اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

|مشکل با DS1307| نمایش ساعت و تاریخ به صورت 165:165:165

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : |مشکل با DS1307| نمایش ساعت و تاریخ به صورت 165:165:165

حرف شما کاملا درسته
    چون تبع هر کسی متفاوته. برای من سرعت و تنوع مهمتره. اکثر مشتریهای من هم کارهای ایده ای دارن و ممکنه حتی چندین بار بعد از اتمام کار طرح رو دوباره دستکاری کنن و منم مجبور بشم که از اول براشون بسازم. برای همین هم در ابتدا کل طرح رو روی برد برد میزنم و پس از تایید فیبر اولیه رو تهیه میکنم. در صورتی که تغییر نخواد بده که تمومه. ولی در غیر اینصورت تا چندین بار کار تکرار میشه. تغییرات هم جزئی نیستند که بگیم مثلا با گذاشتن یه خازن و یا یه آیسی توی فلان جای یه PCB سوراخ دار تموم بشه. بلکه به حدی هست که کلی قطه و درایور و ... باید دوباره اضافه بشه.
    بطور مثال برای آخرین طرحی که برای یه تولیدی زدم خود کارفرما هم نمیدونست چی میخواد! و فقط کلی مشاوره رایگان ازم گرفت :biggrin: هر بار هم یه جای مدار رو تغییر میداد و یه چیز دیگه اضافه میکرد. انقدر هم عجله داشت که یادمه ساعت 11 ونیم شب از یه شهر دیگه با ماشینش اومد در خونه کار رو تحویل گرفت! الان هم تو دست اندازهای ساخت قابش هست و فعلا دست از سر من برداشته. ولی مطمئنم پس از تموم شدن کار قالبش دوباره میاد سراغم و بیچارم میکنه!
    حالا فکرش رو بکن من قرار بود هی با PCB سوراخ دار براش طرح میزدم! هم خودم رو بیچاره کرده بودم و هم زمان رو از دست میدادم. برای همین کل کار رو از ابتدا تا انتها روی 2 تا برد برد نصب کرده بودم و هر وقت میومد برای بازدید همونو میزاشتم جلوش و اگر میخواست چیزی بهش اضافه میکردم و یا تغییرش میدادم(در حداقل زمان ممکن)
    دست آخر هم کل مدار رو روی یه فیبر 5 در 7 نمونه براش زدم و خلاص

ولی روش شما هم جالبه و جای تأمل داره
    :applause:

نوشته اصلی توسط aivhl
    شما از این برد بوردها خاطره ای، چیزی، نداری؟! خوب و بدش مهم نیست!
    تو کار الکترونیک کی خاطره نداره!!!
    برای مثال همین طرحی رو که بالا گفتم توی برد برد دوم باید یه بار رو با 15 آمپر تغذیه میکردم. من هم قطعات قدرت رو نصب کرده بودم و برای تقویت سیمهای برد برد از سیم (فکر کنم سیم 4 بود) استفاده کرده بودم. بعد از اینکه مدار رو وصل کرده بودیم و داشت کار میکرد دیدم یه بوی خاصی داره میاد! نگاه کردم دیدم سیم تقویت در رفته و یه طرف برد برد داره آب میشه!!!!

با سپاس

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

دوستان!
      بدون باتری بکاپ این 1307 خوب کار میکنه، اما باتری بکاپ که میذارم چرت و پرت میده، فکر میکنم به خاطر خازنشه
      چه خازنی رو با پایه 3 این RTC زمین کنم؟
      (در ضمن این دفعه مطمئنم ایراد از بردبورد نیست :mrgreen
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
        دوستان!
        بدون باتری بکاپ این 1307 خوب کار میکنه، اما باتری بکاپ که میذارم چرت و پرت میده، فکر میکنم به خاطر خازنشه
        چه خازنی رو با پایه 3 این RTC زمین کنم؟
        (در ضمن این دفعه مطمئنم ایراد از بردبورد نیست :mrgreen
        خازن؟!!! کجای دیتاشیت گفته خازن بزارین؟؟؟؟؟
        یک باطری سکه ای یا دکمه ای از همونا که روی مین کامپیوتر هست بدون خازن بهترین باطریه و تا 10 سال کار میکنه
        توجه کن باطری های آبی رنگ 3.6 ولتی شارژی که بعنوان باطری بکاپ هم مشهورند استفاده میکنی اینها اصلا برای این کار مناسب نیستند و حتی ممکنه به DS صدمه میزنند
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

آیا از این باطری ها استفاده میکنید:

پایه 3 دو حالت بیشتر ندارد:
          1 زمین باشد
          2 توسط همین باطری تغذیه شود(بدون هیچ المان دیگری)

ممکن است اشکال کلا از DS باشد. پس در صورت امکان آنرا تعویض کنید.

موفق باشید

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

ممنون
            خازن؟!!! کجای دیتاشیت گفته خازن بزارین؟؟؟؟؟
            دیتاشیت که کلا چیزی نگفته oo: (دلم پره از دیتاشیتش، مقاومتا رو نگفته بود چه رنجی بذاریم )
            اما بعضی جاها دیدم که گفتن خازن بذارید، داخل همین تاپیک هم یکی از دوستان گفته(البته باتری هم یجور تغذیست دیگه، گفتم شاید خازن بخواد، برای نویز و...)

آیا از این باطری ها استفاده میکنید:
            دقیقا همین مدلیه(البته فکر کنم چینی :mrgreen
            روش نوشته 3، اما فعلا که 3.25 هستش

پایه 3 دو حالت بیشتر ندارد: ...
            در حالت زمین که حدود 12ساعت با دقت خوبی کار کرد پس فکر نکنم IC مورد داشته باشه
            اما تو مد باتری اذیت میکنه، خازن حدود 12میکرو که میذارم بعد 5-6 ثانیه شروع به شمارش میکنه اما خب مطمئن نیست، به همین خاطر گمون بردم خازن میخواد!
            (این DS از یه جاش جواب میگیری، یه جای دیگش گیر میده :angry

دیدگاه

با سلام،

اصلا و هیچ نوع خازنی نمیخواد!
              وقتی که خازن بزاری، تا خازن بخواد شارژ بشه، همون 5 الی 6 ثانیه طول میکشه و در کل هم باطری زودتر تموم میشه و هم اینکه اختلال ایجاد میکنه، من از باطری های معمولی ساعت ( از اون ریز ها ) استفاده کردم، هیچ مشکلی نداشت....

مثل این : http://www.adafruit.com/index.php?main_page=popup_image&pID=264

( نکنه ...... برد بورد ....... =)) )

اینم ببین :
              http://dorkbotpdx.org/blog/drtwist/ds1307_rtc_breakout_board_rev_1
              مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                ( نکنه ...... برد بورد ....... )

حالا شما هم هی تیکه بنداز! :mrgreen:

بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                  با سلام،

اصلا و هیچ نوع خازنی نمیخواد!
                  وقتی که خازن بزاری، تا خازن بخواد شارژ بشه، همون 5 الی 6 ثانیه طول میکشه و در کل هم باطری زودتر تموم میشه و هم اینکه اختلال ایجاد میکنه، من از باطری های معمولی ساعت ( از اون ریز ها ) استفاده کردم، هیچ مشکلی نداشت....

مثل این : http://www.adafruit.com/index.php?main_page=popup_image&pID=264

( نکنه ...... برد بورد ....... =)) )

اینم ببین :
                  http://dorkbotpdx.org/blog/drtwist/ds1307_rtc_breakout_board_rev_1
                  :angry: :angry:
                  بالاخره حل شد!! :wow:
                  ایراد از سیم اتصال کوتاه بود ، بله سیمی که ic رو باهاش زمین میکردم از داخل معیوب شده بود، اینو وقتی فهمیدم که میخواستم میکرو رو ریست کنم(پایه ریست میکرو رو به زمین1307 زدم دیدم ریست نمیشه و... :rolleyes
                  به همین خاطر وقتی از باتری استفاده نمیکردم جواب میداد(چون پایه 3رو زمین میکردم و حالا IC زمین داشت، اما وقتی میخواستم از باتری بکاپ استفاده کنم...)

دیدگاه

با سلام،

دیدید؟! :biggrin:
                    نگفتم این برد بورد...... oo:

حالا این وحید خان هم هی به ما گیر بده

در هر حال، خوشحالم که مشکل حل شد.....
                    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                      با سلام،

دیدید؟!
                      نگفتم این برد بورد......

حالا این وحید خان هم هی به ما گیر بده

در هر حال، خوشحالم که مشکل حل شد.....

بابا گفته از سیم بود، نگفته که از برد برد بود!

ما کوچیک شما هستیم. گیر دادن کجا بوده! :mrgreen:
                      من هم خوشحالم که راه افتاد. اگر ممکنه تست کنید ببینید تو 24 ساعت چقدر تلرانس داره.

بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                        :angry: :angry:
                        بالاخره حل شد!! :wow:
                        ایراد از سیم اتصال کوتاه بود ، بله سیمی که ic رو باهاش زمین میکردم از داخل معیوب شده بود، اینو وقتی فهمیدم که میخواستم میکرو رو ریست کنم(پایه ریست میکرو رو به زمین1307 زدم دیدم ریست نمیشه و... :rolleyes
                        به همین خاطر وقتی از باتری استفاده نمیکردم جواب میداد(چون پایه 3رو زمین میکردم و حالا IC زمین داشت، اما وقتی میخواستم از باتری بکاپ استفاده کنم...)
                        با سلام
                        برای دوستانی که در آینده به این مشکل برخورد خواهند داشت:
                        تجربه این دوستمان را توجه فرمایند:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...0710#msg290710
                        با سپاس
                        گشتی در لاله زار
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام به دوستان
                          من یه مشکل عجیب دارم با ds1307
                          من از یک سون سگمنت برای نمایش ساعت استفاده کردم پایه خروجی sqwآ‌ رو به به پایه دات سون سگمنت وصل کردم و فرکانس 1هرتز رو روی اون تو کدم فعال کردم.
                          زمای که باتری رو وصل مکنم ds1307آ‌ هنگ میکنه و زمان سنج متوقف میشه کسی میدونه علت چیه ؟
                          بدون باتری و بدون وصل شدن پایه 3 به زمین کار میکنه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا مهرانپور
                            سلام به دوستان
                            من یه مشکل عجیب دارم با ds1307
                            من از یک سون سگمنت برای نمایش ساعت استفاده کردم پایه خروجی sqwآ‌ رو به به پایه دات سون سگمنت وصل کردم و فرکانس 1هرتز رو روی اون تو کدم فعال کردم.
                            زمای که باتری رو وصل مکنم ds1307آ‌ هنگ میکنه و زمان سنج متوقف میشه کسی میدونه علت چیه ؟
                            بدون باتری و بدون وصل شدن پایه 3 به زمین کار میکنه!!!
                            اولاً در مورد کار کردن بدون باتری: بعضی اوقات کار می کنه، ولی مطمئن نیست یعنی پیشنهاد میشه حتماً در صورت نبود باتری زمین شه.
                            در مورد مشکل اصلی چند تا چیز به نظرم می رسه:
                            1- آی سی رو عوض کنید ببینید حل می شه.
                            2- حواستون به مثبت منفی باتری هست؟
                            3- باتری سکه ای می زارید و جواب نمیده؟
                            4- آیا با وصل کردن باتری اون یک هرتز دات سون سگمنت هم قطع میشه؟

امیدوارم حل شه.

دیدگاه

من دقیقا همین مشکل 165:165:165 رو دارم
                              وقتی باطری بکاپ رو بر میدارم شمارنده درست کار میکنه و به محض اینکه وصلش میکنم به هم میریزه و همون داستان 165 میشه

دیدگاه

یه خواهش دوستم,, میشه برنامتو بزاری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X