اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

2.56ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

2.56ولت

اساتید محترم. برنامه adc دارم وولتاژمرجع روبه صورت خارجی تنظیم و 5 ولت گرفتم یعنی rfs0,rfs1 =0 هستند...اما زمانی که ولتاژ انالوگم از حدودا 2 ولت بیشتر میشه در عمل میکرو رو ی عددی قفل میکنه علت چیه...

اگر بخواهم از ولتاژمرجع داخلی یعنی 2.56 ولت استفاده کنم در این صورت باید حداکثر ولتاژانالوگم 2.56 ولت باشه درسته.ولی سنسوری که من دارم خروجی ولتش از 0تا5 ولت هست حالا باید چکار کنم .با استفاده از تقسیم مقاومتی باید اونو جوری تنظیم کنم که اگه 5 ولت بهشدادم خروجیش دقیقا 2.56 ولت باشه .یا 2.5 ولت .میخوام دقیق باشه حالا بگید چکار کنم

اگه از 2.56 ولت استفاده بشه ایا اون سلف وخازن که به 5ولت واز اونجا به avcc وصل هست بزاریم یانه
    ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

پاسخ : 2.56ولت

نوشته اصلی توسط SAMIN20
    ولتاژمرجع روبه صورت خارجی تنظیم و 5 ولت گرفتم یعنی rfs0,rfs1 =0 هستند...اما زمانی که ولتاژ انالوگم از حدودا 2 ولت بیشتر میشه در عمل میکرو رو ی عددی قفل میکنه علت چیه...

ا
    بایستی avcc به 5 ولت وصل بشه.

دیدگاه

خب منم AVCC روبا یه سلف 10میکروهانری به 5ولت وصل کردم.تو پروتوس درست کار میکنه ...تو عمل عدد مربوطه رو نشون میده بعد از چندبار چرخاندن ولوم ایسی رو عدد قفل میکنه وتغییر نمیکنه .علت چیه

دیدگاه

با درود . . .

نوشته اصلی توسط SAMIN20
        خب منم AVCC روبا یه سلف 10میکروهانری به 5ولت وصل کردم.تو پروتوس درست کار میکنه ...تو عمل عدد مربوطه رو نشون میده بعد از چندبار چرخاندن ولوم ایسی رو عدد قفل میکنه وتغییر نمیکنه .علت چیه
        این مشکل ممکن است 2 علت داشته باشد:
        1- خطای برنامه نویسی و اشتباه در انتخاب متغیرها
        2- مشکل سخت افزاری

بر طبق گفته شما در پروتئوس از آن جواب گرفته اید و میتوان از لحاظ برنامه کمی مطمئن بود.
        در صورتی که AVCC و AREF را به 5 وصل نموده اید و مشکل دارید باید به چندین نکته توجه نمائید. در ابتدا از صحت عملکرد کانال ارتباطی مطمئن شوید و سپس توسط مولتی متر چک کنید که آیا دامنه ورودی شما بیشتر از 5 نیست. عددی را که به قول خودتان بر روی آن قفل میشود چه عددی است؟ 256؟

موفق باشید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

سلام تو پروتوس درست عمل میکنه .حتی تو AVR STUDIO با دادن یه مقدار یه ADC و چک کردن کردن برنامه دقیقا همون کاری انجام میده که میخوام .من در این برنامه از دستور RCALLزیاد ,و256مقایسه استفاده کردم...اما درعمل بعد از گردش چند درجه ای عدد مربوطه رو LCD نشون میده ولی یکدفعه قفل میکنه حتی به وقفه های خارجی جواب هم نمیده کاملا قفل.و اینطوری نیست که بگی فقط رو یک عدد قفل میکنه به صورت نامنظم هست مثلا وقتی مدار روشن میشه اگه دست به ولوم نزنی همونطور عدد میمونه ولی به محضی که چند بار با سرعت کم یا زیاد (نامنظم) میچرخونی قفل میکنه.پدرم دراومده هرکاری میکنم جواب نمیده .یه تست انجام دادم وقتی ولتاژ زیر 2ولت به ADC میدم دیگه قفل نمیکنه با اینکه من رفرنس رو به صورت خارجی و5 ولت گرفتم.علت چیه

دیدگاه

به احتمال بسیار زیاد مشکل شما ناشی از برنامه نویسی میباشد.
            صرف اینکه برنامه در محیط پروتئوس کار کرد نمیتوان مطمئن بود که در واقعیت هم همان طور عمل میکند. فراموش نکنید پروتئوس ایده آل ها را در نظر میگیرد و به همین دلیل در بعضی موارد با واقعیت تفاوت دارد.

یک نکته فراموش شده هم ممکن است در سخت افزار باشد و آن هم قرار ندادن خازن بر روی 5 ولت!
            برای اطمینان یک خازن با مقدار 100 میکرو بر روی خروجی رگولاتور(5 ولت) نصب نمائید.

موفق باشید.
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

من خازن 22 میکرو تانتالیوم گذاشتم.با این حال یه تستی با خازن 100 میکرو میکنم..اگر رفرنس رو 2.56 ولت بگیرم .حداکثر ولتاژ ورودی 2.56 هست درسته .سنسور من از 0تا5 ولت .برای اینکه اونو تبدیل کنم وهمج-چنین دقیق باشه :question:ایا از تقسیم مقاومتی استفاده کنم.مثلا یک مقاومت با مولتی ترن وجوری تنظیم بشه که در 5 ولت 2.56 بده یا 2.5 ولت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20
                من خازن 22 میکرو تانتالیوم گذاشتم.با این حال یه تستی با خازن 100 میکرو میکنم..اگر رفرنس رو 2.56 ولت بگیرم .حداکثر ولتاژ ورودی 2.56 هست درسته .سنسور من از 0تا5 ولت .برای اینکه اونو تبدیل کنم وهمج-چنین دقیق باشه :question:ایا از تقسیم مقاومتی استفاده کنم.مثلا یک مقاومت با مولتی ترن وجوری تنظیم بشه که در 5 ولت 2.56 بده یا 2.5 ولت
                در ابتدا باید نوع سنسور خودتون رو معرفی کنید تا روش حل رو بشه ارائه داد.
                بطور مثال LM35 دارای پله های 10 میلی ولتی هستش و شما در صورت پیکربندی ADC با رفرنس5 به دقت 4.8 میلی در هر پله ADC خواهید رسید که این باعث میشه شما بتونید مقدار پله سنسور رو اندازه بگیرید. در صورت استفاده از 2.56 مقدار به 2.5 میلی کاهش پیدا میکنه و این عمل دقت شما رو بالا خواهد برد.

بهتره اطلاعات مختصری از نوع سنسورتون قرار بدید.

موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X