اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قفل شدن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قفل شدن میکرو

اولا که عجب برنامه خوفناکی بود ، خدا کنه امشب بتونم بخوابم !

با یه نگاه کلی که کردم متوجه شدم که شما اصلا از دیتا استک استفاده نکردید مصداقشم اینه که من نه push میبینم نه pop نه ld نه lds نه st نه sts !

خوب الان دیگه نمیشه برنامه رو بررسی کرد نصفه شبه ! ولی یه سوال شما وقتی از یک رجیستر توی یه روتین دارید استفاده میکنید اگه یه تابعی فراخونی بشه و از اون رجیستر توی روتین اون تابع استفاده بشه مقدار اون رجیستر رو جایی ذخیره میکنید تا بشه پس از اتمام روتین تابع فراخونی شده دوباره ازش استفاده کرد یا نه ؟

یه پیشنهاد هم میدم اینکه اسم تایپیک رو عوض کنید و اون رو متناسب با مشکل جدیدتون انتخاب کنید تا دوستان بدوند مشکل چیزه دیگه ای هست !

دیدگاه

:cry:
      ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

دیدگاه

پس چی شد ؟

دیدگاه

به نظر من نباید مشکلی داشته باشه چون مقدار رجیسترها که برا نمایش روی lcd هستند درست اعداد مربوطه رو نشون میدند تو پروتوس هم که کار میکنه .خب من اول مقدار adc رو میخونم که از 0تا255 هست اونوقت این رجیستر را با اعداد مقایسه میکنم اگر مساوی اون بود عدد مربوطه رو نشون بده.حال لازمبشه این کار رو میکنم.ولی دقیق یه نگاهی به برنامه بندازید فکر نکنم مشکل از تغییر رجیسترها باشه شاید یه اشکالی در مورد فراخوانی تو برنامه باشه :cry2:

دیدگاه

بله موافقم چون به نظر اون شرایط تو برنامه تون ایجاد نمیشه فقط یه چیز دیدم گفتم بگم البته با وجود اون هم مثل اینکه فایل هگزه ایجاد میشه این کوتیشن اضافی توی این خط از برنامه تون رو دید ؟

N1:CPI R17,2
            BRNE N2
            LDI R18,'0'
            LDI R19,'0'
            LDI R20,'2'
            LDI R21,'3'
            LDI R22,'4''
            RET

یه چیزه دیگه اینکه چقدر پرش و فراخونی دارید نمیدونم میگم شاید اینقدر پرش تو پرش رخ میده که استک پوینتر میرسه به فضای رجیسترهای عمومی!
            یه چیزه دیگه اینکه نمیدونم شاید این دستور RCALL برای فراخونی تو بعضی جاها کم میاره بنظرم این فراخونی های بلند برنامه رو با CALL انجام بدید شاید فرجی شد !
            ببخشید چیز دیگه ای بذهنم نمیرسه !

دیدگاه

اون اضافی رو پاک کردم.احتمال هست که call بزارم درست بشه .در مورد فراخوانی یه جوری مجبورم چون اول قرار بود با ضرب یا تقسیم اینکار رو کنم وتاپیکهای هم ایجاد کردند از استاتید هم اومدند ولی چون مشکله راه به جای نبرد.در حقیقت عمل ضرب یا تقسیم جواب 16و32 بیتی میشد وبرا تبدیلش نتونستم.یکی ازعزیزان تو تاپیکهای قبلیم نوشته بود بزار میکرو زورش بزنه حالا ایسی برنامه رو که میبینه هنگ میکنه ولی من ولکن نیستم بالاخره مشکش رو پیدا میکنم فعلا

دیدگاه

دوست عزیز به پایه (حالا یادم نیست X2 بود یا X1 ) پالس با فرکانس بالا بده کارت راه میفته
                با یه NE555 یا یه میکرو
                دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

متاسفانه به هیچ کدوم جواب نمیده وقفله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Navid_Micro
                    دوست عزیز به پایه (حالا یادم نیست X2 بود یا X1 ) پالس با فرکانس بالا بده کارت راه میفته
                    با یه NE555 یا یه میکرو
                    ببخشید میکرو تا حداکثر چه فرکانسی پالس بدیم کار میکنه؟؟
                    دانشجو دانشکده فنی شهید باهنر شیراز

دیدگاه

سری mega رو من تا 20 مگاهرتز جواب گرفتم بدون مشکل ، حتی بعضی از مشکل ها رو هم حل کرد
                      دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X