سلام
آقا عرفان برد آموزشی واسه ی کسایی که تازه می خواهند شروع به یادگیری کنند(البته منظورم بردهای پیشرفته را شامل نمیشه)در ثانی AVR اکثرا در در پکیچ DIP هستند و به راحتی روی بردبورد میشه کار کرد.به نظر من یه برد واسه ی سری XMEGA یا ARM طراحی کن و استارت یادگیری این میکروها رابزن(البته اگه تا حالا باهاشون کار نکرده باشی)
سلام
آقا عرفان برد آموزشی واسه ی کسایی که تازه می خواهند شروع به یادگیری کنند(البته منظورم بردهای پیشرفته را شامل نمیشه)در ثانی AVR اکثرا در در پکیچ DIP هستند و به راحتی روی بردبورد میشه کار کرد.به نظر من یه برد واسه ی سری XMEGA یا ARM طراحی کن و استارت یادگیری این میکروها رابزن(البته اگه تا حالا باهاشون کار نکرده باشی)
سلام
منظورم اینه که درست کنم بفروشم
شماره ساخت و... هم می خواد یا این هرکی به هرکی اصلا وقتی درست کردم چه جوری باید توضیح کنم اصلا کار من هست؟
با سلام.
هر چند که بنده در حدی نیستم که به شما بگم چیکار کنید ولی اگر تنهایی می خواین این کارو بکنید ارزش نداره چون هزینه ی خیلی سنگینی براتون خواهد داشت. حالا اگر واقعا می خواین یه برد آموزشی درست و حسابی بسازین شرکت eca یه مدل داره که من خودم ازش استفاده می کنم و خیلی عالیه و با امکاناته می تونی از اون الگو بگیری و خودت یه سری امکانات بیشتر براش بگذاری. شرکت نوآوران هم یه مدل داره اونم می تونی نگاه کنی.
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
دیدگاه