاز به استفاده از اسنوبر هستین ولی دیود خالی باعپ بالا رفتن بسیار زیاد تلفات میشه که مستقیما اپرش روی ماسفت دیده میشه
                            فقط میتونم در برابر توضیحات شما اینجوری شم: oo: oo: oo:
                            استاد شهرام عزیز اگر چند تا پست قبل رو بخونید متوجه میشید که من 1n5822 رو برای دیودها پیشنهاد داده بودم که حاج شاهین گفتند ندارندش! در مورد تلف شدن توان توسط دیود در مدار تا حدودی حق با شماست(اگر در طرح اولیه دیودها رو روی درین سورس ماسفت میزاشتیم بهتر بود. اینم از سوتی ما!)
                            راجع به اون نقشه ای که قرار دارید هیچ حرفی نمیزنم چون اگر خودتون کمی بهش نگاه کنید یه سری نکات رو ازش درمیابید!
                            در مورد این سری مدارات هم فکر کنم شما کل قضیه رو با چیز دیگه ای اشتباه گرفتید. در اینجا ما فقط 0 و 12 رو داریم!

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
                            آقا افتضاح شد رفت پی کارش!!
                            بعد از اینکه همه چیز رو 10 بار تست کردم و سالم بید......
                            مدار رو با باتری تست کردم به مدت یه دقیقه نتایج غرور آفرین و بی نظیر زیر حاصل شد:
                            1-دو تا ماسفت........پر! :sad:
                            2-دیوها.......پر! :NO:
                            3-اینقده از مدار جریان گذشت که سیمی که ترانس رو به ماسفتها (روی برد) وصل می کرد قلعش ذوب شد! :eek:
                            4-این ترم......پر!!!!! :cry2:

اخوی خودت سالمی که؟ زنده ای؟ :biggrin:
                            به نظر من بهتره مداری رو که دادم کلا بیخیال بشی و بری سراغ مداری که لااقل کسی تستش کرده باشه. برا نمونه :
                            http://www.electroniq.net/power-supp...c-project.html

http://www.eleccircuit.com/?attachment_id=1631

موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

این ترانزیستور ها BD699 رو میشه بجای درایو موتور یا ماسفت استفاده کرد ؟ بعد اگر همونا رو مستقیم وصل کنیم با PWM به میکرو میشه دیگه 4047 رو نزارم ؟ یعنی به جای 4047 میکرو بزاریم

دیدگاه

نه دیگه! فردا باید تحویل بدم..... به قول شاعر که میگه:
                                دیگه دیره
                                دل اسیره
                                داره میره
                                که بمیره! :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X