اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در نمایش عبارت بر روی LCD کاراکتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در نمایش عبارت بر روی LCD کاراکتری

شد :wow: :applause:
    دم همتون گرم خیلی ممنون کمک کردین :biggrin:
    حالا مشکل کنتراست دارم که با مقاومتی که آقای وحید گفتن حل میشه..
    حالا فیوز بیت ها چی هستن که منو دو روز علاف خودشون کردن یه توضیح مختصر بدین مرسی
    به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اریک ماطوسیان
      شد :wow: :applause:
      دم همتون گرم خیلی ممنون کمک کردین :biggrin:
      حالا مشکل کنتراست دارم که با مقاومتی که آقای وحید گفتن حل میشه..
      حالا فیوز بیت ها چی هستن که منو دو روز علاف خودشون کردن یه توضیح مختصر بدین مرسی
      سلام
      من همین مشکل را با at mega 64 دارم و تمام این کار ها را انجام دادم باز هم درست نشد می تونه مال یک چیز دیگر باشه ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pranjbar
        سلام
        من همین مشکل را با at mega 64 دارم و تمام این کار ها را انجام دادم باز هم درست نشد می تونه مال یک چیز دیگر باشه ؟؟
        اگه میتونی یه عکس از پروژت در عمل بزار تا ببینم چطووری میشه LCD ....تا مشکل رو بهت بگم
        اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
        1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
        2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
          اگه میتونی یه عکس از پروژت در عمل بزار تا ببینم چطووری میشه LCD ....تا مشکل رو بهت بگم
          سلام این هم از عکس

یک ردیف از پیکسل های lcd روشن است تغییر نمی کند . :angry: :angry: :angry:
          فکر می کنید از چی باشه ؟؟؟

دیدگاه

جی تگ در فیوز بیت یک کن

دیدگاه

1) اگه LCD به پورت سی وصله>>>جی تگ رو غیر فعال کن......اگه نمیدونی جی تگ چیه.....LCD رو به یه پایه دیگه وصل کن.....

2) اگه با کار بالا مشکل حل نشد >>>> به احتمال 99% پایه ها رو اشتباه وصل کردی......مثلا من خودم اکثرا اشتباه زیر رو انجام میدم....

به جای این که سیم ها رو به پایه های D4 تا D7 وصل کنم وصل میکنم به D0 تا D3.........

احتمالا تو هم همین اشتباه رو انجام دادی.....

3) اگه مورد 2 رد شد : با بازر مولتی متر چک کن ببین سیم ها اتصال دارن یا نه......یا اگه از برد برد استفاده میکنی ببین سالمه یا نه(چون تو برد برد بعضا برخی سوراخ هاش خراب میشه...).......

4) اگه 3 مورد بالا جواب نداد : یه LCD دیگه تست کن.....شایت قبلی سوخته باشه.......چون وقتی LCD بسوزه >>محل های سوخته شده سفید میشن... (ال سی دی یک جا نمیسوزه....و کم کم میسوزه و بعضی مکان هاش از کار میوفته و سفید نشون میده)>>>>>این تجربم بود >>>>2 تا تاحالا دادم فضا.....(البته یکیش رو دوستم فرستاد هوا)

5) اگه با موارد بالا درست نشده......میکروت رو عوض کن.....

6) دیگه چیزی به فکرم نمیرسه.....^_^
              اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
              1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
              2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

ممکنه اشکال از کد ویژن هم باشه، تو بعضی از نسخه ها کتابخونه لعنتی alcd.h آشغال و خرابه و کارکترای چرت و پرت نشون میده!
                باید از lcd.h استفاده کنی.
                ولی اینکه خط بالا روشنه و خط پائین خاموش یعنی تابع lcd_init(int) درست اجرا نمیشه یا یه مشکلی هست.
                دقت کنید حتما تو Main تو آخرین خط ها اجرا شده باشه.
                در ضمن محض اطمینان در همون شروع برنامه(یک خط قبل while) حتما حتما حتما یکبار lcd_clear() رو اجرا کنید.

دیدگاه

با توجه به راهنمایی دوستان پورت مورد استفاده را عوض کن ممکنه مشکل حل شه
                  چون خودم هم این مشکل رو داشتم چند تا از پایه های ای سی سوخته بود

دیدگاه

با سلام
                    باتشکر از دوستان فکر کنم که نظر دوستمون javadrah درست بوده چون تمام کار هایی که دوستان گفتند را انجام دادم ولی تغییری انجام نشد اما وقتی که کامپیوتر را عوض کردم و همان برنامه را پروگرام کردم lcd درست شد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X