اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیبر ماژول استاندارد GPS تست شده 100%

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیبر ماژول استاندارد GPS تست شده 100%

با عرض سلام و عرض ادب و احترام خدمت آقای نجفی!!! :mrgreen:
    اوه!!! عجب عرض ادبی بود تاحالا به کسی نگفته بودم!!! حرفای گنده گنده! :rolleyes:
    آقا من PCB رو کشیدم! اگر لطف کنید و یه نگاه بندازید ببینید اگر مشکلی نداره من بدم برای چاپ!
    اگرم مشکلی داره لطفا اینجا بگید تا تصحیحش کنم یا تصحیحش کنید خیلیی ممنون میشم! :redface:
    ببخشید اینقدر اذیتتون میکنم!
    اینم لینک:
    http://upload.avrmp.ir/uploads/13245612031.rar
    :read:
    تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

آقا تورو خدا جواب بدیدددد!!! :'(
      تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
      موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

اقا یکی برای ما بی سوادها توضیح بده که ماژول gps چیه و به چه درد میخوره...یعنی چطوری باهاش کار میکنند یا موقعیت یابی میکنند؟اطلاعاتشا در قالب چه مشخصه ای در اختیار ما قرار میده؟
        الکترونیک فقط ترانزیستور نیست...موفقیت فقط الکترونیک نیست...زندگی فقط موفقیت نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmmaherani
          اقا یکی برای ما بی سوادها توضیح بده که ماژول gps چیه و به چه درد میخوره...یعنی چطوری باهاش کار میکنند یا موقعیت یابی میکنند؟اطلاعاتشا در قالب چه مشخصه ای در اختیار ما قرار میده؟
          gps یا همون ماژول مثل gps های معمولی موقعیت شما رو نسبت به محور مختصات درجه بندی زمین میده-این ماژول ها وقتی تغذیه میشن به ماهواره متصل میشن-بعد از اتصال در هر ثانیه حدود 420 کارکتر میدن که حاوی اطلاعات زیادی هست از جمله ساعت تاریخ مختصات و ...
          این اطلاعات در قالب خاصی ارائه میشه که در دیتا شیت ها توضیح داده شده و استاندارد
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
            با عرض سلام و عرض ادب و احترام خدمت آقای نجفی!!! :mrgreen:
            اوه!!! عجب عرض ادبی بود تاحالا به کسی نگفته بودم!!! حرفای گنده گنده! :rolleyes:
            آقا من PCB رو کشیدم! اگر لطف کنید و یه نگاه بندازید ببینید اگر مشکلی نداره من بدم برای چاپ!
            اگرم مشکلی داره لطفا اینجا بگید تا تصحیحش کنم یا تصحیحش کنید خیلیی ممنون میشم! :redface:
            ببخشید اینقدر اذیتتون میکنم!
            اینم لینک:
            http://upload.avrmp.ir/uploads/13245612031.rar
            :read:
            من اون فیبر رو از روی ماژول استاندارد زدم و حتی همین رو بصورت یک فوت پرینت در پروتل استفاده کردم برای برد های بزرگ و کوچکترین تغییری توش ندادم-اما شما اینجا خیلی تغیرات دادی-مثلا تو دیتا شیت نوشته که ترک آنتن نباید بشکنه که شما شکوندی و تو فیبر اصلی هم مستقیمه-حتی rf phone میگفت این شکل فیبر طراحی شده-بازم نمیدونم شاید کار کنه-فقط نظراتم رو گفتم-اصولا ماژول هایی که تو فرکانس بالا کار میکنه عذاب آور کار کردن باهاش-اگرم gps رو بزنی و کار نکنه که دیگه نمیتونی بکنیش و کلی سوخت هزینه داره
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...