اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال مانیتور به avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال مانیتور به avr

سلام به دوستان
    میخواستم avr را به مانیتور اتصال بدم و فقط داخل مانیتور بنویسم
    اگه کسی از دوستان این پروژه انجام داده خواهشن کمک کنه ممنون میشم

پاسخ : اتصال مانیتور به avr

یعنی چی تو مانیتور بنویسید؟

یعنی با کیبورد بنویسید و تو مانیتور نشون بده ؟

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

tinyvga.com

دیدگاه

سلام
        نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
        tinyvga.com
        میدونم شما بیسیک بلد نیستید :cry2:
        هر کی که بلده میشه یه اموزش برنامه نویسی هم بده
        اسم این فیش های مادگی مانیتور توی پروتوس چیه برای PCB می خوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cmuiran
          سلام به دوستان
          میخواستم avr را به مانیتور اتصال بدم و فقط داخل مانیتور بنویسم
          اگه کسی از دوستان این پروژه انجام داده خواهشن کمک کنه ممنون میشم
          سلام
          یک یک کوچولو سوالتون گنگه
          یعنی چی میخوام توی مانیتور بنویسم
          آیا یعنی میخواهید از مانیتور به جای ال سی دی استفاده کنید
          یا میخواهید چیز هایی که توسط صفحه کلید کامیپوتر می نویسید وارد میکرو کنید
          یا هردوش
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
            سلام
            یک یک کوچولو سوالتون گنگه
            یعنی چی میخوام توی مانیتور بنویسم
            آیا یعنی میخواهید از مانیتور به جای ال سی دی استفاده کنید
            یا میخواهید چیز هایی که توسط صفحه کلید کامیپوتر می نویسید وارد میکرو کنید
            یا هردوش
            می خوام ازش بعنوان ال سی دی رنگی استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
              می خوام ازش بعنوان ال سی دی رنگی استفاده کنم
              در مورد سوال اول من چیز زیادی یا اطلاع زیادی نمیدونم فقط میدونم به شما بگم شما باید علاوه بر میکروکنترلر آشنایی کافی با ویژوال بیسیک و یا سی شارپ داشته باشید . البته شاید :mrgreen: راستشو بخوای خودممم بدم نمیاد یاد بگیرم . :mrgreen:
              اون یکی هم مگه مانیتور فیش میخوره :mrgreen: اگر منظورتون فیش مادگی کامیپیوتر هست فقط کافی است همینو سرچ بزنی توی گوگل انواع فیش ها با اسمهاش برات میاد .
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

یک مانیتور به خودی خود (بر خلاف تصور شما) چیزی رو نمایش نمیده. اطلاعاتی که روی مانیتور نمایش داده میشن بر اساس یک کنترلر صفحه تصویر و سیگنالهای تولیدی توسط اون کار میکنه. در حقیقت یک مانیتور یک جورایی یک فیلتر سریع حساب میشه که میتونه اطلاعات دریافتی رو که بصورت پالس های دیجیتال و آنالوگ براش ارسال شده رو روی خروجیش نمایش بده.
                منظورم اینه که اینجوری نیست که بگین من یک سری کاراکتر یا نقطه رو براش ارسال کنم تا اون هم نمایش بده. این وسط کلی کار باید انجام بشه.
                کاراکتر ها به پترن های گرافیکی (مستقیما یا غیر مستقیم) تبدیل بشه. این نقاط به اطلاعات آنالوگ و دیجیتال مورد نیاز مانیتور تبدیل بشه و بطور دائم به مانیتور جهت نمایش ارسال بشه.

دیدگاه

کاری نداره که سه تا سیم انالوگ RGB که مقدار رنگ و...
                  خیلی ها اینو راه اندازی کردن مثل این که خروجی مایتور هم داره
                  http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=851

دیدگاه

اقا الان جواب ما چی شده ؟؟؟
                    چیکار کنم
                    من فقط میخوام بنویسم
                    یعنی یک کیبورد به avr وصل کنم و avr به مانیتور اتصال بدم و بنویسم

و زبانی هم که کار میکنم basic

دیدگاه

چند تا پروژه تو همون سایتی که عرض کردم هست. به علاوه کلی رفرنس. قبل از هر کاری یک نگاه به اونا بکنین تا بعد.
                      اما راجع به بیسیک فکر نکنم بشه با این زبون اون کارو کرد.یا لااقل با همون میکرویی که با بیسیک روش کد میزنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
                        چند تا پروژه تو همون سایتی که عرض کردم هست. به علاوه کلی رفرنس. قبل از هر کاری یک نگاه به اونا بکنین تا بعد.
                        اما راجع به بیسیک فکر نکنم بشه با این زبون اون کارو کرد.یا لااقل با همون میکرویی که با بیسیک روش کد میزنین.
                        سلام دوست عزیز
                        ممنون که جواب دادین
                        اقا من این پروژه را عملا ببندم و نیاز به کسی دارم که این پروژه را قبلا بسته تا در صورت بروز مشکل کمک کنه و یک مقدار زیاد کمک کنه :biggrin:

دیدگاه

بزارید چند تا لینک هم من بزارم
                          http://farzadsw.persianblog.ir/post/18
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6734.0
                          http://www.lucidscience.com/pro-vga%20video%20generator-1.aspx
                          یه سایت بود باهاش بازی ساخته بود البته به زبان c

دیدگاه

سلام
                            می دونم که این تاپیک خیلی وقته بی استفادست اما یه سوال از دوستان دارم.
                            آیا کسی می دونه مانیتور ها دقیقا چطور کار می کنن ؟ متاسفانه من انگلیسی بلد نیستم.
                            مثلا من اگه بخوام یکی از پیکسل های مانیتور رو به دلخواه انتخاب کنم و به اون یه رنگ دلخواه بدم باید چکار کنم ؟ مثلا کدوم یکی از پینهای مانیتور را رو باید صفر و یک کنم ؟
                            آیا منبعی به زبان فارسی سراغ دارین که در مورد نحوه ی علکرد مانیتور توضیح داده باشه ؟

اضافه شده در تاریخ :
                            کسی نبود ؟؟؟

دیدگاه

سلام
                              در مورد راه اندازی مانیتور با  میکرو لازم هست یه توضیحاتی بدم که اصل موضوع براتون روشن بشه و بعد بریم سر ادامه بحث

من مشخصا اینجا در مورد انتقال تصویر با کابل رابط و استاندارد VGA و نحوه تشکیل تصویر در مانیتور از طریق این رابط و استاندارد مربوط به اون حرف حرف میزنم
                              در مانیتورهای با کابل و استاندارد رابط VGA  پنج سیگنال اصلی برای تشکیل تصویر به مانیتور وارد میشه که عبارتند از ۱-سیگنال همزمانی افقی . ۲-سیگنال همزمانی عمودی، ۳-سیگنال رنگ قرمز، ۴سگنال رنگ سبز و ۵-سیگنال رنگ آبی
                              البته ممکنه اتصالات جانبی دیگه ایی مثلا از نوع I2c هم در این کابل برای مقاصد خاص و کنترلهای اضافی مانیتور از طریق رایانه وجود داشته باشه که از بحث ما خارجه

برای نمایش یک تصویر در مانیتور ابتدا کنترلر صفحه نمایش تحت تاثیر سیگنال همزمانی افقی و عمودی از سمت چپ و بالای مانیتور در قالب یک خط به پهنای یک پیکسل شروع به پویش صفحه بصورت پیکسل به پیکسل از چپ به راست میکنه تا به منتها الیه سمت راست صفحه برسه
                              در این فرآیند و در هنگام عبور از هر پیکسل ، با توجه به سیگنالهای ورودی مربوط به رنگ، پردازشگر هر پیکسل رو با شدت خاصی که وابسته به سیگنال رنگ مربوطه هست روشن میکنه.
                              لازم به ذکره که پیکسلها به صورت دسته های سه رنگی(سبز و آبی و قرمز) کنار هم چیده شدن و با روشن شدن هر کدوم با شدت روشنایی متفاوت، نور حاصله ترکیبی بوده و رنگ مورد نظر در ناحیه اجماع اون سه پیکسل ساخته میشه.
                              با رسیدن پردازش اولین خط افقی به انتهای صفحه، سیگنال همزمانی افقی برای چند میکرو ثانیه قطع میشه و سیگنال همزمانی عمودی پردازشگر رو به یک خط (یک پیکسل) پایینتر از خط قبلی انتقال میده و همزمان سیگنال همزمانی افقی در همین زمان خاموشی که گفته شد، پردازشگر رو به ابتدای خط بعد میبره و دوباره پویش پیکسلها رو از چپ به راست صفحه نمایش با دقت یک پیکسل شروع میکنه و این ماجرا تا آخرین خط در پایین صفحه نمایش ادامه پیدا میکنه.
                              وقتی پویشگر صفحه به آخرین پیکسل از آخرین خط در پایین و سمت راست صفحه رسید، در واقع یکبار کامل تمام پیکسلهای صفحه نمایش توسط پردازشگر پویش شده و به اصطلاح یک فریم تصویر در نمایشگر شکل گرفته است.
                              در این مرحله پردازشگر دوباره برمیگرده به نقطه آغاز و از سمت چپ و بالای صفحه نمایش، پویش پیکسل به پیکسل رو آغاز میکنه و دوباره مراحل بالا رو دقیقا تکرار میکنه
                              این فرایند با توجه به تنظیمات مانیتور و البته کارت تصویر (که حالا شما اینجا قراره از میکرو به جای کارت تصویر بهره بگیری) بین ۵۰ تا ۸۵ بار و در مانیتورهای جدید بیشتر از صد بار در ثانیه اتفاق میفته
                              خب تا اینجا یه مختصری از نحوه شکل گیری تصویر در مانیتور مطلع شدیم

پس شما باید ابتدا یک سیگنال همزمانی افقی و همچنین سیگنال همزمانی عمودی سازگار با مشخصات مانیتورتون تولید کنید
                              بعد داده های وارد شده از کیبرد رو در یک رجیستر یا بافر یا هر اصطلاحی که براتون آشناتره بصورت یک یا چند بیت یا بایت بسته به حجم کاراکترها، ذخیره کنید
                              سپس این داده رو با توجه به شاخص زمان تبدیل به سیگنالهای رنگ بکنید تا هنگام اسکن افقی و عمودی صفحه مانیتور و در زمان مشخص سبب روشن شدن پیکسلهای مربوطه و تشکیل تصویر در صفحه نمایش مانیتور بشه

من بنیان و اصول رو شرح دادم
                              انجام کار و پرداختن به جزییات با خودتون
                              موفق باشد
                              جدیدترین ویرایش توسط ahmadreza_heydari; ۱۸:۰۳ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...