اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه ی اتصال Sram خارجی به atmega 64 کسی میدونه چجوریه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طریقه ی اتصال Sram خارجی به atmega 64 کسی میدونه چجوریه؟

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
    باید دید این 20 مگا بایت در ثانیه رو چجوری حساب کردین؟ شاید با استفاده از یک سری تکنیک بشه خیلی کاهشش داد.
    بازم سلام
    در واقع من داشتم یه سرچهایی میزدم که ببینم میتونم یه DSO (اسیلوسکوپ حافظه دار) برای خودم بسازم یا نه.
    البته مدار فقط کپچر کنه و توی PC نمایش داده بشه.
    تو این انجمن هم چند نفر خواستن شروع کنن ولی نمیه کاره رها کردن.
    چیزی که مد نظر من بود سرعت نمونه برداری 20MSPS هست و کپچر بمدت دو ثانیه.(حالا شاید بعداً یکم اشتهام کمتر بشه :mrgreen
    من میخوام یه ADC بزارم که نمونه برداری کنه و با FPGA بریزم توی یه رم و بعداً انتقال بدم تو کامپیوتر برای ذخیره و نمایش و اینا.

حالا با این احتیاجات شما چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید؟

دیدگاه

توصیه میکنم از همون FPGA و رم خارجی استفاده کنین منتهی فقط اطلاعات داخل رم ذخیره بشه. هر چند وقت یکبار هم کل اطلاعات رم رو برای PC بفرستین. اینجوری مثلا آخرین 65536 نمونه شکل موج رو توی حافظه دارین که هر وقت تونستین به PC بفرستین میتونین نمایشش بدین. چون سرعت نمایش هم که بالا باشه باز شما محدودیت دیدن و تشخیص رو توسط چشمتون دارین.
      برای پرهیز از دردسر ارتباط با رم هم در حین دسترسی fpga دو تا بانک استفاده کنین. یکی برای نمونه گیری و یکی برای ارسال. اینجوری فقط در طول یک سیکل میشه جای دوتا حافظه رو با هم عوض کرد.

دیدگاه

البته من نمیخوام سیگنال رو realltime نمایش بدم.یکبار ذخیره و بعد ارسال به کامپیوتر و تمام.
        یک چیزی هم پیدا کردم که یه نفر اومده رم کامپیوتر رو تو مدارش استفاده کرده که زیاد سر در نیاوردم چیکار کرده(قدیمیه و توضیحات کاملی هم نداره)
        این لینکشه: http://www.pjrc.com/tech/mp3

حالا نگفتین از چه نوع رمی استفاده کنم؟

دیدگاه

این چیزی که گذاشتین مشابه یک پروژه بنام monster memory هست. (یا اینکه اسمش این نباشه ولی دنبالش بگردین خوب چیزیه). بر طبق اون پروژه و این صفحه ای که شما قید کردین پروژه با استفاده از رم 72 پین قدیمی که روی کامپیوتر های 486 و پنتیوم استفاده میشد کار میکنه. رم های داینامیک 70 و 60 نانو ثانیه. راه اندازی این رم ها هم با AVR انجام شده بود که تنها موردش اینه که با اینکه AVR استفاده از این رم رو پشتیبانی نمیکنه؛ شما میتونی با استفاده از یک تایمر برای رفرش حافظه و یک سری کد کوچیک به این نوع رم دسترسی پیدا کنی.

اگر موردتون جوریه که با این نوع رم یا رم 30 پین نمیتونین کار کنین چون ممکنه اصلا گیر نیاد؛ میتونین برین سراغ پروژه آقای علی تروشه که بر اساس کار با SDRAM کار میکنه. این یکی با اینکه هنوز هم گیر آوردنش مشکل داره ولی مسلما بهتر از دو نوع معمولی و EDO ی 60 نانو ثانیه گیر میاد.

البته من نمیخوام سیگنال رو realltime نمایش بدم.یکبار ذخیره و بعد ارسال به کامپیوتر و تمام.
          حالا نگفتین از چه نوع رمی استفاده کنم؟
          برای راحتی میتونین فعلا از رم های 64 کیلو بایتی استاتیک مدل UM61512 که فکر میکنم در تهران هم موجود باشه استفاده کنین. با استفاده از یک ADC 8 بیتی برای 65536 نمونه جا دارین. اگر ADC مثلا 12 یا 16 بیتی هم خواستین بهتره از 2 بانک موازی (جمعا 4 آی سی) استفاده کنین.

خواستین میشه یک تصویر حدودی از کل کار رو هم کشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X