اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AD7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

AD7730

سلام
    میخوام کار کردن با آیسی AD7730 رو شروع کنم . به نظر میرسه که کار راحتی نباشه .
    کسی هست که بیاد و به صورت موازی با هم اینکارو انجام بدیم فکر میکنم زود تر به نتیجه برسیم .
    قول میدم کارتون بی اجر نمونه :nerd:

با AVR کار میکنم . و با bascom کد مینویسم . تا حدودی هم روی سیستمهای توزین کار کردم :rolleyes: اگه دو سه نفر بشیم روی این پروژه روزی 1 ساعت کار کنیم بدون شک 1 هفته ای ماکزیمم به نتیجه میرسیم
    هر کی آمادگی این همکاری رو داره بیاد که شروع کنیم . پیشرفت کار من 10% بوده که در اختیارتون قرار میدم .
    منتـــــآ‌ظرم .

پاسخ : َِAD7730

سلام.
    اگه یکمی در مورد کاری که میخواین انجام بدین توضیح بدین اگه در توانم باشه من پایه ام.

صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین.

صلی الله علی الباکین علی الحسین(ع).

دیدگاه

پاسخ : AD7730

سلام دوست عزیز
      شما با این آی سی کار کردید ؟؟
      میخوام بوسیله سنسور وزن ( لود سل ) میزان فشار رو اندازه گیری کنم . در هر وسیله و هر موقعیتی که فاکتور وزن یا فشار مطرح باشه قابل استفاده هست .

دیدگاه

سلام دوستان
        کتاب 11 پروژه با AVR یه چیزایی در مورد AD7715 نوشته. شاید با اون بشه کاری کرد.
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام
          این تاپیک رو مطالعه کنین بد نیست.
          https://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21006.0
          «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
          آلبرت انشتین

دیدگاه

من زمان دانشجویی این آی سی رو درایو کردم و لودسل باهاش خوندم.فکر نکم یه هفته ای ولی یه کم زمان بیشتر بزاری حتما می شه.ضمنا تو کتاب 11 پروژه ad7715 و درایو کرده که برای لودسل اصلا مناسب نیست.ضمنا 7730تو دوتا مد کار می کنه.24 بیتی و 16 بیتی.مد 24 بیتی نیاز به شرایط بسیار خاص مداری داره چون شدیدا نویز روش اثر میذاره ولی 16 بیتیشو میشه حتا رو برد سوراخ دار با دقت بالا راه انداخت. موفق باشی
            دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : AD7730

نوشته اصلی توسط SEPN
              من زمان دانشجویی این آی سی رو درایو کردم و لودسل باهاش خوندم.فکر نکم یه هفته ای ولی یه کم زمان بیشتر بزاری حتما می شه.ضمنا تو کتاب 11 پروژه ad7715 و درایو کرده که برای لودسل اصلا مناسب نیست.ضمنا 7730تو دوتا مد کار می کنه.24 بیتی و 16 بیتی.مد 24 بیتی نیاز به شرایط بسیار خاص مداری داره چون شدیدا نویز روش اثر میذاره ولی 16 بیتیشو میشه حتا رو برد سوراخ دار با دقت بالا راه انداخت. موفق باشی
              سلا دوست عزیز
              علت اینکه پروژه AD7715 برای درایو کردن لودسل مناسب نیست چی هستش ؟
              با تشکر
              انجمن LABVIEW
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
              اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : AD7730

نوشته اصلی توسط nex2004
                سلا دوست عزیز
                علت اینکه پروژه AD7715 برای درایو کردن لودسل مناسب نیست چی هستش ؟
                با تشکر
                چیزی که عرض می کنم با آزمون و خطا بدست اومده.در کل بحث اینکه شما می خواین لودسل و با چه دقتی بخونید؟با آی سی ICL7135 هم میشه لودسل خوند ولی با دقت تقریبا نیم کیلو تو لودسل 100 کیلویی! اما با 7730 با کمتر از گرم میتونید لودسلو درایو کنید.7715 هم نمی تونه با دقت قابل قبول صنعتی لودسلو درایو کنه ولی واسه کارایه با دقت کمتر یه A/D خیلی خوبه.با بحثه "زینه" تو لودسلا آشنا هستید؟اگه آشنا باشین خوب می تونید حرفامو درک کنید.
                دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم

دیدگاه

سلام کسی تونست با این ad7730 ارتباط برقرار کنه؟؟اگه تونستید خواهش میکنم به ما هم خبر بدید. :sad:

دیدگاه

سلام خدمت همگی
                    من با این آی سی ها کار کردم اومدم تا به دوستانم کمک کنم لطفا بگید
                    1-شما از کدوم میکرو استفاده می کنید ؟
                    2-AD7730رو برای چه کاری می خواهید؟
                    3-با سیستم لودسل آشنایی دارید؟
                    4-کدوم قسمتشو مشکل دارید ؟ :bye

دیدگاه

[img]سلام
                      چند ماهی هست که در گیر راه اندازی یه A/D با دقت 24 بیت برای راه اندازی لودسل هستم ولی همش به مشکل می خوره تا اینکه تو اینتر نت یه ماژول پیدا کردم.لودسل و بهش وصل می کنی بدون قطعه اضافی خروجی رو با دقت 24 بیت با کیفیت عالی به صورت TTL میده :wow: :wow:.یه سی دی هم داره وقتی نصب می کنی و ماژول و با یه 232 وصل می کنی به PC کامپیوترت میشه ترازوی دیجیتال با دقت خیلیییی بالا و قابلیت کالیبرو همه چی! قیمتش در مقایسه با آی سی های A/D مثل 7730 عالیه.فقط 30 تومن :applause: :applause: :applause:
                      چون میدونم خیلی ها درگیر این جریان هستن گفتم بگم که مشکلات اونا هم حل بشه
                      اسم ماژول AD9000LT هست و اندازش 6*4 سانتی متره و 8 تا پایه داره که راحت روی برد میشینه.
                      اینم آدرس سایتی که ازش خریدم،تو ایرانه WWW.istgah.com
                      امیدوارم به دردتون بخوره

دیدگاه

میشه یه مقدار از AD9000LT برامون بگید ، میتونم بهش لودسل 5 تن وصل کنم ؟

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                          می بینم خیلی با این ماژول در گیر هستید می خوام یه بار واسه همیشه همه چیو راجبش بگم بهتون.
                          اولا دقتش سخت افزاری 24 بیت واقعیه چون مبتنی بر یک ad جدید تولید 2009 می باشد که انحصارا برای لودسل تولید شده.
                          طراح ماژول اومده این ad رو شخصا وارد کرده درایو کرده و همراه با مدار نویز گیر سخت افزاری تو یه پک می فروشه.
                          از نظر دقت بسیار بسیار بالا تر از 7730 هست میتونید امتحان کنید البته این ماژول تو جهان کیت پخش میشه که یکی از معتبر ترین هاست.و اینجور که شنیدم معمولا کم یابه تو بازار

از نظر سرعت 50 نمونه در ثانیه میده که اینطور که من با سازندش صحبت کردم سفارشی میشه سرعتشو بیشتر کرد.ضمنا پروتوکل خروجی هم سفارشی قابل تغییر حتی می تونه spi باشه!!!

خروجیش به صورت رشته ای هست یه رشته که با کاراکتر s شروع و به کاراکتر 3 ختم میشه
                          خوندنش بسیار سادست ولی باز هم سورس برنامه بسکام راه اندازیش همراهش ارایه میشه

مجموعا 8 پایه داره یکه nc یکی برای tx دوتا برای ولتاژ و 4 تا واسه لودسل یعنی هیچ قطعه اضافی نیاز نداره و فقط باید لودسلو وصل کنی و ولتاژبدی

ابعادش 6*4*2 سانتیمتره و تو پکبه شکل یه قطعه مجزا دیده میشه

با یه مدار 232 ساده میشه مستقیم به هایپر ترمینال وصلش کرد

اینم سورس برنامه بسکامش برای خوندن ماژول و نمایش روی لودسل

$
                          regfile = "m32def.dat"

$crystal = 8000000
                          Config Lcd = 16 * 2
                          Config Lcdpin = Pin , E = Portb.3 , Rs = Portb.2 , Db4 = Portb.4 , Db5 = Portb.5 , Db6 = Portb.6 , Db7 = Portb.7

$baud = 9600
                          Dim X As Byte
                          Dim Vazn As String * 10

Cursor Off
                          '############################################ ### MAIN

Cls
                          Main:

Do
                          X = Waitkey()
                          If X = 115 Then
                          Goto Ne
                          End If
                          Loop

Ne:
                          Vazn = ""
                          Do
                          X = Waitkey()
                          If X = 3 Then
                          Goto Sho
                          End If
                          Vazn = Vazn + Chr(x)
                          Loop

Sho:
                          Locate 2 , 1
                          Lcd Vazn
                          Locate 2 , 8
                          Lcd " "
                          Goto Main
                          [/pre][/right]
                          '%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%
                          [/left]

دوستان شغل من تولید سیستم های توزین و می گم این ماژول ارزش هر ریالی که بابتش میدیو داره و دوستانی که گفتن 7730 به نظر من هیچی از لودسل و کار در محیط صنعتی نمی دونن.
                          این شماره سازندش البته اگه تخلف نباشه 09357963141 و فروشگاه جهان کیت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SEPN
                            سلام دوستان عزیز
                            می بینم خیلی با این ماژول در گیر هستید می خوام یه بار واسه همیشه همه چیو راجبش بگم بهتون.
                            اولا دقتش سخت افزاری 24 بیت واقعیه چون مبتنی بر یک ad جدید تولید 2009 می باشد که انحصارا برای لودسل تولید شده.
                            طراح ماژول اومده این ad رو شخصا وارد کرده درایو کرده و همراه با مدار نویز گیر سخت افزاری تو یه پک می فروشه.
                            از نظر دقت بسیار بسیار بالا تر از 7730 هست میتونید امتحان کنید البته این ماژول تو جهان کیت پخش میشه که یکی از معتبر ترین هاست.و اینجور که شنیدم معمولا کم یابه تو بازار
                            دوست عزیز با تشکر از شما باید بگم که من این ماژول رو به قیمت 35 هزار تومان خریدم. توی این ماژول به احتمال قوی از AD7780 استفاده شده که میشه اینو از جدول Table1 دیتاشیت ماژول فهمید. قیمت این AtoD شش هزار تومنه و با یه میکروی مگا8 میشه با قیمت حدود 10 تومن درستش کرد.در ضمن این ماژول خیلی بی ریخت و بزرگه و اگه یکی از پایه هاش بشکنه باید بندازیش دور. درسته که عملکردش خوبه اما خیلی بد ساخته شده و اگه مشتری در جهبه دستگاه رو باز کنه و با این ماژول (جهبه سیاه) روبه رو بشه خدا می دونه چقدر بد و بیراه به فروشندش میده. بهتر بود این ماژول رو مثل ماژولهای موجود در بازار، با استفاده از قطعات SMD درست میکردند و توی جهبه نمی گذاشتند و توش رزین نمیریختند. در ضمن به این فکر کنید که دستگاهی که فروختید خراب بشه و دیگه ماژول هم تو بازار نباشه، اونوقت تکلیف چیه. توی تبلیغات سایت ماژول نوشته که یک نرم افزار هم با ماژول ارائه میشه ولی توی CD خبری از اون نبود.

دیدگاه

چون به درد نمیخورد ترکوندمش adc ad7780 هست و اسمه همین آقا یعنی sepn روی برد این ماژول هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X