اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فایل hex غلط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فایل hex غلط

سلام
    من یه برنامه ای رو نوشتم که حدود 2500 خط برنامه میشه که تو bascom نوشتم و امتحان هم کردم ولی خطا نداره
    وقتی که فایل hex رو تو proteus به میکرو مبزنم و run می کنم برنامه درست اجرا نمیشه یعنی بر اساس برنامه ای که نوشتم اجرا نمیشه مثلا ن.شتم که بره 5 تا از پین های پورت C رو بخونه که میره پین 4 رو نمیخونه به جاش میره پین های 6و 7 رو که تعریف نکردم میخونه. چند بار برنامه رو کنترل کردم درسته فک می کنم فایل hex اون غلط درست شده باشه. من چطوری این مشکل رو حل کنم؟ :cry2: و چطوری میشه ببینم شبیه شاز در حال انجام کدام خط هست؟؟؟

پاسخ : فایل hex غلط

در at32 و پورت c ما ارتباط jtag رو داریم یعنی دو تا از پایه ها اصل ورودی خروجی نیستن و باید فیوز بیتش سوخته بشه تا ورودی خروجی بشه.
    در پروتئوس نسخه های جدید گزنیه debug داره که حین اجرای برنامه خط در حال اجرا رو نشون میده.ولی من استفاده نکرد.
    خود بسکام هم شبیه ساز داخلی خوبی داره.
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

مشکل برنامه من اینجاست که برنامه خط به خط اجرا میشه وقتی به دستور gosub می رسه به label مورد نظر میره ولی برگشت نمیشه با اینکه از دستور return استفاده کردم :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzad_online
        مشکل برنامه من اینجاست که برنامه خط به خط اجرا میشه وقتی به دستور gosub می رسه به label مورد نظر میره ولی برگشت نمیشه با اینکه از دستور return استفاده کردم :angry:
        به نظرم مشکل stack overflow دارید.
        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

کدهای زیر رو در اول برنامه تون قرار بدید:
          کد:
          $hwstack = 64
          $swstack = 32
          $framesize = 64

دیدگاه

با سلام
            من زیاد تجربه ندارم ولی احتمالش هست که از خود نرم افزار باشه من مدار ها و برنامه های خیلی ساده تر رو باهاش اجرا کردم که غلط از آب در اومده ولی در عمل همه چی درست بود.

به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

:cry2: :angry: دوستان بازم درست کار نمیکنه
              کسی میتونه بگه چطوری بفهمم برنامه کدوم خط رو داره اجرا می کنه؟
              و این که برنامه درست اجرا نمیشه علتش از کجا میتونه باشه؟؟؟؟؟ من تغییرات رو اعمال کردم ولی جواب نگرفتم

دیدگاه

حمید جان اون کدهای که گفته بودی میشه اونارو زیادتر کرد؟ اگه اره چند بزارم؟ :question:

دیدگاه

آره میآ‌تونی 128 بذاری ولی فکر نمیآ‌کنم تاثیری داشته باشه.
                  برای این که بفهمی کدوم خط برنامت مشکل داره باید پروتئوس ورژن 7.7 به بالا داشته باشی.اگه داری کارآ‌هایی که میگم رو انجام بده:

به جای فایل hex ، فایل *.OBJ رو لود کن.
                  بعد از اجرای برنامه،کلید Step رو بزن (کنار کلید Play)
                  توی صفحهآ‌ی AVR Source Code ، گزینهآ‌ی Step Over Source Line رو بزن تا برنامه خط به خط اجرا بشه.(بغل اون آدمی که در حال دویدنه!)

در ضمن مقدار متغییرآ‌ها هم توی صفحهآ‌ی AVR Variables قابل مشاهدهآ‌س.

دیدگاه

حمید آقا من اونای که گفته بودین رو انجام دادم حتی صفحه های AVR Source Code و AVR Variables آوردم ولی پاکشون کردم حالا که میخوام دوباره انجام بدم نمیاره :redface:

دیدگاه

حمید آقا من اونای که گفته بودین رو انجام دادم حتی صفحه های AVR Source Code و AVR Variables آوردم ولی پاکشون کردم حالا که میخوام دوباره انجام بدم نمیاره :redface:
                      وقتی دکمه Step رو زدی برو روی میکرو و راست کلیک کن ،گزینه آخر یعنیAVR رو انتخاب،و هرچی رو دوست داشتی تیک بزن تا نشون بده
                      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

مشکل من تا حدودی حل شده ولی وقتی میزنم ورودی رو بخونه نمیخونه. وقتی به AVR Variables نگاه میکنم میبینم ورودی رو نخونده و در متغییری که براش تعریف کردم قرار نگرفته. من خوندن رو براش این طوری تعریف کردم مثلا
                        a=portc
                        آیا من درست تعریف کردم ؟ یا اشکال داره؟ درستش چطوریه؟ :mrgreen: :question:

دیدگاه

مشکل من تا حدودی حل شده ولی وقتی میزنم ورودی رو بخونه نمیخونه. وقتی به AVR Variables نگاه میکنم میبینم ورودی رو نخونده و در متغییری که براش تعریف کردم قرار نگرفته. من خوندن رو براش این طوری تعریف کردم مثلا
                          a=portc
                          آیا من درست تعریف کردم ؟ یا اشکال داره؟ درستش چطوریه؟ :mrgreen: :question:
                          دیدی فایل هگز غلط نبود
                          منم اوایل ایرادهای کارمو مینداختم گردن کامپایلر! چه کنیم دیگه دیوارش کوتاهه زبونم که نداره از خودش دفاع کنه!
                          بهرحال
                          باید بنویسید
                          a=pinc
                          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X